Mode

Den 29 september 2022

Säsongens senaste modenyheter till dam

Vi tipsar om nyheter från damavdelningen där bland annat skjortor, stickade plagg och värmande jackor har fått ta plats. Passa på att hitta nyckelplaggen som kompletterar din personliga stil och garderob.

Se sortiment

Den 29 september 2022

The plus fit: Säsongens senaste modenyheter

Det senaste höstmodet har nu landat i varuhuset! I damkollektionen The Plus Fit hittar vi sköna material med snygg passform. Hitta dina favoriter här!

Se sortiment

Den 29 september 2022

Säsongens senaste modenyheter till herr

Vi tipsar om vinterns värmande nyheter från herravdelningen. Passa på att hitta nyckelplaggen som kompletterar din personliga stil och garderob.

Se sortiment

Den 29 september 2022

Säsongens senaste modenyheter till barn

Nu har vi fyllt på barnavdelningen med de senaste höstnyheterna! Här hittar du sköna, funktionella och snygga kläder för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 13 september 2022

Höstens ytterkläder för barn

Fyll barnens höstgarderob med funktionella ytterplagg! Här hittar du bland annat fodrade regnkläder, jackor, byxor och overaller för alla åldrar. Vi har även gott om mössor, vantar och skor som passar perfekt när det vankas lek utomhus.

Se sortiment

Den 9 september 2022

Höstens skönaste barnkläder

Sköna material, glada färger och avslappnad passform. Visst låter det som ett perfekt recept på klockrena barnkläder? Dessa matchande set är en riktig garderobsfavorit som passar både i skolan och hemma i soffan.

Se sortiment