Skor

Den 21 september 2023

Höstens skonyheter till dam 2023

Upptäck de senaste nyheterna för dam på skoavdelningen. Höstsortimentet bjuder på stor variation av kängor, boots, stövlar, varmfodrade skor, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer. Vi tipsar om ett urval från vårt sortiment med höstens favoriter!

Se sortiment

Den 21 september 2023

Höstens skonyheter till herr 2023

Upptäck de senaste nyheterna för herr på skoavdelningen. Höstsortimentet bjuder på stor variation av kängor, boots, varmfodrade skor, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer. Vi tipsar om ett urval från vårt sortiment med höstens favoriter!

Se sortiment

Den 21 september 2023

Höstens skonyheter till barn 2023

På varuhusets avdelning för barnskor hittar du nu höst- och vinterskor för alla tillfällen. Upptäck höstens nyheter av kängor, boots, varmfodrat, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer. Vi tipsar om ett urval från vårt sortiment!

Se sortiment

Den 7 september 2023

Pernilla Wahlgren Design Skor AW23

Designsamarbetet med Pernilla Wahlgren fortsätter även på skoavdelningen. Höstens skokollektionen bjuder på såväl coola sneakers som tjusiga stövletter och värmande boots. Skorna säljs på vår skoavdelning på Plan 2 i varuhuset.

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter till dam 2023

Vårens snyggaste sneakers, festliga sandaletter och sköna sandaler för alla tillfällen. Varuhusets stora skoavdelning har fått in massor av nyheter. Passa på att uppdatera garderoben med nya favoritskor till oslagbart låga priser!

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter för herr 2023

Sportigt, dressat och klassiskt! Varuhusets stora skoavdelning är påfylld med nya sneakers för alla stilar och tillfällen. Dessutom har vi uppdaterat sortimentet med sköna sandaler, loafers och finskor. Passa på att shoppa vårens skonyheter till oslagbart låga priser.

Se sortiment