Fritid

Den 1 november 2022

Så syns du i höstmörkret!

Årets mörkaste tid är här och det är extra viktigt att synas i trafiken. I varuhuset har vi laddat upp med reflekterande produkter för både vuxna, barn och fyrfota familjemedlemmar.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Julutklädnad

Vad vore julen utan stämningsfull och rolig julutklädnad? På varuhustest jultorg har samlat allt du behöver för att maxa julfesten, maskeraden eller för att uppdatera jultomtens garderob

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Julutebelysning

Förstärk julstämningen och lys upp vintermörkret med ljusslingor, istappslingor, ljusnät och dekorationsträd. På varuhusets jultorg har vi ett brett sortiment av allt som sprider ett vackert hemtrevligt ljus och som maxar julstämningen utomhus.

Se sortiment

Den 6 oktober 2022

Höstens outdoorkollektion från Protech

Nu har höstens outdoorkollektion från Protech landat i varuhuset och bjuder på slitstarka, funktionella kläder i säsongens färger. Protech är Gekås Ullareds eget varumärke inom outdoor och står för kvalitet och funktion. Gör dig redo för nästa äventyr!

Se sortiment

Den 6 oktober 2022

Höstens outdoorkollektion från Strøva

Strøva är Gekås Ullareds eget outdoorvarumärke som representerar ett pålitligt bassortiment med kläder och accessoarer för friluftslivet. Strøva gör friluftsliv och naturupplevelser tillgängliga för alla!

Se sortiment

Den 6 oktober 2022

Gör dig redo för friluftslivet

Hösten är ett perfekt tillfälle att upptäcka och ta till vara på naturen. På vår outdooravdelning hittar du praktiska tillbehör för din friluftsupplevelse!

Se sortiment