Husvagns- och husbilsplats

På vår camping har vi plats för över 300 husvagnar och husbilar. Campingen är naturskönt belägen strax söder om varuhuset. Alla förbokninsbara platser har tillgång till el och nära till moderna servicehus med alla faciliteter som kök, duschar och toaletter samt tvättmöjligheter. I ett av servicehus har vi även hunddusch.

Antalet platser kan variera beroende på hur stora ekipage som kommer in och därför är det viktigt att ni anger längden på ert fordon när ni bokar en plats på campingen.

Som gäst på vår camping bokar du ett specifikt område; 100-området, 200-området eller 300-området (vilka områden det gäller specificeras i bokningsflödet när ni bokar).
100- och 200-området ligger närmst varuhuset. 300-området ligger lite längre ifrån varuhuset men närmare natur, vatten och fina promenadstråk.
Under lågsäsong är endast 100-området öppet.

Platser med eller utan el

Utöver förbokningsbara campingplatser med el, har vi 150 platser utan el. De ligger i naturskön miljö strax innan 300-området och även härifrån har ni nära till moderna servicehus. Dessa platser är inte numrerade eller utmålade på områdeskartan.

Områdeskarta

På områdeskartan kan du se alla husvagns- och husbilsplatser och får en överblick över hela Gekåsbyn. Campingplats 2 – 178 heter 100 området. Campingplatserna 201 – 283 heter 200 området och campingplats 301 – 366 heter 300-området.
Här hittar du områdeskartan

Incheckning

Du kan checka in från 15.00 samma dag som du anländer via receptionen. Om er plats är klar innan 15.00 samma dag, får ni givetvis tillträde till den tidigare.

Utcheckning

Utcheckning sker klockan 15.00 på avresedagen. Använd gärna några av våra snabbutcheckningar.

Priser – Mellansäsong

Husvagns- och husbilsplats med el 240:-/dygn

XL-plats för husbuss 340:-/dygn

Husvagns- och husbilsplats utan el 180:-/dygn

Priser – Högsäsong v 25-34

Husvagns- och husbilsplats med el 255:-/dygn

XL-plats för husbuss 360:-/dygn

Husvagns- och husbilsplats utan el 225:-/dygn

 

Priserna gäller för 2018.

Boka campingplats

Via vår bokningssida bokar ni snabbt och enkelt er campingplats. Ange gärna längden på ert fordon som notering i er bokning.

Boka

Köp Camping Key Europe

Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt kort blir din semester bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe. Kortet är numera digitalt och aktiveras i appen My Camping Key. Det kostar 150 kronor och är giltigt i 12 månader.

Läs merKöp kort