Ankrace i Gekåsbyn

31 Juli 2024

Välkommen till det årliga ankracet, en spektakulär händelse där över 2000 ankor släpps i Högvadsån, för att tävla om att nå mål först! Detta fängslande evenemang är en favorit bland både unga och gamla och erbjuder en dag fylld av spänning och underhållning.

I samband med ankracet finns det flera roliga aktiviteter för både barn och vuxna att utforska i Gekåsbyn. Ta en kort shoppingpaus med 10 miuters promenad till Gekåsbyn och njut av dagens stora event! I nära anslutning till ån ligger Gekåsbyns Bistro, en plats där du kan njuta av läcker mat och förfriskningar från eftermiddagen till sen kväll. Mitt i byn hittas dessutom lekplats, äventyrsgolf och padelbanor för den som vill utforska ännu mer!

Under dagens spännande lopp kan tävlande och åskådare följa ankornas framfart längs med ån, och spänningen är på topp när ankorna kämpar för att ta sig i mål först. Nu återstår bara frågan… Vilken anka är snabbast?

Hur gör jag för att delta i ankracet?

Cirka 2000 gratis anklotter delas ut i Gekåsbyns aktivitetsreception samt i varuhusets kundtjänst från tisdag 30 juli. En ank-lott per person och först till kvarn gäller! Observera att du behöver närvara vid evenemanget för att vinna.

Evenemangsinformation

Tid: Onsdagen den 31 juli kl. 16.
Start vid bron vid infarten till Gekåsbyn.

Välkommen till Gekåsbyn och heja på!

Shoppingnära boende i Gekåsbyn

Välkommen till Gekås camping och stugby - en naturnära oas bara 10 minuters promenad från shoppingmyllret! Här kan du fly njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du är nära nog för att njuta av pulsen från det stora gula varuhuset. Med mysiga stugor och ett stort campingområde får du här det bästa av två världar. Välkommen att boka ditt shoppingnära boende i Gekåsbyn!

Boka Gekåsbyn

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen