Glasögonfabriken Gekås Ullared

Gallerian

Gekås egen Galleria erbjuder ett kompletterande shoppingutbud av prisvärda varor och tjänster. Kontrollera synen och prova glasögonbågar, spana in blommor, smycken och inredning eller ta en paus på Espresso House som huserar vid Gallerians huvudentré.

Glasögonfabriken

Glasögonfabriken i Gallerian tillverkar glasögon på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, med samma höga och jämna kvalitet som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Butiksytan sträcker sig över 750m², och här finns upp till 5000 olika bågar att välja bland. Det gör Glasögonfabriken till Sveriges största enskilda optikbutik.

Läs mer

Guld & Silver

Hos Guld & Silver i Gallerian utanför varuhuset hittar du guld- och silversmycken, dop- och presentartiklar, äkta silverbestick och vackra smyckeskrin samt glas och kristall från svenska glasbruk. Allt till låga priser, precis som det skall vara i Ullared. Guld & Silver ägs av Gekås och grundades 1986 av Nisse Nilsson och Göran Karlsson. Telefon 0346-305 30.

Läs mer

Blomstergruvan

Blomstergruvan ägs av Gekås och ligger i Gallerian utanför varuhuset. Här kan du hitta blommor för alla tillfällen så som krukväxter och snittblommor och få hjälp med brudbuketter, begravningsbuketter och blommor till alla typer av arrangemang. Telefon 0346-300 27.

Läs mer