Ullareds hunddagis

Lämna din hund på hunddagis när du shoppar! Hunddagiset är en trygg och enkel lösning för dig som har hunden med på shoppingresan. Ullareds hunddagis är ett drop-in dagis som erbjuder möjligheten att lämna er hund till erfaren personal, medan ni handlar i lugn och ro, eller åker på annan utflykt. Hunddagiset ligger ca 1 km från varuhuset.

Välkommen med din bokning eller chansa på drop in! Psst! Glöm inte att uppvisa vaccinationsintyg!

Ullareds Hunddagis Gekås Ullared

Dagiset erbjuder 30 platser, där hundarna får en egen 18 m² stor hundgård med tak och väggskydd. Samtliga hundgårdar är utrustade med hundkojor. Hundarna rastas en i taget i en stor inhägnad rasthage och släpps inte ihop med andra hundar.

Alla vaccinerade och försäkrade* hundar är välkomna, oavsett ras. Då vi följer Jordbruksverkets rekommendationer kan vi dock inte ta emot hundar som har en mankhöjd över 65 cm.

I trygga händer

Hunddagiset drivs av Maria Frick som idag även har företaget Working dogs education. Under sommaren håller Maria och hennes medarbetare Ullareds Hunddagis öppet för både bokade platser och drop-in.

Värdegrund

Vi vill att du som hundägare ska känna dig trygg med att lämna din hund till oss och är övertygade om att positiv förstärkning och omsorg är de grundläggande hörnstenarna för våra fyrbenta vänner. Hos Ullareds Hunddagis finns inget utrymme för kontroversiella metoder som elhalsband eller andra obehagliga lydnadsmetoder. Vi tror på att bygga starka band mellan hundar och människor genom respekt, tålamod och belöningar. Vårt team av erfarna hundentusiaster fokuserar på att belöna önskat beteende istället för att bestraffa negativa handlingar.

Öppettider & bokning

Ullareds hunddagis har öppet för drop-in 3 maj – 30 september 2024. Har ni önskemål utöver ordinarie öppettider är ni välkomna att höra av er.

Öppettider 2024

3 maj – 30 september
Alla dagar kl. 9-18

 

Välkommen med en förfrågan vid önskemål om hunddagis utöver ordinarie öppettider. Skicka din förfrågan via mail eller sms så besvarar vi din förfrågan normalt inom 2 arbetsdagar. Fyll gärna i och ta med inackorderingsavtalet inför vistelsen. Tänk på att din hund ska vara vaccinerad för att få lämnas hos oss.

Kontakt

Kontakta hunddagiset enklast genom att ringa eller sms:a 0736 – 164571 eller skicka din förfrågan via mail.

Telefonen besvaras i mån av tid och mail besvaras normalt inom 2 arbetsdagar.

Hundvänliga miljöer

Tar du med din hund till Ullared vill vi tipsa om Gekåsbyns många fina gångstråk och skuggiga skogspartier som lämpar sig bra för promenader medan övriga i sällskapet är inne i varuhuset och shoppar. I Gekåsbyn finns det även en rastgård där din hund kan springa fritt. Kika gärna i vår områdeskarta.

Håll dig uppdaterad på sociala medier

Följ gärna Ullareds hunddagis på Facebook där Maria lägger ut information och bilder från verksamheten.

*Om din hund inte är försäkrad pga. särskilda försäkringsvillkor för din ras, kontakta Hunddagiset så hjälper de er med bokningen.

Läs intervjun med Maria på Ullareds hunddagis

Sedan 2023 är det Maria Frick som tagit över rodret på Ullareds hunddagis. I en artikel från Gekås destinationsmagasin kan du läsa mer om Maria och hur verksamheten bedrivs.

LÄS MAGASINET