Ullareds Hunddagis

Lämna hunden på hunddagis när du shoppar! Hunddagiset är en trygg och enkel lösning för dig som har hunden med på shoppingresan!

Lämna hunden när du shoppar!

Ullareds Hunddagis är ett Drop-in dagis som erbjuder möjligheten att lämna er hund till erfaren personal, medan ni handlar i lugn och ro, eller åker på annan utflykt.

 

STÄNGT!

Då vi har många internationella gäster har vi beslutat att stänga dagiset fram till dess man vet hur sjukdomen som uppdagats i Norge sprids. I dagsläget vet man väldigt lite om den och vi håller oss hela tiden uppdaterade för att så snart som möjligt kunna öppna igen. Mer information finns att läsa på Svenska kennelklubbens hemsida eller Statens Veterinärmedicinska anstalt.

 

Från och med 1 januari 2019 drivs Ullareds Hunddagis i ny regi av Susan Andersson, diplomerad hundinstruktör.

Dagiset erbjuder 30 platser, där hundarna får en egen 18 m2 stor hundgård med tak och väggskydd. Samtliga hundgårdar är utrustade med hundkojor. Hundarna rastas en i taget i en stor inhägnad rasthage, och släpps inte ihop med andra hundar.

Susans hunddagis passar pälsklingarna!

Möt Susan Andersson, ny föreståndare för Ullareds Hunddagis, som brinner för att hundarna ska trivas och ha det bra medan husse och matte shoppar. Här berättar hon mer om sin hundfilosofi och hur allting funkar på dagiset.

Läs reportaget