Husvagns- och husbilsplats

På vår camping har vi plats för över 300 husvagnar och husbilar. Campingen är naturskönt belägen strax söder om varuhuset.

Det finns möjligheter att boka campingplats med eller utan el och alla platser ligger i nära anknytning till moderna servicehus med alla faciliteter som kök, duschar samt tvättmöjligheter. I ett servicehus har vi även en hunddusch. Campingplatserna har eluttag på 10 amp och EU-koppling. El och all service i servicehusen ingår i priset. De markbundna kanalerna fås via antennkabel. Det finns wifi på hela området.

Som gäst på vår camping bokar du ett specifikt område; 100-, 200- eller 300-området. I bokningssidan väljer du vilket område du vill boka. 100- och 200-området ligger närmst varuhuset. 300-området ligger lite längre ifrån varuhuset men närmre natur, vatten och fina promenadstråk. 200- och 300- området har både grus och gräsplatser, medans 100- området endast har grusplatser. Under lågsäsongen är endast 100-området öppet. Här hittar du områdeskarta för Camping och stugby >>

Våra campingplatser varierar i storlek, uppge därför både längd och fordonstyp vid bokningstillfället. Vi förser oss rätten att fördela campingplatserna vid ankomst. Vi välkomnar önskemål om placering i noteringen vid bokningstillfället.

Vi erbjuder också ställplats för husvagn och husbilar. Här kan du läsa mer om våra ställplatser >>

Karta Gekåsbyn

På kartan kan du se alla husvagns- och husbilsplatser och får en överblick över hela Gekåsbyn inklusive Hotell och Motell. Campingplats 2 – 178 heter 100 området. Campingplatserna 201 – 285 heter 200 området och campingplats 301 – 366 heter 300-området. Här hittar du karta över Gekåsbyn >>

Nyhet! Checka in med mobilen

Har du bokat plats på 200-området så kan du checka in i förväg, direkt i din mobiltelefon. Före ankomst får du ett mail med information om hur du ska göra för att ladda ner appen ”AeroGuest” där du checkar in. Genom incheckning i appen får du din digitala nyckel som ger dig tillgång till campingområdet. Nyckeln kan du dela med ditt sällskap. När det är dags att resa hem använder du appen igen för en snabb och kontaktfri utcheckning.

Läs mer om Digital incheckning

Boka campingplats

Via vår bokningssida bokar ni snabbt och enkelt er campingplats. Ange längden på ert fordon som notering i er bokning.

Boka

Köp Camping Key Europe

Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt kort blir din semester bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping är det rekommenderat att du har ett Camping Key Europe. Kortet är numera digitalt och aktiveras i appen My Camping Key. Det kostar 199 kronor och är giltigt i 12 månader.

Läs mer & köp Camping Key Europe