Glasögonfabriken Gekås Ullared

Gallerian

Du har väl inte missat alla fynd och härliga upplevelser som väntar i Gallerian? Här hittar du vackra blommor, personliga presenter och ett stort utbud av glasögon i butiker som alla hör till Gekås.

Välkommen in!
Gekås egen Galleria erbjuder ett brett utbud av smarta tjänster som passar perfekt att kombinera med ett besök i varuhuset. Perfekt för alla som kan planera lite i förväg och passa på i samband med Ullaredsturen. Det finns också gott om fynd och upplevelser för alla spontanbesökare. Ta vägen genom Gallerian nästa gång du besöker Ullared. Prova glasögonbågar, spana in smycken och inredning och ta en paus på Sibylla-restaurangen som också huserar här. Välkommen in!

Glasögonfabriken

Glasögonfabrikens tillverkning sker på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Glasögonfabriken ligger sedan våren 2017 i Gallerian, precis i anslutning till Gekås utgång och butiksytan är på hela 750 m². Detta gör Glasögonfabriken till Sveriges största enskilda optikbutik. Sortimentet består av 5 000 bågar och kompletteras med ett stort utbud av linser och tillbehör.

Läs mer

Guld & Silver

Hos Guld & Silver i Gallerian utanför varuhuset hittar du guld- och silversmycken, dop- och presentartiklar, äkta silverbestick och vackra smyckeskrin samt glas och kristall från svenska glasbruk. Allt till låga priser, precis som det skall vara i Ullared. Guld & Silver ägs av Gekås och grundades 1986 av Nisse Nilsson och Göran Karlsson. Telefon 0346-305 30.

Läs mer

Blomstergruvan

Blomstergruvan ägs av Gekås och ligger i Gallerian utanför varuhuset. Här kan du hitta blommor för alla tillfällen så som krukväxter och snittblommor och få hjälp med brudbuketter, begravningsbuketter och blommor till alla typer av arrangemang. Telefon 0346-300 27.

Läs mer