Gekås – shoppingäventyr

Shoppa, bo och umgås i de vackra halländska skogarna. En galet tokig och helt fantastisk idé! Det stora gula varuhuset som började i blygsam skala år 1963 är idag Sveriges populäraste besöksmål. Förutom oslagbar shopping kan du numer koppla av med naturnära boende, fin service och god mat. Här fyndar du allt till hemmet, som får plats i en bil till oslagbart låga priser!

Vi ses i varuhuset!

Varje år hittar 178 000 tomtar och andra prydnadssaker nya hem på vårt säsongstorg.

Arbetet med att utveckla destination Ullared fortsätter! Nu planerar vi att bygga hotell nummer två.

Gallerian i Ullared

Intill vårt stora gula varuhus tar en ny galleria form. Glass och juicebar, smycken, blommor och en glasögonbutik är redan på plats.

shoppaparesan
Shoppingkortet

Birgitta har betalat med kortet i flera olika världsdelar utan några som helst problem. Tryggt och smidigt!

Rekord på Gekås!

Nytt rekord på Gekås Ullared! Under veckan lyckades försäljningen passera 170 miljoner, vilket är ett nytt veckorekord!

Gratis, bara att hoppa på! Shoppingbussen kör mellan Gekåsbyn och varuhuset under högsäsong dvs sommar och höst. Se hållplatser och tider.

Ta bussen till Gekås! Enkelt, smidigt och en trevlig resa tillsammans. I vilken stad hoppar du på? Läs mer om bussbolag och avreseorter.

Bo och konferera på Sveriges första shoppinghotell! Ett prisvärt alternativ som ger dig och din grupp tillfälle att konferera, shoppa och umgås.

Vi bygger för en ännu bättre shoppingupplevelse! Just nu håller vi på med den största utbyggnaden i Gekås Ullareds historia.