Mode

Den 5 maj 2022

Summer Days: Barnkollektionen

Sommarsäsongen betyder sommarlov, bad i massor och härliga dagar utomhus för alla barn. Vi tipsar om badkläder och sommarmode för både liten, mellan och stor!

Se sortiment

Den 5 maj 2022

Summer Days: Damkollektionen

Äntligen kan vi se fram emot sommar, sol och lata dagar på stranden. Säsongens badkläder och somriga modenyheter finns nu att shoppa i varuhuset.

Se sortiment

Den 26 april 2022

The plus fit: Vårens modenyheter

Böljande klänningar, vardagssnygga nyckelplagg och en somrig mönsterbild – säsongens modenyheter i plus fit har nu tagit plats i varuhuset.

Se sortiment

Den 12 april 2022

Picknick-kollektion från Pernilla Wahlgren Design

En härlig picknick-kollektion från Pernilla Wahlgren Design finns nu i varuhuset och kollektionen bjuder på vackra, sköna kläder och accessoarer för lata dagar på en filt i skuggan under ett träd, eller andra speciella tillfällen.

Se sortiment

Den 30 mars 2022

Glenn Strömberg Vår & Sommar 2022

Nu finns vårens och sommarens herrmodekollektion designad i samarbete med fotbollslegendaren Glenn Strömberg i varuhuset. Upptäck hela kollektionen här!

Se sortiment

Den 17 mars 2022

Vårens modenyheter till dam 2022

Säsongens modefynd har landat i varuhuset och i år syns en färgstark palett, småmönstrade klänningar och kjolar samt plagg i jordnära toner. Se ett urval från varuhusets Damavdelning här!

Se sortiment