Inredning

Den 28 februari 2020

Allt du behöver för en Glad Påsk!

Påsken är vårens första högtid och ett perfekta tillfälle att pyssla, pynta och äta härliga middagar med nära och kära. Vi ger dig tips och shoppinginspiration för att skapa en riktigt glad påsk!

Läs artikel

Den 13 februari 2020

Vårens trendiga inredningsdetaljer

Lyxig hotellkänsla, naturliga material och exotiska influenser – vårens inredning är en härlig mix av stilar och material. Vi tipsar om vårens populäraste nyheter för hemmet!

Läs artikel

Den 4 februari 2020

Säsongspremiär för utemöbler med hemleverans

Den 5 februari är det äntligen säsongspremiär för utemöbler med hemleverans! Årets showroom är flera hundra kvadratmeter större och vi har fyllt det till bredden med loungeset, matgrupper och tillbehör. Upptäck vårens nyheter!

Läs artikel

Den 9 januari 2020

Lampor för hemmets alla rum

Julen är över och snart är det dags att plocka ner julbelysningen för den här gången. I väntan på vårsolen tipsar vi om säsongens lampnyheter som hjälper dig att lysa upp hemmets alla rum.

Läs artikel

Den 2 januari 2020

Inspiration för kaffeälskare!

Visste du Sverige kommer på åttonde plats bland de länder som dricker mest kaffe i hela världen? Vi tipsar om kaffeprylarna som hjälper dig att brygga och servera riktigt gott kaffe!

Läs artikel

Den 12 december 2019

Våra bästa julklappstips under 50, 100 och 200 kr

Har du fortfarande inte spikat årets julklappar till nära och kära? Lugn, bara Lugn! Vi sista-minuten-tipsar om praktiska, roliga och annorlunda klappar under 50, 100 och 200 kr.

Läs artikel