Skor

Den 1 mars 2023

Pernilla Wahlgren Design Skor SS23

Designsamarbetet med Pernilla Wahlgren fortsätter och tar nu steget vidare till skoavdelningen. Skokollektion bjuder på såväl coola sneakers som tjusiga klackar. Precis som för klädkollektionerna är komfort ett ledord, i Pernillas skor ska du känna dig både snygg och bekväm. Skorna säljs på vår skoavdelning på Plan 2 i varuhuset.

Se sortiment

Den 22 september 2022

Höstens skonyheter: HERR

Bland herrskorna har vi laddat upp för ett kallare väder. Upptäck vårt höstsortiment av kängor, boots, varmfodrat, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer!

Se sortiment

Den 22 september 2022

Höstens skonyheter: BARN

Bland barnskorna har vi laddat upp för ett kallare väder. Upptäck vårt höstsortiment av kängor, boots, varmfodrat, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer!

Se sortiment

Den 22 september 2022

Höstens skonyheter: DAM

Bland damskorna har vi laddat upp för ett kallare väder. Upptäck vårt höstsortiment av kängor, boots, stövlar, varmfodrat, sneakers, gummistövlar, tofflor och mycket mer!

Se sortiment

Den 13 september 2022

Höstens ytterkläder för barn

Fyll barnens höstgarderob med funktionella ytterplagg! Här hittar du bland annat fodrade regnkläder, jackor, byxor och overaller för alla åldrar. Vi har även gott om mössor, vantar och skor som passar perfekt när det vankas lek utomhus.

Se sortiment

Den 24 mars 2022

SKOR – Sveriges största skobutik!

Sveriges största, fysiska skobutik har öppnat i varuhuset och med sina 2200 m² rymmer den över 40 000 par skor till både dam, herr och barn från välkända varumärken. Låt dig inspireras av ett urval här!

Se sortiment