Gekåskortet

Med nya Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp, överallt. Det kallar vi smart shopping! Läs mer om kortets förmånliga villkor och ansök enkelt och smidigt online eller sms:a "Gekås" till 71 690.

Vad är Gekåskortet?

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp och du väljer själv att betala med faktura månaden efter eller delbetala över en längre period. Det är smart shopping!

Obegränsad bonus

Börja shoppa smart i vardagen med nya Gekåskortet! Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i varuhuset, betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr att shoppa för i varuhuset. Kortet har ett obegränsat bonussystem utan årsavgift eller fakturaavgift.

Flexibel betalning

Med Gekåskortet kan du planera din shopping och betala på det sätt som passar dig. Du väljer själv om du vill betala med faktura månaden efter inköp eller delbetala över en längre period.

Smarta villkor

Fler smarta villkor hittar du här.

Just nu! Bonuscheck när du ansöker om Gekåskortet

Skaffa Sveriges smartaste kreditkort innan 30 november och få 100 kr i välkomstbonus att shoppa för hos oss! Handla med ditt gyllene kort hos oss så får du möjlighet att skjuta upp betalning av ditt köp till februari nästa år, helt räntefritt och utan extra kostnader.

LÄS MER OM KAMPANJEN