Inredning

Den 21 februari 2023

Skapa en glad påsk!

Nu närmar sig vårens mysigaste högtid, och vi har laddat varuhuset med pynt, pyssel och påskens alla godsaker. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en härlig påskhelg. Pynta hemmet med färgglada blommor, fjädrar och dekorationer för att sätta stämningen och välkomna våren!

Se sortiment

Den 26 januari 2023

Stilsäkra vårnyheter för ditt hem

Vårens ljusa naturtoner möter mjuka textilier och skulpturala former. Vi visar de senaste nyheter inom heminredning, belysning, växter och mattor.

Se sortiment

Den 17 januari 2023

Säsongens utemöbler 2023

Säljstart för årets utemöbler! Inspireras av jordnära toner och lekfulla färgexplosioner för både den lilla och den stora uteplatsen.

Se sortiment

Den 12 januari 2023

Ljus & grönska för hemmets alla rum

Tjugondag Knut dansas julen ut … Och ljusare tider väntar runt hörnet! Vi tipsar om hur du fyller dina fönster med ljus, grönska och mjuka textilier.

Se sortiment

Den 2 december 2022

Festliga nyårsdekorationer och tillbehör

Fira in det nya året med festliga dekorationer och tillbehör. I varuhuset hittar du allt från pynt, dekorationer till champagneglas och alkoholfritt bubbel. Allt som man kan tänkas behöva för det perfekta nyårsfirandet. Du hittar vårt nyårssortiment på plan 2.

Se sortiment

Den 13 oktober 2022

Julbelysning

Passa på att inreda med extra mycket stämningsbelysning och ombonade detaljer. På jultorget hittar du ljusstakar, stjärnor och julbyar som ger ditt hem den rätta stämningen inför jul.

Se sortiment