Gekåsbyns Bad & Bastu

Gekåsbyns Bad & Bastu är en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag.

Avkopplande After Shopping

Avrunda shoppingdagen med ett besök på Gekåsbyns Bad & Bastu – vårt nybyggda relaxområde som bjuder på en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag. Varje tunna har plats för fyra personer, eller fem med lite hjärterum. Passa på att boka redan nu!

 

Inne på området finns två omklädningsrum med mindre förvaringsskåp för medhavd badrock och handduk, 12 badtunnor, utomhusduschar och basturum som får nyttjas av de sällskap som bokat en vedeldad badtunna.

Badtunnan håller 38 graders värme i en timme från starttid. Boka din tunna från kl. 19:00 eller kl. 20:00 alla dagar i veckan. Bastun håller 75 grader.

 

Bokningsinformation

 

Hösterbjudande söndag till torsdag –  495 kr/tunna

Just nu har vi extra förmånliga priser på Bad & bastu under vardagarna. Boka din badtunna söndag-torsdag för endast 495 kr.
Erbjudandet gäller i begränsat antal till och med 13 december, med reservation för ändringar.

Övriga tider gäller ordinarie pris 695 kr/tunna.

Badtunnorna bokas direkt på www.gekas.se vid bokning av boende. Du är också välkommen med din förfrågan direkt via gekasbyn@gekas.se eller 0346-375 01.