Skogslängan

Klicka här för att se vart boendet ligger.

Skogslängan är Gekåsbyns senaste tillskott av boende. Lägenheterna är mellan 34-42 m² och ligger i bästa solläget i anslutning till skogspartiet som genar till varuhuset.

De finns två olika typer av lägenheter, en med fyra bäddar och en med sex bäddar och samtliga hyrs med hotellstandard som ger dig och ditt sällskap färdigbäddade sängar*, handdukar och frukostpaket att hämta på Gekåsbyns Bistro på morgonen. På avresedagen kan du packa bilen och checka ut – vi tar hand om städningen!

Samtliga lägenheter har dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, porslin, stek- och kokutrustning, och TV, samt täcke, kuddar, handdukar och sängkläder. Lägenheterna på markplan har en liten altan att njuta på och de på ovanvåning har balkong.

4-bäddslägenheten har ett sovrum med två enkelsängar samt en bäddsoffa* med enklare komfort för två personer i allrummet.
Lägenheten för sex personer har ytterligare ett sovrum med en våningssäng.

Till varje lägenhet ingår en reserverad parkeringsplats för ett fordon. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen (nummer 62 på områdeskartan).

Anpassning

Några av våra Skogslängor med sex bäddar är anpassade för gäster med funktionsvariation. För mer information och bokning är du varmt välkommen att ringa på tel. 0346 – 37501.

 * Bäddsoffan är obäddad vid ankomst. Lägg på lakan vid behov, täcke och kuddar är förberett med påslakan och örngott.

Boka boende

Välkommen till Skogslängan!

Boka

Upptäck mer