Tillbaka
Jeansguide för dam

Jeansguide för dam

Den 11 augusti 2022

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Jeans är en riktig klassiker som mycket väl kan vara garderobens mest användbara plagg. Ett perfekt basplagg som du kan matcha utifrån din personliga stil och styla för alla tillfällen. Vi på Gekås älskar denim och passar på att guida dig till våra mest populära jeansmodeller för damer.

Vilken modell passar dig?

Slim fit, curved eller push up? Vi har samlat damavdelningens sex populäraste jeansmodeller och skapat en guide som hjälper dig att hitta rätt i denimdjungeln. Passa på att prova ut din perfekta jeansmodell i varuhuset!

ADA 199 kr

Våra Ada-jeans är modellen för dig som vill ha riktigt tajt passform och hög midja. Men också med lite extra stretch som anpassar sig efter just dina kroppsformer.

DESIRÉ 249 kr

Med Desiré får du ett par jeans med smal passform och normal midja. Dessutom har de dekorativa sömmar som ger en push up-effekt och verkligen framhäver dina former.

LINDA 149 kr

Här har du de perfekta basjeansen! Linda har en klassisk, smal passform och normalhög midja som funkar i alla lägen och till alla outfits.

MARY 199 kr

Med vår populära jeansmodell Mary får du ett par riktigt välsittande och bekväma jeans med rak passform och normalhög midja. Den finns dessutom i två innerbenslängder: 76 cm och 80 cm.

LASSIE 229 kr

Modellen Lassie är jeansen för dig som vill ha en rak passform och hög midja. En trendig modell som passar perfekt till croppade eller istoppade överdelar.

LASSIE 229 kr

TINA 199 kr

Modellen Tina är jeansen för dig som vill ha riktigt smal passform och hög midja. En trendig modell som passar perfekt till de flesta överdelar.