Barn

Hitta guldkornen till höstgarderoben!

Läs artikel
Mode

Höstens väskor – favoriter från varuhuset

Läs artikel
Fritid

Rusta för jaktsäsongen

Läs artikel
 • Kläder efter väder!

  Fyll barnens garderob med funktionella ytterplagg så kan de vara ute och härja i ur och skur. På barnavdelningen finns massor av färgstarka plagg som tål både väder, vind och fartfyllda lekar.

  Läs artikel

 • Äntligen dags för kräftskiva!

  Bjud in dina vänner och duka upp för en riktigt festlig kräftskiva med alla klassiska dekorationer. Servera matiga tillbehör till kräftorna som bulgur, flarn och dipp.

  Läs artikel

 • Allt för barnrummet

  Låt dig inspireras till att inreda barnrummet! Så här års kan det kännas extra härligt att uppdatera barnrummet med trendigt pigga pasteller och dekorativa tillbehör.

  Läs artikel

Den 18 september 2018

Rusta för jaktsäsongen

Med hösten kommer jaktsäsongen och det gäller att rusta för härliga dagar i skog och mark. För dig som är intresserad av jakt och friluftsliv finns det bra fynd att göra på nedre plan i varuhuset.

Läs artikel

Den 29 augusti 2018

Hitta guldkornen till höstgarderoben!

Nu har höstterminen dragit igång för barn i alla åldrar. Och här på Gekås har vi fyllt barnavdelningen med snygga höstplagg som passar perfekt för både lek och korridorshäng.

Läs artikel

Den 10 augusti 2018

Höstens väskor – 10 favoriter från varuhuset

Välkomna hösten med en ny väska på axeln! Vi har valt ut 10 favoriter från varuhuset som visar vilka modeller, färger och material som gäller i år.

Läs artikel

Den 9 augusti 2018

Laga vego till vardags

Att äta mer vegetariskt är bra för både hälsa, miljö och plånbok. Vi har samlat bra vardagsrecept som är goda och mättande, utan kött.

Läs artikel

Den 29 juni 2018

Inredning för växthus och uteplats

Under årets varma månader njuter vi till fullo av altan- och trädgårdsliv. Här visar vi hur du kan inreda, duka och plantera snyggt med produkter från varuhuset.

Läs artikel