Inredning

Den 18 februari 2021

Så lyckas du med dukningen!

Vi ger dig våra bästa tips på hur du enkelt får till en fin dukning genom att mixa porslin, färger och stilar utan att det blir varken dyrt eller komplicerat.

Läs artikel

Den 5 februari 2021

Lys upp hemmets alla rum

Inred hemmet med lampor som lyser upp vinterkvällarna. Vi delar med oss av säsongens belysningstrender och tipsar som fynden som väntar i varuhuset just nu.

Läs artikel

Den 29 januari 2021

Skapa gröna rum i hemmet

Den gröna inredningstrenden växer och frodas som aldrig förr! Vi visar hur du kan förvandla ditt hem till en grönskande oas med växter, blommor, krukor och vaser.

Läs artikel

Den 17 december 2020

Husgeråd & Köksprylar från Leif Mannerström

I varuhuset hittar du Leif Mannerströms serie med husgeråd och kökstillbehör som är tillverkade av de bästa materialen så att du kan ha glädje av dem många år framöver. Hitta dina favoriter!

Läs artikel

Den 3 december 2020

Julgranspynt och pyssliga paket

Vår mest stämningsfulla och pysselinbjudande månad är här! Vi tipsar om årets finaste julgranspynt och visar hur du kan vara lite extra kreativ med paketinslagningen i år.

Läs artikel

Den 27 november 2020

Våra bästa julklappstips för hela familjen

Är du på jakt efter grymma julkappsidéer till nära och kära? Vi har finkammat varuhuset och tipsar om klappar för alla; från padelnörden och hemmakocken till beautyexperten och familjens blivande TikTok-sjärna.

Läs artikel