Lägenhet

Klicka här för att se vart lägenheten ligger.

Lägenhet med plats för fyra personer och egen uteplats. Ett smidigt boende med alla nödvändiga faciliteter så som rymlig dusch och toalett, ett välutrustat kök med porslin, stek- och kokutrustning, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare samt täcke och kuddar. I allrummet finns en bäddsoffa med enklare komfort för två personer samt en TV. Sovrummet har två enkelsängar.

Det ingår en parkeringsplats till din lägenhet. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen (nummer 62 på områdeskartan).

Här är husdjur välkomna.
Rökning ej tillåtet.

Två lägenheter är anpassade för gäster med funktionsvariation. För mer information och bokning är ni varmt välkommen att ringa oss på 0346-375 00.

Stugan hyrs i självhushåll. Slutstädning går att lägga till mot en avgift. Mer information hittar ni under Bra att veta.

Boka Lägenhet

Checka in och lås upp med mobilen!

Att "boa" in sig hos Gekås Ullared har aldrig varit smidigare! Checka in online och få nyckeln direkt i mobilen när ditt boende är tillgängligt. Du slipper onödiga köer i receptionen och kan fokusera på shoppingen!

Checka in med AeroGuest

Fyrstjärnig camping!

Gekåsbyn har blivit klassificerad med fyra stjärnor av SCR Svensk Camping, vilket garanterar en högstandard på vår camping och stugby. Välkommen att uppleva det bästa av naturen och bekvämligheten hos oss.

Läs mer