Kundservice

I Frågor & Svar hittar du svar på det mesta som rör vår verksamhet. Det kan handla om allt från öppettider, presentkort, shoppingkortet, reklamation, garantier till boende och hur du hittar hit. Givetvis kan du alltid använda dig av vår sökfunktion här på webbplatsen. Skulle du inte hitta svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Vanliga frågor

Nej, varuhuset har öppet som vanligt och ordinarie öppettider gäller. Vi följer noga de riktlinjer som kommer från UD och Folkhälsomyndigheten. I dagsläget finns ingen rekommendation om att hålla gallerior och butiker stängda.
Det är väldigt svårt för att svara på hur mycket kunder som kommer till varuhuset vilka dagar. Under sommaren är det ofta mycket kunder om det är regnigt väder. Från mitten av hösten till två veckor innan jul har vi julrusch och då brukar det vara stor kundtillströmning i varuhuset, speciellt på helgerna.
Vi har som allra mest kunder på sommaren under vecka 28 till 33 och på hösten vecka 38 till 50. Vi brukar dessutom få extra kundtillströmning på klämdagar, till exempel kring helger som Kristi himmelsfärd.
Vi har lågsäsong i varuhuset mellan vecka 1 och vecka 10, så åker du till oss då slipper du trängsel.
Lördagar är veckans största dag med hög kundtillströmning och därmed större risk för kö in och trängsel i varuhuset. Vi kan tyvärr inte rekommendera att komma vid någon speciell tid på dagen, eftersom köer kan uppstå vid lite olika tidpunkter. Vårt tips är att om möjligt komma hit måndag-torsdag, då vi har det lugnare även under högsäsong.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvara specifika sortimentsfrågor. Vi har oerhört många artiklar i varuhuset och utbudet skiftar ständigt. Det gör det svårt för oss att ha uppdaterad information om alla produkter som finns just nu, och som eventuellt kommer in framöver.
Alla frågor & svarKontakta Kundservice

Gekås

Frågor och ärenden rörande varuhuset.

0346 - 37 500

Gekåsbyn

Frågor och ärenden gällande bokningar, boende och camping

0346 - 37 501