Gekås Ullared Padel

Välkommen att utmana familj och vänner i en spänningsfylld padelmatch på någon av Gekås padelbanor. Välj mellan våra utomhusbanor i natursköna Gekåsbyn eller inomhus i vårt nybyggda aktivitetscenter Padel & Gym. Banorna bokas online och är tillgängliga för alla.

Vad är padel och vem kan spela

Sporten padeltennis är en blandning mellan tennis och squash. En fartfylld, social sport som man snabbt lär sig och som passar alla åldrar. Till skillnad från tennis är inte styrka eller teknik det som är avgörande. I stället handlar padelsporten mer om strategi och samarbetet mellan dig och din partner, vilket gör det till en lämplig sport för både män, kvinnor, unga och gamla att spela tillsammans.

Padel kan spelas av barn och vuxna i alla åldrar men rekommenderas från 12 år.

Gekås Ullared Padelbanor bokas och betalas via matchi.se

Priser & bokningsbara tider

Utomhusbana i Gekåsbyn

Måndag – fredag:
07:00 – 10:00 135 kr/h
10:00 – 23:00 175 kr/h
Lördag – söndag:
07:00 – 23:00 175 kr/h

Inomhusbana på Padel & Gym

Måndag – söndag:
07:00 – 17:00 195 kr/h
17:00 – 22:00 225 kr/h
För bokningsvillkor se matchi.se. Avbokning med återbetalning fram till 6 timmar innan bokad tid. Avbokning sker mot en serviceavgift på 12,50 kr.

Boka bana online

Vad behövs för att spela?

Padelsporten kräver inte särskilt mycket redskap eller tillbehör. För att spela behöver du en partner, ett racket och en boll. Ett padelracket har hål i slagytan vilket gör att bollträffen blir dov och får en dämpad kraft. Bollen i padel liknar tennisbollen, men är något mjukare. I Aktivitetsreceptionen respektive hotellreceptionen finns rackets att hyra och bollar att köpa under deras öppettider.
Vill du hellre köpa utrustningen finns det ett fint utbud av rack, bollar, skor och kläder på varuhusets sportavdelning.

Padelregler

Reglerna i padel är i stort sett desamma som för tennis, förutom att när du servar i padel så ska bollen studsa i marken och får inte slås över höfthöjd. Dessutom förekommer särskilda regler angående väggarna. Matchen vinns av den som spelar bäst av 3 eller 5 set och i varje set gäller det att vinna 6 game. I padel vinner du poäng om;

Missa inte vår stora sportavdelning i varuhuset där du hittar det mesta du behöver för en ny karriär inom racketsporten.