Checka in med mobilen

När du bor på någon av Gekås boendeanläggningar får du en enkel, smidig och köfri incheckningsupplevelse! Med hjälp av AeroGuest-appen kan du checka in i förväg direkt via din mobiltelefon. Det innebär att du slipper vänta vid incheckningsdiskarna, och din nyckel är tillgänglig i din mobil så snart ditt boende är redo!

Incheckning

Genom att checka in på ditt boende i förväg kan du enkelt fokusera på andra saker när du väl kommer till Ullared. För att göra en incheckning online behöver ditt boende vara betalt. Om din bokning ej är betald, vänligen använd länken i din bokningsbekräftelse eller betala direkt i AeroGuest-appen.

För att checka in och använda AeroGuest under din vistelse, följ instruktionerna i det välkomstmail du får några dagar före din ankomst. Genom att använda AeroGuest-appen kommer du få ett meddelande när ditt boende är redo för dig.

Din digitala nyckel
Efter incheckning får du tillgång till en digital nyckel i appen som ger tillgång ditt boende, eventuell bom och garageport. Nyckeln blir tillgänglig så snart ditt boende är redo. Du kan även dela nyckel om ni är fler som delar boende.

När det är dags att resa hem checkar du snabbt och enkelt ut via appen i mobilen.

Fördelar med digital incheckning

På vilka boenden kan jag använda digital incheckning?

 

Har du några frågor gällande den digitala incheckningen? Välkommen att kontakta oss på 0346-37500 så hjälper vi dig med dina frågor.