Tältplats

Tälta mellan berg, skog, ängar, vattendrag och Sverige största varuhus, Gekås Ullared!

Gekås camping erbjuder över 40 tältplatser. Alla tältplatser har plats för en bil och ligger i nära anknytning till servicehus med faciliteter som kök, duschar, toaletter och tvättmöjligheter.

I ett av servicehusen har vi även en hunddusch. 6 tältplatser har tillgång till el och bokas via vår bokningsavdelning på telefon 0346-375 00.

Slipp undan långa köer vid incheckning – checka in med mobilen

Ladda ner appen ”AeroGuest” och checka in i mobilen vid ankomst till Campingen. Genom appen får du tillgång till din digitala rumsnyckel som du kan dela med dig av till övriga boenden i ditt rum. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö!
Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Appen laddas ner i App Store eller Google Play.

Läs mer om Digital incheckning

Boka tältplats

Via vår bokningssida bokar ni snabbt och enkelt en tältplats. Var vänlig och uppge storlek på ert tält som notering i er bokning.

Boka

Köp Camping Key Europe

Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt kort blir din semester bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping är det rekommenderat att du har ett Camping Key Europe. Kortet är numera digitalt och aktiveras i appen My Camping Key. Det kostar 199 kronor och är giltigt i 12 månader.

Läs mer & köp Camping Key Europe