breadcrumb
Bokningsinformation

Bokningsinformation

Varmt välkommen med din onlinebokning dygnet runt! Här kan du läsa mer om och få svar på dina frågor angående din vistelse hos oss i Gekåsbyn.

 

Onlinebokning
Vid onlinebokning sker betalning direkt vilket underlättar och minimerar köer vid ankomst. Önskar du hellre boka via telefon kan du nå oss på helgfria vardagar mellan  kl.08.00-18.00 tel. 0346-37501

(Övrig tid besvaras samtal av receptionister eller nattvakt).

Boka boende online >>

Fullständiga bokningsregler >>

 

För att få boka
Du som bokar boende hos oss måste du vara över 18 år eller i målsmans sällskap. Du måste kunna uppge rätt identitet och bostadsadress vilket kan behövas styrkas med ID-handling. Tänk på att noga läsa igenom bokningsbekräftelse och information så att missförstånd undviks. Du har skyldighet att följa våra regler, anvisningar och bestämmelser för det boende som du hyrt. Husdjur får endast medtagas till avsedda stugor där husdjur är tillåtet.

Campingkortet
Gekåsbyn är ansluten till branschorganisationen SCR Svensk camping. Därför kan du använda SCRs campingkort Camping Key Europe när du övernattar på Gekåsbyns camping eller i stugbyn. Camping Key Europe är ett kort som gäller för dig och din familj på anslutna campingplatser i hela Europa. Med kortet får du en olycksfallsförsäkring och mängder av olika rabatter och erbjudanden. Du kan läsa mer om förmånerna på SCRs hemsida.

Kortet kostar 150kr/år om du köper kortet online och endast ett kort behövs per husvagn/husbil och familj. Kortet köper du via länken nedan.

Köp campingkortet


Avbokning och ändring

Fram till 4 veckor innan ankomst är det fritt att avboka och göra ändringar. Därefter utgår en procentuell avgift av värdet på bokningen.

Senare än 4 veckor före ankomst = 25 procent i avgift
Senare än 1 dag före ankomst = 100 procent i avgift

Om det finns legitima skäl till avbokning, t ex vid allvarligare sjukdom, som kan styrkas med ett intyg från t ex läkare, myndighet eller försäkringsbolag utgår ingen avgift.
Avbokning sker via telefon.

Incheckning och registrering
Det går bra att checka in från och med att receptionerna öppnar. Hotell- och motellgäster checkar in direkt vid hotellreceptionen. Stug- och campinggäster checkar in i receptionen på Falkenbergsvägen 21, längs med väg 154. Se karta >>

Boende i stuga, lägenhet, på Hotellet eller Motellet har tillgång till stuga/rum kl 15.00 men det går med fördel att checka in tidigare för att sedan i lugn och ro kunna shoppa fram till dess att du har tillgång till ditt boende. Se öppettider för in- och utcheckning >>

Om du ska bo hos oss och inte är svensk medborgare, så behöver du fylla i ett inskrivningskort och lämna i receptionen. Fyll gärna i kortet på förhand så går incheckningen fortare.

Utcheckning
För boende i stuga, lägenhet eller campingplats på Gekåsbyn sker utcheckning i snabbutcheckningsbox eller i receptionen på Falkenbergsvägen 21.
Hotell- och motellgäster checkar ut i Hotellets reception.
Se karta >>

Öppettider för in- och utcheckning >>

 

Självhushållning
Om du har bokat en stuga, lägenhet eller motellrum så hyrs dessa i självhushåll. Det betyder att du behöver packa ner sänglinne, handdukar, diskhandduk och förbrukningsvaror samt tid för att städa innan ni avreser. Utrustning och allt material för att städa finns i boendet. Vill ni ha det riktigt bekvämt på er shoppingtur så finns det möjlighet att hyra sänglinne och slutstädning.

Vid anmärkning på städningen tillkommer en avgift.