breadcrumb
Evenemang

Evenemang

På Gekås Ullared kan du trilla på såväl stora som små evenemang. Kanske är det live-spelning i varuhuset eller boksignering med en aktuell författare! Ja, lite upplevelsefynd kan man säga, så som det är hos oss helt enkelt. Har du tur dyker det upp riktiga godbitar som ger en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du också tips på evenemang runt om i Ullared och i närområdet. Håll utkik!

Arvingarna_Anslagstavlan

Tävling – På scen med Arvingarna

I samarbete med dansbandsfestivalen En kväll i juni ger vi dig chansen att få inta scenen tillsammans med grabbarna i Arvingarna. Allt du behöver göra är att spela in en liten video där du sjunger med i en dansant låt. Juryn, som bland annat består av Arvingarna själva, väljer ut tre bidrag som går till en final där folket är med och utser en vinnare.

Läs mer om tävlingen >>

Läs mer om En kväll i juni >>
Sabina Dufberg_269x377px

Träningsevent med Sabina Dufberg

I sommar har du möjlighet att vara med på en riktigt inspirerande dag på temat träning och hälsa med Sabina Dufberg, känd som tränare i Biggest Loser. Dagen består av ett funktionellt träningspass på förmiddagen, följt av en föreläsning om träning, hälsa och livsstil på eftermiddagen. Däremellan finns det tid för shopping!

Eventet är 12 augusti i Gekåsbyn och på Hotellet.

Läs mer här >>
Per-Gessle_269x377px

Signering med Per Gessle

Ta chansen att boka in en tur till Ullared 7 maj när Per Gessle är på plats i Ullared! Han kommer signera sitt nya album "En vacker natt" i varuhuset. Nya skivan finns som både CD och vinyl.

Söndag 7 maj kl. 12.00. Signeringen är på Mediaavdelningen vid takkub G8.
Tävla och vinn - lyxig shoppinghelg

Tävling - Shoppa Smart

Svara rätt på några frågor och ha chansen att vinna en övernattning med frukost för fyra personer på Hotellet + parkering. Inte nog med det, vinnaren får dessutom 2 000 kr att shoppa för i varuhuset! Gå in på vår nya webbplats och delta! Tävlingen pågår till 31 maj. Lycka till!

Läs mer o tävla >>
ekij1 - Kopia

Dansa i Ullared!

En kväll i Juni! Välkommen att shoppa och dansa. Förra året besökte över 4000 shoppingglada dansande gäster oss för magiska sommarkvällar. 2 dagar, 6 band och 3 dagar med dansglädje.

Fredagen den 30 juni till lördagen 1 juli.

Vi ses på campingen!

Läs mer >>