breadcrumb
Evenemang

Evenemang

På Gekås Ullared kan du trilla på såväl stora som små evenemang. Kanske är det live-spelning i varuhuset eller boksignering med en aktuell författare! Ja, lite upplevelsefynd kan man säga, så som det är hos oss helt enkelt. Har du tur dyker det upp riktiga godbitar som ger en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du också tips på evenemang runt om i Ullared och i närområdet. Håll utkik!

Sabina Dufberg_269x377px

Träningsevent med Sabina Dufberg

I sommar har du möjlighet att vara med på en riktigt inspirerande dag på temat träning och hälsa med Sabina Dufberg, känd som tränare i Biggest Loser. Dagen består av ett funktionellt träningspass på förmiddagen, följt av en föreläsning om träning, hälsa och livsstil på eftermiddagen. Däremellan finns det tid för shopping!

Eventet är 12 augusti i Gekåsbyn och på Hotellet.

Läs mer här >>
Glad midsommar_ANSLAGSTAVLAN1

Fira midsommar i Ullared

Fira midsommarafton med oss den 23 juni vid grönområdet vid Högvadsån i Gekåsbyn. 15.00 kläs midsommarstången och 16.00 börjar dansen! Det kommer finnas hoppborg, fiskdamm, lotterier & ponnyridning. Även fika kommer finnas till försäljning. Öppet för alla, även icke campande gäster. Välkomna!


Invigning Gekåsbyn_webb

Invigning av Gekås nya lekplats

Gekås senaste, och mest äventyrliga, lekplats vänder sig till stora som små barn och är uppbyggd med olika hinderbanor, flera gungor och två linbanor. Under invigningen bjuder Gekås på ballonger, sockervadd och så mycket lek barnen orkar. Det kommer även finnas moment där barnen är med och ­bestämmer vilken station de tycker allra bästa om.

Kom och lek tillsammans med oss 22 JUNI 16:00!ekij1 - Kopia

Dansa i Ullared!

En kväll i Juni! Välkommen att shoppa och dansa. Förra året besökte över 4000 shoppingglada dansande gäster oss för magiska sommarkvällar. 2 dagar, 6 band och 3 dagar med dansglädje.

Fredagen den 30 juni till lördagen 1 juli.

Vi ses på campingen!

Läs mer >>