Inredning

Den 13 januari 2022

Belysning för hemmets alla rum

Inred med belysning och lys upp de mörka vinterkvällarna. Vi tipsar om några av de fynd på varuhusets belysningsavdelning som finns i sortimentet just nu!

Se sortiment

Den 27 december 2021

Nyårsdekorationer och festliga tillbehör!

Året närmar sig sitt slut och nyårsafton är det perfekta tillfället att runda av det gamla året med glitter och glamour. Bjud in familj och vänner till ett firande med massor av dekorationer och festliga tillbehör.

Se sortiment

Den 14 oktober 2021

Läskigt bra tips till halloweenfirandet!

Höj upp stämningen med dekorationer, dukning och utklädning på Halloween. Vi tipsar om hur du med enkla medel skapar en läskigt bra kväll!

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Jultomtar & dekorationer

Kan man dekorera med för mycket jultomtar? Tveksamt. Vi har tomtar i alla former och storlekar och i år spås de riktigt stora nissarna göra succé i våra julhem. Här hittar du inspiration från vårt sortiment och allt inom dekoration hittar du på varuhusets jultorg.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Advent & levande ljus

När vi tänder ljus kring första advent har nedräkningen inför julafton börjat på riktigt. Oavsett om du föredrar det klassiska eller det mer trendiga så har vi ett brett sortiment av ljus och adventsljusstakar som passar alla.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Juldukning & servering

Med enkla medel kan man få till en stämningsfull dukning, vi tipsar om delar av sortimentet här. Allt för en komplett juldukning hittar du på varuhusets andra plan!

Se sortiment