Skogslängan

Klicka här för att se vart boendet ligger.

Skogslängan är Gekåsbyns senaste tillskott av boende. Lägenheterna är mellan 34-42 m² och ligger i bästa solläget i anslutning till skogspartiet som genar till varuhuset.

De finns två olika typer av lägenheter, en med fyra bäddar och en med sex bäddar och samtliga hyrs med hotellstandard som ger dig och ditt sällskap färdigbäddade sängar*, handdukar och frukostpaket att hämta på Gekåsbyns Bistro på morgonen. På avresedagen kan du packa bilen och checka ut – vi tar hand om städningen!

Samtliga lägenheter har dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, porslin, stek- och kokutrustning, och TV, samt täcke, kuddar, handdukar och sängkläder. Lägenheterna på markplan har en liten altan att njuta på och de på ovanvåning har balkong.

4-bäddslägenheten har ett sovrum med två enkelsängar samt en bäddsoffa* med enklare komfort för två personer i allrummet.
Lägenheten för sex personer har ytterligare ett sovrum med en våningssäng.

Till varje lägenhet ingår en reserverad parkeringsplats för ett fordon. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen (nummer 62 på områdeskartan).

Anpassning

Några av våra Skogslängor med sex bäddar är anpassade för gäster med funktionsvariation. För mer information och bokning är du varmt välkommen att ringa på tel. 0346 – 375 00.

 * Bäddsoffan är obäddad vid ankomst. Lägg på lakan vid behov, täcke och kuddar är förberett med påslakan och örngott.

Boka Skogslängan

Checka in och lås upp med mobilen!

Att "boa" in sig hos Gekås Ullared har aldrig varit smidigare! Checka in online och få nyckeln direkt i mobilen när ditt boende är tillgängligt. Du slipper onödiga köer i receptionen och kan fokusera på shoppingen!

Checka in med AeroGuest

Fyrstjärnig camping!

Gekåsbyn har blivit klassificerad med fyra stjärnor av SCR Svensk Camping, vilket garanterar en högstandard på vår camping och stugby. Välkommen att uppleva det bästa av naturen och bekvämligheten hos oss.

Läs mer