Gekåsbyns Bad & Bastu

Gekåsbyns Bad & Bastu

Gekåsbyns Bad & Bastu är en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag.

Avkopplande After Shopping

Avrunda shoppingdagen med ett besök på Gekåsbyns Bad & Bastu – vårt relaxområde som bjuder på en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag. Varje tunna har plats för fyra personer, eller fem med lite hjärterum. Passa på att boka redan nu!

 

 

Inne på området finns två omklädningsrum med mindre förvaringsskåp för medhavd badrock och handduk, 12 badtunnor, utomhusduschar och basturum som får nyttjas av de sällskap som bokat en vedeldad badtunna.

Badtunnan håller 38 graders värme i en timme från starttid. Boka din tunna från kl. 19:00 eller kl. 20:00 alla dagar i veckan. Bastun håller 75 grader.

Boka Bad & Bastu

Boka din tid i vår bad och bastuanläggning via telefon 0346 – 375 00. Ska du boka boende via vår hemsida finns möjligheten att boka Bad & Bastu direkt vid bokningstillfället.
Har du redan bokat boende är du välkommen att ringa Gekåsbyn på tel. 0346 – 375 00 med din förfrågan.

Ordinarie pris: 695 kr per tunna och badtillfälle.
Starttider: kl. 19 eller kl. 20 alla dagar i veckan.