Om bloggen

Välkommen till Gekås Ullareds egen blogg! Här delar vi med oss av ögonblicksbilder från varuhuset som ger dig tips och inspiration för shoppingresan. Vår ambition är att blanda inlägg från Gekås alla avdelningar och visa upp de senaste nyheterna på hyllorna.

Många läsare hör av sig och efterfrågar inlägg om specifika produkter. Vi läser alla mail och många av dem resulterar i blogginlägg, men tyvärr har vi inte möjlighet att besvara alla era önskemål.
Bloggen administreras av Gekås marknadsavdelning.

Vi hoppas att bloggen ger dig inspiration och fyndtips, och bygger upp lite förväntan inför kommande Gekåsbesök. Både priser och sortiment är positiva överraskningar som bara kan upptäcks på plats i varuhuset när du kommer till oss och handlar. Kom ihåg – om någon av våra varor tar slut så innebär det också att det är nya, roliga och spännande fynd på väg in i varuhuset!

Kontakt
Vi tar gärna emot tips och önskemål om vad ni vill se på bloggen. Vi läser alla mail och många av dem resulterar i blogginlägg,  dock har vi inte möjlighet att tillgodose alla önskemål.

Kontakta bloggen – blogg@gekas.se
Övriga frågor besvaras av kundservice@gekas.se