Bo & ät buffé på Hotellet

Sätt pricken över i:et under din hotellvistelse i Ullared med Hotellets populära kvällsbuffé. Efter en lång shoppingdag i det gula varuhuset kan du och ditt sällskap i lugn och ro sjunka ner till bords och låta maten smaka.

Kvällsbuffén serveras i Hotellets restaurang Matsalen och inkluderar både kött och vegetariska rätter tillsammans med en mängd olika goda tillbehör, sallader och såser. Dryck av olika slag beställs i baren.
På morgonkvisten, efter en god natts sömn, möts du av en frukostbuffé där du kan välja bland en rad varma och kalla rätter.

Psst… glöm inte att tidsboka ditt bord till kvällsbuffén. Länk till bokningen hittar du i bokningsbekräftelsen efter genomförd bokning.

Ange önskat ankomstdatum på gekas.se/boka för tillgänglighet och prisinformation.

Välkomna med er bokning.

Boka boende

Paketet inkluderar:

Vid specialkost/allergi vänligen ange detta vid bokningstillfället.

Avbeställning

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

Bokningsbar period: 2023-11-24 – 2024-12-29

Boka boende

Det lilla extra på Hotellet

Sätt guldkant på er hotellvistelse genom att beställa något av våra gästtillägg inför shoppingresan. En charkbricka som aptitretare innan kvällens buffé eller kanske något sött att njuta av efter maten.

Hotellets gästtillägg