Frisör & nagelbehandling

Ta en shoppingpaus och passa på att fixa frisyren eller naglarna på plats i varuhuset. På Gekås egen salong Hår & Häpna hjälper vi gärna dig att hitta en helt ny look, eller bara finputsa frisyren du redan har. Välkommen att boka tid eller chansa på drop-in-plats!

Gekås egen salong Hår & Häpna ligger på Plan 3 i varuhuset. På detta våningsplan kan du ta en shoppingpaus och fixa frisyren, göra en nagelbehandling eller bara koppla av med en bit mat eller fika. 

Hår & Häpna erbjuder klassiska frisörtjänster som klippning och färgning av hela håret, utväxten eller slingor. Vi gör också hål i öronen och erbjuder från måndag 6/4 nagelbehandlingar som klassisk manikyr, gellack, förstärkning, förlängning och lagning.

 

Boka tid
Boka din tid på telefon eller via vår online-bokning. I mån om tid finns också möjlighet till drop-in. Skulle det vara kö in i varuhuset och du har bokat tid på salongen, gå till utgången så kan vakterna hjälpa dig. Salongen är numera kontantfri!

 

Manikyr
Måndag 6/4 är det premiär för nagelbehandlingar i salongen. Boka din tid redan nu! Komplett prislista finns att se via online-bokningen.

 

Öppettider

Måndag-fredag: 9.00–18.00
Lördag: 9.00–14.00

Tel. 0346-378 80