Digital incheckning

Nu kan du som övernattar på Hotellet, Motellet, Hotell Ulla och på Campingen, checka in i förväg, direkt i din mobiltelefon. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö! Före ankomst får du ett mail med information om hur du ska göra för att ladda ner appen där du checkar in. Har du inte tidigare betalat för ditt boende så betalar du det direkt i appen.

Hur fungerar det?

Istället för att besöka en fysisk incheckningsdisk kan du nu både checka in och få din nyckel direkt i mobilen. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö! Före ankomst får du ett mail med information om hur du ska göra för att checka in och få tillgång till din digitala nyckel*.
Appen laddas ner i App Store eller Google Play.

Så funkar det!

Några dagar innan din vistelse får du ett mail från oss med en länk till vår online incheckning. Följ länken, fyll i uppgifterna, checka in och ladda ner appen AeroGuest till din mobiltelefon. Så snart ditt rum är redo på ankomstdagen hittar du din digitala nyckel i appen.

Checka in med mobilen
Ditt boende behöver vara betalt för att du ska kunna checka in via AeroGuest. Det går bra att betala med kort via den betalningslänk som kommer med din bokningsbekräftelse. Har du inte tidigare betalat för ditt boende så kan du även betala det direkt i appen. Checka in snabbt och smidigt i telefonen inför din ankomst. Så snart ditt rum är klart kommer din digitala nyckel synas i appen.

Din digitala nyckel
Du behöver inte hämta någon fysisk rumsnyckel i receptionen. Du får istället en digital nyckel i mobilen som öppnar både dörren till ditt rum och eventuell bom eller garageport. Du kan även dela nyckel om ni är fler som delar rum. När det är dags att resa hem checkar du snabbt och enkelt ut via appen i mobilen.

Fördelar med digital incheckning

  • Slipp onödiga köer och väntetider i receptionerna
  • Inga fysiska nyckelkort. Nyckel direkt i mobilen
  • Smidig betalning
  • Snabb utcheckning

På vilka boenden kan jag använda digital incheckning*?

  • Hotellet
  • Motellet
  • Hotell Ulla
  • Gekåsbyns camping
  • Ställplatsen vid Gekåsbyns reception

* Observera att AeroGuest i dagsläget inte fungerar vid gruppbokning. Kontakta Gekåsbyns bokningsavdelning på 0346-375 01 för mer information.