En kväll i juni

28 Juni - 29 Juni 2024

Vi hälsar välkomna till Ullared och nionde upplagan av ”En kväll i juni”. Den etablerade dansbandsfestivalen lockar hela 7000 dansglada besökare till Ullared och stämningen är på topp i dagarna två. Köp biljett online och längta till sommarens mest dansanta shoppingäventyr du med!

I den ljumma sommarvärmen i slutet av juni – tiden på året då dagen aldrig riktigt övergår till natt. Då reses festivaltälten på Hedevi IP i Ullared och det 1000 kvadratmeter stora dansgolvet läggs ut med omsorg för att möta festivalens alla dansbandsälskande besökare.

Shoppa, dansa, umgås och njut!

Här möts du av några av Sveriges bästa dansband och festivalområdet erbjuder förutom dans även mat- och dryckesservering, utställare och andra kul aktiviteter.
Du behöver inte vara elitdansare för att besöka En kväll i juni, faktum är att du behöver inte ens behöver dansa. En kväll i juni ger en fantastisk start på sommaren för alla som gillar musik och att umgås.

Ge dig något att längta till genom att kombinera det bästa av två världar – shopping och dansband i ett välsmort paket! Välkommen till Ullared!

Biljettsläpp 24/11.
Boka här.

Artister 2024

Följ En kväll i juni på Facebook för mer info.

Fredag 28/6

Lördag 29/6

Köp biljett

Biljetter säljs via Tickster, enkvallijuni.se. Se mer info på hemsida eller Facebook. Vid övriga frågor, kontakta arrangören Demo Group via info@enkvallijuni.se.

Festivalcamping och 2 dagars entré

Passa på att boka din plats på vår populära festivalcamping i anslutning till festivalområdet.
Prisexempel: Ställplats med el i 2 dagar inklusive 2 dagars entré för 2 personer:
OBS! Bokningsbart från den 24:e november

Om Festivalcampingen