Bra att veta Hotell & motell

Incheckning
Incheckning för Hotellet sker i receptionen på Hotellet, Danska vägen 1 i Ullared. Ska du bo över på Hotellet, Motellet eller på Hotell Ulla checkar du smidigt in i mobilen. Ladda ner appen ”Aeroguest” och lös både incheckning och få digital nyckel till ditt rum i mobilen, läs mer om digital incheckning här.

Rummet är tillgängligt från kl. 15.00 och parkeringsplats från kl.11.00. Öppettider för in- och utcheckning >>. Se till att ha ditt bokningsnummer nära till hands när du ankommer.

Sen ankomst? Har ni inte möjlighet att checka in under våra öppettider ska bokningen vara förskottsbetalad. Kontakta oss så hjälper vi er!

Parkering
Hotellet har 80 garageplatser fördelade i den östra och den västra hotellbyggnaden samt 60 parkeringsplatser utomhus i närhet av Hotellet. Se karta för mer info.
Boka din garageplats direkt vid bokningstillfället eller ring bokningen på 0346-37501.

Betalning
Vid onlinebokning sker betalning direkt vid bokningstillfället med kort eller swish. Vid telefonbokning sker betalning vid incheckning. Våra receptioner är kontantfria av miljö- och säkerhetsskäl. Som boende på Hotell och Motell kan du också betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med appen ”AeroGuest”.

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl. 11.00 i Hotellets reception eller via appen ”AeroGuest”. Om du inte har något kvar att betala går det bra att använda vår snabbutcheckningslåda.

Frukost
Frukost ingår för alla gäster på Hotellet och Hotell Ulla, och går att boka till för dig som bor på motellet. Frukosten serveras söndag till fredag från kl. 07 till 10 och lördagar kl. 06 till 10. Här hittar du frallor/bröd, pålägg, filmjölk, yoghurt, flingor, kokt ägg, och varma rätter som bacon och äggröra. Du kan även tillaga dina egna våfflor. På buffén finns även gluten- och laktosfria alternativ.

Planerar du en extra tidig start på dagen går det bra att förbeställa frukostpaket att ta med. Meddela receptionen senast kl. 20.00 kvällen innan.

Välkommen att köpa frukost på Hotellet även om du inte är boende hos oss. Vi erbjuder drop in i mån av plats.

Gästtillägg på rummet
Sätt guldkant på er hotellvistelse genom att beställa något av våra gästtillägg inför shoppingresan. En charkbricka som aptitretare innan kvällens buffé eller kanske något sött att njuta av efter maten. Våra paketerade gästtillägg kan beställas i samband med din bokning online eller i efterhand minst 24 h före ankomst.

Gratis WiFi
På Hotellet och Motellet i Ullared kan du surfa fritt. På Hotell Ulla finns Wi-fi tillgängligt på Hotellrummen och i gemensamma utrymmen. Boende på vandrarhemmet hänvisas till gemensamma utrymmen. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs och det är helt gratis.

Husdjur
Husdjur är tillåtna på Hotell Ulla. Husdjur får inte lämnas ensamma i rummen. Hundar ska hållas kopplade inom Gekås Ullareds område.

Kundvagnar
Kring varuhuset, på Gekåsbyn och utanför Hotellet och Motellet finns kundvagnsparkeringar. Vi uppskattar om du ställer tillbaka din kundvagn på avsedd plats. Det är inte tillåtet att ta in kundvagnar i något boende och detta av säkerhetsskäl så att boendet snabbt går att utrymma i händelse av brand. Sedan har vagnarna också ganska vassa kanter som skadar väggar och inredning.

Kvarglömda saker
Titta noga så att du inte glömmer något kvar efter vistelsen här hos oss. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av er till oss senast 1 vecka efter avresa om du glömt kvar något.

Rökfritt
Observera att rökning är förbjuden i samtliga byggnader, rum och stugor. Överträdelse debiteras med saneringskostnaden.

Säkerhet
Det är många gäster som bor hos oss och rör sig i vårt område. Tänk därför på att köra försiktigt och hålla låg fart i hela Ullared. Skulle ni behöva akut hjälp så ring SOS på 112. Är det icke akuta ärenden finns Gekås personal på plats dygnet runt och nås via Gekåsbyns växel på 0346-375 01. Nattetid finns Securitas nattvakt till er hjälp. Hjärtstartare finns på flera platser i Ullared och vill du veta var de är placerade så se kartan du får vid ankomst eller läsa under besöksinformation >>

Tillgänglighet i Gekåsbyn
På Gekåsbyn gör vi vårt bästa för att gäster med funktionsvariation ska få samma avkoppling och glädje som våra övriga besökare. Mer om tillgänglighet >>

Frågor?

Hör av dig till Gekåsbyn via vårt kontaktformulär eller telefon 0346 – 375 01