Mode

Den 14 november 2023

Säsongens nyheter från väskavdelningen!

Höstens väskor har intagit varuhusets populära väskavdelning. Välkommen att botanisera bland trendiga handväskor, prisvärda resväskor, sportiga ryggsäckar och necessärer i alla färger och former.

Se sortiment

Den 31 oktober 2023

Pernilla Wahlgren X-mas Collection

Tid för fest och lyxigt lata dagar hemma. Pernillas julvision blir nu verklighet i X-mas Collection – en minikollektion med plagg som gör dig redo för såväl hemmamys som partykväll.

Se sortiment

Den 18 oktober 2023

Cosy Winter – Tips för mysiga dagar hemma

Vintertid, kyligare dagar och mörka kvällar betyder högsäsong för avkoppling och hemmamys. I kollektionen Cosy Winter har vi samlat sköna pyjamasar, morgonrockar och stickade tröjor som låter hela familjen matcha i soffan. 

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: Damkollektionen

Stilsäker kostym, lyxig satinkjol och stickat på både längden och tvären. Höstens dammode har något för alla stilar och tillfällen. Hitta dina nya modefavoriter i varuhuset!

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: The Plus Fit

Dressade blusar, klassiska kostymbyxor och värmande täckjackor. Vi tipsar om nyckelplagg och trendiga nyheter från damkollektionen The Plus Fit. Besök varuhuset och gör dig redo för årets kyliga säsong!

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: Barnkollektionen

Höstens barnmode är en mix av sköna material och trendiga siluetter. På varuhusets barnavdelning hittar du allt från funktionella ytterplagg och varma accessoarer till basplagg att bära på förskolan och coola favoritplagg för äldre barn.

Se sortiment