Inredning

Den 2 december 2022

Festliga nyårsdekorationer och tillbehör

Fira in det nya året med festliga dekorationer och tillbehör. I varuhuset hittar du allt från pynt, dekorationer till champagneglas och alkoholfritt bubbel. Allt som man kan tänkas behöva för det perfekta nyårsfirandet. Du hittar vårt nyårssortiment på plan 2.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Julbelysning

Passa på att inreda med extra mycket stämningsbelysning och ombonade detaljer. På jultorget hittar du ljusstakar, stjärnor och julbyar som ger ditt hem den rätta stämningen inför jul.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Jultomtar & dekorationer

Kan man dekorera med för mycket jultomtar? Tveksamt. Vi har tomtar i alla former och storlekar och i år spås de riktigt stora nissarna göra succé i våra julhem. Här hittar du inspiration från vårt sortiment och allt inom dekoration hittar du på varuhusets jultorg.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Advent & levande ljus

När vi tänder ljus kring första advent har nedräkningen inför julafton börjat på riktigt. Oavsett om du föredrar det klassiska eller det mer trendiga så har vi ett brett sortiment av ljus och adventsljusstakar som passar alla.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Juldukning & servering

Med enkla medel kan man få till en stämningsfull dukning, vi tipsar om delar av sortimentet här. Allt för en komplett juldukning hittar du på varuhusets andra plan!

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Konstjulgranar

I år storsatsar Gekås på konstgranar och i den lilla granskogen på varuhusets jultorg hittar du allt från små, enkla men ändå naturtrogna granar för strax under hundralappen till stora färdigklädda lyxgranar.

Se sortiment