breadcrumb
Evenemang

Evenemang

På Gekås Ullared kan du trilla på såväl stora som små evenemang. Kanske är det live-spelning i varuhuset eller boksignering med en aktuell författare! Ja, lite upplevelsefynd kan man säga, så som det är hos oss helt enkelt. Har du tur dyker det upp riktiga godbitar som ger en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du också tips på evenemang runt om i Ullared och i närområdet. Håll utkik mer kommer inom kort!

.

Dansbandsfestival

För femte året arrangeras dansbandsfestivalen En kväll i juni. Det blir shopping och dans i världsklass under två dagar. Festen äger rum den 29-30 juni 2018 på Hedevi IP i Ullared.

Läs mer här >>

Träningshelg - Sabina Dufberg

Shopping, träning och hälsoinspiration! Den 1-2 sep arrangeras en helg med fokus på träning och hälsa. Sabina Dufberg, känd som tränare i Biggest Loser håller i träningspass och föreläsningar.

Läs mer här >>

Biljetter till Pilsner & Penseldrag

Nu har du chansen att boka sommarens skrattfest på Vallarna i Falkenberg. Boka senast 2 april så får du dessutom värdecheckar på 30 kr/biljett att handla för i bodarna. Men skynda att boka – den 3 april släpps biljetterna till allmänheten.

Läs mer om föreställningen >>