Bra att veta Hotell & motell

Ankomst/incheckning
Incheckning för hotell- och motellgäster sker direkt vid receptionen på Hotellet, Danska vägen 2 i Ullared. Ni har tillgång till parkeringsplats  från kl. 11.00 och till rummet kl. 15.00. Se till att ha ditt bokningsnummer nära till hands när du ankommer.

Ska du bo över på vårt Motell eller på Hotell Ulla checkar du smidigt in med mobilen. Ladda ner appen ”AeroGuest” och lös både incheckning och få en digital nyckel till ditt rum rakt i din mobil. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö! Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Reception
Behöver du komma i kontakt med oss finns våra receptioner på Hotellet, eller på Falkenbergsvägen 21 utefter väg 154. Det går givetvis att ringa oss på telefonnummer 0346-375 01.  Öppettider för in- och utcheckning >>

Betalning
Våra receptioner är kontantfria av miljö- och säkerhetsskäl. Vi följer också Visitas rekommendationer och önskar förskottsbetalning. Det går bra att betala med kort via den betalningslänk som finns med på din bokningsbekräftelse. Skulle du inte hitta länken så hör av dig så skickar vi en ny. Vid onlinebokning sker betalning direkt vid bokningstillfället med kort.

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl. 11.00 i Hotellets reception. Om du inte har något kvar att betala går det bra att använda vår snabbutcheckningslåda.

Frukost
Frukost ingår för alla hotellets gäster. Frukosten serveras i Hotellets restaurang söndag till fredag från kl. 07 till 10 och lördagar kl. 06 till 10. Här hittar du frallor/bröd, pålägg, filmjölk, yoghurt, flingor, kokt ägg, och varma rätter som bacon och äggröra. Du kan även tillaga dina egna våfflor. På buffén finns även gluten- och laktosfria alternativ.

Motellets gäster är välkomna att boka frukost i mån av plats (bokas i hotellreceptionen).

Gratis WiFi
Hos oss kan du surfa fritt. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs och det är helt gratis.

Husdjur
Husdjur är tillåtna på Hotell Ulla. Husdjur får inte lämnas ensamma i rummen. Hundar ska hållas kopplade inom Gekås Ullareds område.

Om du vill ha hundpassning medan du handlar kan du vissa perioder på året lämna din hund på Ullareds Hunddagis >>

Kundvagnar
Kring varuhuset, på Gekåsbyn och utanför Hotellet och Motellet finns kundvagnsparkeringar. Vi uppskattar om du ställer tillbaka din kundvagn på avsedd plats. Det är inte tillåtet att ta in kundvagnar i något boende och detta av säkerhetsskäl så att boendet snabbt går att utrymma i händelse av brand. Sedan har vagnarna också ganska vassa kanter som skadar väggar och inredning.

Kvarglömda saker
Titta noga så att du inte glömmer något kvar efter vistelsen här hos oss. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av er till oss senast 1 vecka efter avresa om du glömt kvar något.

Rökfritt
Observera att rökning är förbjuden i samtliga byggnader, rum och stugor. Överträdelse debiteras med saneringskostnaden.

Säkerhet
Det är många gäster som bor hos oss och rör sig i vårt område. Tänk därför på att köra försiktigt och hålla låg fart i hela Ullared. Skulle ni behöva akut hjälp så ring SOS på 112. Är det icke akuta ärenden finns Gekås personal på plats dygnet runt och nås via Gekåsbyns växel på 0346-375 01. Nattetid finns Securitas nattvakt till er hjälp. Hjärtstartare finns på flera platser i Ullared och vill du veta var de är placerade så se kartan du får vid ankomst eller läsa under besöksinformation >>

Tillgänglighet i Gekåsbyn
På Gekåsbyn gör vi vårt bästa för att gäster med funktionsvariation ska få samma avkoppling och glädje som våra övriga besökare. Mer om tillgänglighet >>

Frågor?

Hör av dig till gekasbyn@gekas.se eller 0346 – 37 501