Gymträning på Padel & Gym

Ett stenkast från varuhuset hittar du Padel & Gym där både kunder, gäster och boende i Ullared har möjlighet att träna. Här är träning synonymt med glädje. Varje steg du tar och varje övning du utför är ett steg närmare ökad hälsa och välmående.

Strax norr om varuhusets stora kundparkering, i samma byggnad som Systembolaget, hittar du ett nybyggt aktivitetscenter på 1100 m². Gymmet, som drivs av Ullareds Gymförening, erbjuder omfattande utrustning för styrketräning, löpning, rodd och cykling, samt utrymmen för gruppträningspass i nya, fräscha lokaler. Förutom gym finns det två padelbanor som bokas separat (se nedan).

På plats finns omklädningsrum med dusch för både dam och herr samt låsbara värdeskåp.

Priser och bokning

För dig som boendegäst på Hotellet ingår gymträning i din bokning. Är du gäst på något av Gekås Ullareds andra boenden har du möjlighet att köpa ett endagspass för 65 kr/dag via hotellreceptionen.

Är du intresserad av att gymkort och medlemskap hänvisar vi till Ullareds gymförening. E-post: gymmetullared@gmail.com.
Ullared Gymförening finns även på Facebook och Instagram.

Observera! Gymmet har 13-årsgräns (10-12 år vid medföljande vuxen).

Öppettider

Gymmet är öppet alla dagar, kl. 05.00 – 22.00.
Lokalen ska lämnas senast 22.00.

Parkeringsplatser och laddplatser finns i anslutning till Systembolaget alternativt bakom Hotellet intill den lokala busshållsplatsen. Är platserna upptagna hänvisar vi till varuhusets stora kundparkering.

Padel

I samma lokal som gymmet, finns även två padelbanor som ägs och drivs av Gekås Ullared. Läs mer här och boka via matchi.

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen