Gekåskortet

Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp, överallt. Det kallar vi smart shopping!
Läs mer om kortets förmånliga villkor och ansök enkelt och smidigt online eller sms:a "Gekås" till 71 690.

Vad är Gekåskortet?

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp och du väljer själv att betala med faktura månaden efter eller delbetala över en längre period. Det är smart shopping!

Obegränsad bonus

Börja shoppa smart i vardagen med nya Gekåskortet! Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i varuhuset, betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr att shoppa för i varuhuset. Kortet har ett obegränsat bonussystem utan årsavgift.

Flexibel betalning

Med Gekåskortet kan du planera din shopping och betala på det sätt som passar dig. Du väljer själv om du vill betala fakturan månaden efter dina köp eller delbetala över en längre period.

Smarta villkor

Fler smarta villkor hittar du här.

"Jag använder Gekåskortet överallt!"

Oavsett om hon shoppar loss inne i varuhuset, går på restaurang eller tankar bilen är det Gekåskortet som gäller för Jeannette Joelsson. "Alla bonuscheckar jag tjänar ihop blir ett fantastiskt tillskott till en ny, härlig resa till Ullared!".

LÄS REPORTAGET HÄR