Inredning

Den 17 december 2020

Husgeråd & Köksprylar från Leif Mannerström

I varuhuset hittar du Leif Mannerströms serie med husgeråd och kökstillbehör som är tillverkade av de bästa materialen så att du kan ha glädje av dem många år framöver. Hitta dina favoriter!

Läs artikel

Den 3 december 2020

Julgranspynt och pyssliga paket

Vår mest stämningsfulla och pysselinbjudande månad är här! Vi tipsar om årets finaste julgranspynt och visar hur du kan vara lite extra kreativ med paketinslagningen i år.

Läs artikel

Den 27 november 2020

Våra bästa julklappstips för hela familjen

Är du på jakt efter grymma julkappsidéer till nära och kära? Vi har finkammat varuhuset och tipsar om klappar för alla; från padelnörden och hemmakocken till beautyexperten och familjens blivande TikTok-sjärna.

Läs artikel

Den 20 november 2020

Inredning & inspiration för barnrummet

Passa på att ge barnens rum en riktig make over! Vi tipsar om möbler i miniformat, lekfulla inredningsdetaljer och praktisk förvaring som går hem hos både barn och föräldrar.

Läs artikel

Den 13 november 2020

Tid för advent

Trots omvälvande tider väntar julen runt hörnet. Ta chansen att bara vara hemma, pyssla, fika och skapa magisk julkänsla. Vi tipsar om årets produkter som hjälper dig att komma i stämning.

Läs artikel

Den 30 oktober 2020

Susan Törnqvist: Så stylar du hemmet

Susan Törnqvist är influencern som fått fler än 50 000 följare tack vare sin stilsäkra och mysiga inredning. Läs mer om Susans spännande yrke och hennes tips för att göra fint hemma med inredning från Gekås.

Läs artikel