Gekåsbyns Bad & Bastu

Gekåsbyns Bad & Bastu är en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag.

Just nu råder bevattningsförbud i Falkenbergs kommun, vilket medför att att våra badtunnor är tillfälligt stängda.

Avkopplande After Shopping

Avrunda shoppingdagen med ett besök på Gekåsbyns Bad & Bastu – vårt nybyggda relaxområde som bjuder på en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag. Varje tunna har plats för fyra personer, eller fem med lite hjärterum. Passa på att boka redan nu! Vi öppnar i maj månad 2020.

Inne på området finns två omklädningsrum med mindre förvaringsskåp för medhavd badrock och handduk, 12 badtunnor, utomhusduschar och basturum som får nyttjas av de sällskap som bokat en vedeldad badtunna.

Badtunnan håller 38 graders värme i en timme från starttid. Boka din tunna från kl. 19:00 eller kl. 20:00 alla dagar i veckan. Bastun håller 75 grader.

 

Bokningsinformation

Pris: 695 kr per tunna.

Badtunnorna bokas direkt på www.gekas.se vid bokning av boende. Du är också välkommen med din förfrågan direkt via gekasbyn@gekas.se eller 0346-375 01.