ERBJUDANDET ÄR EJ LÄNGRE AKTUELLT

 

Få 200 kr att shoppa för – Ansök om Gekåskortet

Du har väl inte missat Gekås egna Mastercard, Gekåskortet? Gekåskortet ger dig alltid upp till 60 dagars betaltid och du samlar bonuspoäng på allt du handlar med kortet, överallt i världen. Bonusen omvandlas till bonuscheckar som du kan shoppa för hos oss på Gekås Ullared.
Och bäst av allt – Gekåskortet är helt gratis.

Ansök om Gekåskortet mellan 1 mars – 1 maj 2022 så får du en bonuscheck på 200 kr att shoppa för hos oss. Bonuschecken skickas hem till dig månaden efter du gjort ditt första köp med kortet. Ansök på plats i varuhuset, online eller genom att sms:a ”Gekås” till 71 690.

Så här maxar du antalet bonuscheckar

Ett vanligt missförstånd med Gekåskortet är att det endast kan användas på köp hos oss. Då kortet är ett Mastercard går det använda överallt i världen. Hemligheten bakom en maxad bonusåterbäring ligger i att använda kortet varje dag som sitt primära betalmedel. Använd Gekåskortet när du tanker, när du handlar mat, lunchen på stan, inredning, etc.

I genomsnitt handlar vi svenskar för 10 000 kr i månaden. Väljer du att betala alla omkostnader med ditt Gekåskort så kommer du snabbt upp i många bonuscheckar som du kan handla för vid ditt nästa besök i det gula varuhuset. Bonuscheckarna har en giltighetstid på ett år från utfärdandedatum så du har gott om tid att planera din nästa shoppingtur.

Vad kommer du shoppa för dina bonuscheckar?

Hinner du få ditt kort i tid?

Har du glömt ditt kort hemma eller om du inte hinner få kortet i tid inför ditt besök till varuhuset, kan du ändå handla med kortet i våra verksamheter. Besök kundtjänst vid varuhusets ingång så hjälper vi dig att skapa en digital version av ditt nya kort som fungerar som betalmedel i kassan. Det digitala Gekåskortet skickas till din mobil och kan användas under 48 timmar i samtliga Gekås Ullareds verksamheter* (undantaget online betalning boende i Gekåsbyn).

Kampanjvillkor

”Ansök om Gekåskortet – Få 200 kr att shoppa för!”

Kampanjperiod
Beviljade ansökningar under perioden 1 mars – 1 maj 2022. Försäkra dig om att du fullföljt din ansökan genom att logga in på Resurs Bank Mina Sidor eller Resurs Bank app.
Kampanjvillkor
Ansök om Gekåskortet och genomför ett köp senast 31/12 2022 för att få en bonuscheck på 200 kr att shoppa för hos Gekås Ullared. Bonuschecken skickas ut månaden efter ditt första köp med kortet.
Ansökningssätt
Ansök på plats i varuhuset, via vår hemsida eller genom att sms:a ”Gekås” till 71 690.

*Följande försäljningsställen ingår i Gekås Ullareds verksamheter: Gekås Ullared varuhus, Showroom för utemöbler, Gekåsbyn, Restaurangerna, Glasögonfabriken, Blomstergruvan, Guld & Silver, Gekås PhoneIX, Salongen & SkoBoo

Ska du köpa utemöbler online?

Missa inte poängen på ditt utemöbelsköp. Passa på att ansöka och betala dina utemöbler med Gekåskortet direkt vid betalningstillfället via Resurs checkout. Kolla in årets breda sortiment med utemöbler för hemleverans.