Sponsring

Förutom direkt ekonomisk hjälp till föreningar och organisationer i närområdet har Gekås varit med och bidragit till flera stora satsningar som kommit alla boende i Ullared till godo.

Lokal sponsring

Eftersom våra ägare Thomas Karlsson och Thorbjörn Bäck är från trakten känns det viktigt för dem och Gekås styrelse att kunna bidra till att gynna bygden i och omkring Ullared.

Gekås sponsrar

Gekås är bland annat med och sponsrar driften av Ullareds egen slalombacke och Ullareds idrottshall. Gekås har även sponsrat en konstgräsplan i Ullared och anlagt en badplats med strand, sandbotten och hopptorn vid Musasjön som ligger ett stenkast från varuhuset. Gekås är även en drivande part i att bygga ut och förbättra vägnätet i samhället.

Gekås Ullared sponsring FFF

Ansökan om sponsring

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så hör vi av oss med svar så snart som möjligt. Sponsringsbudget för kommande år sätts under januari månad, då vi gör en samlad bedömning av de inkomna ansökningarna. Skicka din ansökan senast 31 oktober.

Observera att vi bedömer ansökningarna utifrån Gekås  riktlinjer för sponsring, där vi framförallt vill främja lokala föreningar och organisationer som riktar verksamheten mot barn, ungdomar och socialt utsatta. Vi sponsrar aldrig enskilda privat personer.

Ansök om sponsring

Välkommen med din ansökan!