Ullareds Hunddagis

Ullared Hunddagis är för närvarande stängt.

Ullareds Hunddagis 2023

Många av våra hundägande besökare frågar om Ullared Hunddagis kommer öppna 2023. Vi ser just nu över möjligheterna att öppna upp verksamheten igen men har i dagsläget inget svar att ge. Vi ber att få återkomma under våren med mer information.

Under tiden hänvisar vi istället till hundpensionat och hunddagis i Ullareds omnejd.

Tar du med din hund till Ullared vill vi tipsa om Gekåsbyns många fina gångstråk och skuggiga skogspartier som lämpar sig bra för promenader medan övriga i sällskapet är inne i varuhuset och shoppar. Kika gärna i vår områdeskarta.

Välkommen åter!

Lämna hunden när du shoppar!

Lämna din hund på hunddagis när du shoppar! Hunddagiset är en trygg och enkel lösning för dig som har hunden med på shoppingresan!
Ullareds Hunddagis är ett Drop-in dagis som erbjuder möjligheten att lämna er hund till erfaren personal, medan ni handlar i lugn och ro, eller åker på annan utflykt. Hunddagiset ligger ca 1 km från varuhuset.

Dagiset erbjuder 30 platser, där hundarna får en egen 18 m2 stor hundgård med tak och väggskydd. Samtliga hundgårdar är utrustade med hundkojor. Hundarna rastas en i taget i en stor inhägnad rasthage, och släpps inte ihop med andra hundar.