Inredning

Den 28 november 2023

Duka upp för nyårsfest

Oavsett hur du väljer att fira nyår kan du med enkla medel få till en festlig inramning som start på det nya året. I varuhuset hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta feststämningen!

Se sortiment

Den 9 november 2023

En strålande adventstid

Tindrande ljus, pyssliga dekorationer och juliga godsaker. Vi tipsar om årets produkter som hjälper dig att komma i stämning för en strålande adventstid.

Se sortiment

Den 19 oktober 2023

Julklappsinslagning och julpyssel

På varuhusets Jultorg har vi laddat upp med allt du behöver för att skapa fina klappar att lägga under granen. Oavsett stil finns det presentpapper, snören och etiketter som matchar och dessutom julkort att skriva juliga hälsningar på.

Se sortiment

Den 19 oktober 2023

Juldukning & servering

Med enkla medel kan man få till en stämningsfull dukning, vi tipsar om delar av sortimentet här. Allt för en komplett juldukning hittar du på varuhusets andra plan!

Se sortiment

Den 19 oktober 2023

Julbelysning

Passa på att inreda med extra mycket stämningsbelysning och ombonade detaljer. På jultorget hittar du ljusstakar, stjärnor och julbyar som ger ditt hem den rätta stämningen inför jul.

Se sortiment

Den 19 oktober 2023

Julgranstillbehör

På vårt jultorg finns julgransdekorationer som passar alla stilar. Det finns snudd på lika många julgransstilar som det finns hushåll i vårt avlånga land. Se ett axplock från sortimentet här.

Se sortiment