Ankrace i Gekåsbyn

Det här evenemanget har passerat

2 Augusti 2023

Välkommen till det årliga ankracet, en spektakulär händelse där över 2000 ankor släpps i Högvadsån, för att tävla om att nå mål först! Detta fängslande evenemang är en favorit bland både unga och gamla och erbjuder en dag fylld av spänning och underhållning.

I samband med ankracet finns det massor av roliga aktiviteter att utforska. Ta en shoppingpaus och låt barnen hoppa runt i hoppborgen, dansa till DJ:s musik och träffa Gekås maskotar Gul & Blå som sprider glädje bland besökarna.
Inte långt bort finner du Gekåsbyns Bistro, en plats där du kan njuta av läcker mat och förfriskningar från eftermiddagen till sen kväll. Mitt i byn hittas dessutom lekplats, äventyrsgolf och padelbanor för den som vill utforska ännu mer!

Under dagens spännande lopp kan tävlande och åskådare följa ankornas framfart längs med ån, och spänningen är på topp när ankorna kämpar för att ta sig i mål först. Nu återstår bara frågan… Vems anka är snabbast?

Hur gör jag för att delta i ankracet?

Drygt 2000 gratis anklotter delas ut i Gekåsbyns aktivitetsreception samt i varuhusets kundtjänst från tisdag 1 augusti. En ank-lott per person och först till kvarn gäller! Observera att du behöver närvara vid evenemanget för att vinna.

Evenemangsinformation

Onsdagen den 2 augusti kl. 16.00.
Start vid bron vid infarten till Gekåsbyn.

Välkommen till Gekåsbyn och heja på!

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen