Skor

Den 14 mars 2024

Vårens skonyheter: DAM

Vårens snyggaste sneakers får sällskap av både sommarsandaler, loafers och festliga klackar. Skoavdelningen är laddad med nyheter och det är perfekt läge att preppa garderoben med skor inför vår- och sommarsäsongen.

Se sortiment

Den 14 mars 2024

Vårens skonyheter: BARN

Snabba sneakers i glada färger, praktiska gummistövlar och sandaler för varma sommardagar. Nu är skoavdelningen påfylld med nyheter för barn i alla åldrar.

Se sortiment

Den 14 mars 2024

Vårens skonyheter: HERR

Sportigt, dressat och funktionellt! På varuhusets stora skoavdelning hittar du nyheter för alla tillfällen. Från sportiga sneakers för snygga vardagstillfällen till klassiska finskor som matchar kostymen.

Se sortiment

Den 29 februari 2024

Pernilla Wahlgren Design Skor SS24

I vårens skokollektion från Pernilla Walhgren Design hittar du tuffa sneakers, sköna sandaler och läckra klackar i trendiga färger. Skorna säljs på vår skoavdelning på Plan 2 i varuhuset.

Se sortiment

Den 21 september 2023

Höstens skonyheter till dam 2023

Upptäck de senaste nyheterna för dam på skoavdelningen. Höstsortimentet bjuder på stor variation av kängor, boots, stövlar, varmfodrade skor, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer. Vi tipsar om ett urval från vårt sortiment med höstens favoriter!

Se sortiment

Den 21 september 2023

Höstens skonyheter till herr 2023

Upptäck de senaste nyheterna för herr på skoavdelningen. Höstsortimentet bjuder på stor variation av kängor, boots, varmfodrade skor, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer. Vi tipsar om ett urval från vårt sortiment med höstens favoriter!

Se sortiment