breadcrumb
Evenemang

Evenemang

På Gekås Ullared kan du trilla på såväl stora som små evenemang. Kanske är det live-spelning i varuhuset eller boksignering med en aktuell författare! Ja, lite upplevelsefynd kan man säga, så som det är hos oss helt enkelt. Har du tur dyker det upp riktiga godbitar som ger en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du också tips på evenemang runt om i Ullared och i närområdet. Håll utkik!

Quiz på Harrys i Ullared

Quiz på Harrys

Utmana tjejkompisarna, familjen eller pojkvännen på quiz på Harrys i Ullared. Varje lördag under januari till mars klockan 20.30 bjuder Harrys in till  underhållande frågesport. Så varför inte avsluta shoppingdagen med god mat och dryck och lite hjärngympa i goda vänners lag.

För mer info>>
falkenbergsrevyn_gekas

Välkomna på jubileumsrevyn SPEXIT!

Falkenbergsrevyn gör 2017 sin 20:e revy på Falkenbergs Stadsteater och firar stort jubileum med premiär på Trettondagsafton den 5 januari 2017. Gänget är laddat till tusen och lovar att bjuda på mängder av härliga jubileenden i nya revyn SPEXIT.

Läs mer och boka >>
Tävla och vinn - lyxig shoppinghelg

Tävling - Shoppa Smart

Svara rätt på några frågor och ha chansen att vinna en övernattning med frukost för fyra personer på Hotellet + parkering. Inte nog med det, vinnaren får dessutom 2 000 kr att shoppa för i varuhuset! Gå in på vår nya webbplats och delta! Tävlingen pågår till 31 maj. Lycka till!

Läs mer o tävla >>
ekij-digital-affisch-2017

Dansa i Ullared!

En kväll i Juni! Välkommen att shoppa och dansa. Förra året besökte över 4000 shoppingglada dansande gäster oss för magiska sommarkvällar. 2 dagar, 6 band och 3 dagar med dansglädje.

Fredagen den 30 juni till lördagen 1 juli.

Vi ses på campingen!

Läs mer >>