Biltvätten

Driftsstörning Automattvätten

2024-05-20: Automattvätten är avstängd pga. tekniska problem – felsökning pågår.

 

Välkommen till Biltvätten – en av Sveriges mest prisvärda biltvättsanläggningar. Den ligger vid incheckningen till Gekåsbyn, och självklart går det att få både campingfordon och vanliga bilar skinande rena på både in- och utsidan. Alla medel vi använder i Biltvätten är Svanenmärkta och godkända för personbil, husbil och husvagn.

Automattvätt

Välkommen till automattvätten där du kan välja mellan tre olika tvättprogram, lilla, mellan och stora. Tvättprogrammen är avsedda för personbilar och ­mindre transportbilar utan extra påbyggnader. Automattvätten har en tillåten maxhöjd om 2,5 meter.

Självtvätt

Självtvättsanläggningen har 4 gör-det-själv-hallar, samtliga med tillåten höjd på 3,7 meter. Två av hallarna är dessutom 9 meter långa vilket lämpar sig extra bra till husbilar och husvagnar. Välj själv bland tvättprogrammen och växla fritt mellan stegen. Du betalar bara för den tid du tvättar! Tvättprogrammen är avsedda för personbilar, mindre transportbilar, husbil och husvagn.

Betalning

I Biltvätten går det bra att betala med Swish eller betalkort. För dig som är återkommande kund går det bra att ladda saldot med ett högre belopp. Klicka här och logga in med ditt telefonnummer via Huvudmeny/Mitt konto.

LADDA SALDO

Har du frågor?

Telefon: 0346-375 00 (helgfri vardag kl. 07 – 18)
Journummer: 0709-20 00 30 (övrig tid)
Eller kontakta Gekås Kundservice här >>

Öppettider

Öppet alla dagar 06 – 22.

HITTA TILL BILTVÄTTEN

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen