Mode

Den 23 april 2024

Pick your favorites: Shoppa vårens modetrender

Vår senaste kollektion är en eklektisk blandning av 90-talsinfluerad denim, dressade statementplagg och matchande set som är perfekta för säsongen. Så inventera garderoben, tanka inspiration och skapa säsongens outfits!

Se sortiment

Den 16 april 2024

Trendigt & klassiskt på väskavdelningen

Våren kommer med nya influenser och på väskavdelningen finns säsongens alla stilar representerade. Vi ser mycket starka färger, blinkningar till 90-talets modemanér och klassiskt stilren design som håller år efter år. Häng med så guidar vi dig till varuhusets alla väsknyheter!

Se sortiment

Den 10 april 2024

Sommarens linnekollektion för dam & herr

Upptäck säsongens trendigaste material i stilsäkra kollektioner för både dam och herr. Väl utvalda plagg i linne som ger dig en avslappnad, sval och stilren look för våren och sommaren.

Se sortiment

Den 28 mars 2024

Soft spring: Damkollektionen

Ljusa dagar, varmare temperaturer och äntligen tid för tunnare kläder! Behöver garderoben fyllas på hittar du allt du behöver hos oss, från klassiska basplagg till de senaste trenderna. Här finns allt för att hitta din stil för den varmare årstiden.

Se sortiment

Den 28 mars 2024

Soft spring: The Plus Fit

Det är dags att hitta modeinspirationen inför vår och sommar, och hos oss finner du plaggen du söker för både vardag och fest. Från avslappnat till dressat och allt däremellan. Så ta en tur till varuhuset för att hitta dina nya favoriter.

Se sortiment

Den 28 mars 2024

Soft spring: Barnkollektionen

Med vårvärmen kommer spring i benen och spännande utelek, men också många kalas och festligheter. Se till att vara redo för alla tillfällen med en välfylld vårgarderob. Vår barnavdelning har allt för både barn och baby.

Se sortiment