Mode

Sommarens
linnekollektion

Se sortiment
Mode

NEWS SS24: Badmode DAM

Se sortiment
Mode

NEWS SS24: Badmode HERR

Se sortiment

Den 11 april 2024

Äntligen tid för campingliv!

Vårsolen skiner och det är dags att ställa på husbilen, inventera campingutrustningen och planera årets semesterdestinationer. I varuhuset har vi laddat upp med allt du behöver för att maxa såväl funktionalitet som mysfaktor i ditt rullande hem – till oslagbart låga priser.

Se sortiment

Den 10 april 2024

Sommarens linnekollektion för dam & herr

Upptäck säsongens trendigaste material i stilsäkra kollektioner för både dam och herr. Väl utvalda plagg i linne som ger dig en avslappnad, sval och stilren look för våren och sommaren.

Se sortiment

Den 5 april 2024

Sport & träning: Träningskläder dam

På vår sportavdelning har vi satsat stort på träningskläder. I sortimentet finns både Gekås egen design och kända varumärken. Passa på att uppdatera garderoben med nya träningstights, toppar och sport-bh:ar.

Se sortiment

Den 5 april 2024

Sport & Träning: Träningskläder herr

På vår sportavdelning har vi satsat stort på träningskläder. I sortimentet finns både Gekås egen design och kända varumärken. Passa på att komplettera träningsgarderoben med bland annat shorts, T-shirts och huvtröjor.

Se sortiment

Den 28 mars 2024

Soft spring: Damkollektionen

Ljusa dagar, varmare temperaturer och äntligen tid för tunnare kläder! Behöver garderoben fyllas på hittar du allt du behöver hos oss, från klassiska basplagg till de senaste trenderna. Här finns allt för att hitta din stil för den varmare årstiden.

Se sortiment