Gekåskortet

Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp, överallt. Det kallar vi smart shopping!
Läs mer om kortets förmånliga villkor och ansök enkelt och smidigt online eller sms:a "Gekås" till 71 690.

Vad är Gekåskortet?

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp och du väljer själv att betala med faktura månaden efter eller delbetala över en längre period. Det är smart shopping!

Obegränsad bonus

Börja shoppa smart i vardagen med nya Gekåskortet! Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i varuhuset, betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr att shoppa för i varuhuset. Kortet har ett obegränsat bonussystem utan årsavgift eller fakturaavgift.

Flexibel betalning

Med Gekåskortet kan du planera din shopping och betala på det sätt som passar dig. Du väljer själv om du vill betala med faktura månaden efter inköp eller delbetala över en längre period.

Smarta villkor

Fler smarta villkor hittar du här.

Just nu! Ansök om Gekåskortet och få 20.000 poäng

Du har väl inte missat Gekås egna Mastercard, Gekåskortet? ALLT du handlar med Gekåskortet, ger poäng som omvandlas till bonuscheckar att shoppa för hos oss i Ullared. Just nu får du 20.000 bonuspoäng (värde 200 kr) när du ansöker om Gekåskortet. Och bäst av allt – Gekåskortet har varken kort- eller aviavgift!

LÄS MER

Dryga ut kassan med Gekåskortet!

Med Gekås egna Mastercard betalar du alltid dina köp nästa månad utan någon avgift eller ränta. Kortet har ingen årsavgift och fungerar i hela världen. Dessutom tjänar du bonuspoäng på alla köp överallt, som omvandlas till bonuscheckarna att handla för i Ullared.
Hur smart är inte det!?

Ansök online