Mode

Den 27 maj 2024

Pernilla Wahlgren Design AW24

Årets höstkollektion från Pernilla Wahlgren Design kommer till varuhuset hösten 2024. Kollektionen kommer att bjuda på dressade blusar och klänningar, mysiga stickade tröjor och värmande jackor och accessoarer.

Se sortiment

Den 7 maj 2024

Pernilla Wahlgren Design Skärgårdsdrömmar

Sol, jordgubbar, ljummen havsbris och sand mellan tårna. Nu lanseras Pernillas minikollektion med utvalda skärgårdsplagg som passar perfekt för sommarens alla tillfällen!

Se sortiment

Den 3 maj 2024

Sommarmode: DAM

Svala klänningar, sköna vardagsplagg för alla tillfällen och härliga pasteller och naturtoner i färgskalan. Sommarens alla modenyheter har anlänt till varuhuset. Låt dig inspireras att hitta en ny sommarstil.

Se sortiment

Den 3 maj 2024

Sommarmode: THE PLUS FIT

Starka färger varvat med naturnära toner, avslappnade vardagsfavoriter och härligt festliga klänningar. Bland sommarens modenyheter finns något för alla stilar och tillfällen. Hitta plaggen som blir favoriter i sommargarderoben!

Se sortiment

Den 3 maj 2024

Sommarmode: BARN

Passa på att fylla på barnens garderob med sköna plagg för sommarlovets alla dagar. I den nya kollektionen hittar du allt från coola T-shirtar och sköna shorts för soliga dagar till festfina outfits för barn i alla åldrar.

Se sortiment

Den 3 maj 2024

Sommarmode: HERR

Sommarens modenyheter är en härlig mix av dressade nyckelplagg och sköna vardagsfavoriter. Passa på att inventera garderoben och uppdatera med nya T-shirtar, skjortor, shorts och chinos för lata semesterdagar och festliga kvällar.

Se sortiment