Fritid

Den 21 mars 2023

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

Den 9 mars 2023

Allt för grillsäsongen och inspirerande dukningar

Ladda upp för årets grillsäsong! Vi har rustat upp Grillavdelningen med allt som behövs och tipsar om dukningar för sommarens härliga grillkvällar.

Se sortiment

Den 23 februari 2023

Vårens outdoorkollektion från Strøva

Strøva är en livsstil och inte bara ett varumärke. Strøva gör friluftsliv och naturupplevelser tillgängliga för alla. Se säsongens kollektion nedan för dam, herr och barn.

Se sortiment

Den 23 februari 2023

Vårens outdoorkollektion från Protech

Nu har vårens outdoorkollektion från Protech landat i varuhuset och bjuder på slitstarka, funktionella kläder i säsongens färger. Protech är Gekås Ullareds eget varumärke inom outdoor och står för kvalitet och funktion.

Se sortiment

Den 23 februari 2023

Utrustning för friluftsliv

Är du sugen på äventyr i vildmarken? Eller kanske en enkel utflykt med kaffetermos vid öppen eld? Oavsett vilket, på vår outdoor-avdelning hittar du utrustning för både små och stora naturupplevelser. Packa väskan och gör dig redo för härligt friluftsliv!

Se sortiment

Den 24 januari 2023

Shoppa till hund, katt & smådjur

Shoppa allt du behöver till familjens pälsklingar på varuhusets stora husdjursavdelning. Vi tipsar om de bästa fynden just nu för både hund, katt och smådjur.

Se sortiment