Begagnad iPhone

Köp begagnad telefon hos Mobilservice by Phoneix

Söker du efter en ny telefon? Vi har ett stort urval av begagnade iPhones som är fullt renoverade. Vi säljer även plattor, Huawei och Samsung. Vi rekommenderar att du besöker Mobilservice by Phoneix i varuhuset så att du kan hitta den modell som passar dig bäst. Här hittar du begagnade iPhones från modellen iPhone 6S och de telefoner som lanserats därefter.

Begagnade telefoner

När du är i butiken har du självklart möjligheten att få känna och titta på den telefonmodell som du är intresserad av. Vi kommer att desinficera telefonen innan och efter att du har inspekterat den. Detta är en rutin som vi har haft länge men som vi blivit extra noggranna med sedan Covid-19.

Alla modeller vi säljer varierar i storlek och minneskapacitet. Hos oss hittar du olika telefoner och telefoner med upp till 256 GB i minne. Om du är intresserad av en specifik modell är du varmt välkommen att ringa eller maila teknikerna i butiken. Vi hjälper dig att starta igång din nya telefon samt flytta över alla kontakter och data om du önskar.

Telefon: 0700-90 32 96
Mail: gekas@phoneix.se

Fördelarna med att köpa en begagnad iPhone

Vad kostar en begagnad telefon?

Priserna varierar mellan modell och slitage. Ju äldre modellen är desto lägre kommer priset att vara. Och om telefonen har mycket slitage kommer priset också att påverkas och kostnaden för ett köp blir lägre. Fråga oss gärna om vilka modeller vi har inne.

Oavsett slitage på telefonerna lämnar vi alltid 12 månader garanti. Slitaget påverkar bara det yttre utseendet på telefonerna. Alla komponenter på insidan och prestandan är felfri och mobiltelefonerna har blivit kontrollerade av våra tekniker.

Om du väljer att lämna in din gamla mobiltelefon kan våra tekniker kolla om vi kan ge rabatt på ditt nya köp. Du betalar bara mellanskillnaden och vi behåller din gamla telefon. Kom in till butiken så får du ett kostnadsförslag på plats.

Hur vi betygsätter våra begagnade mobiltelefoner

Vi betygsätter alla begagnade mobiltelefoner med 1-5 stjärnor efter att våra tekniker genomfört en noggrann undersökning, både invändigt och utvändigt.

✦✦✦✦✦
Har mobilen fått fem stjärnor kan du vara helt säker på att den är så gott som ny, kanske rentav aldrig använd. Inga visuella skador finns.

✦✦✦✦✧
Har mobilen fått fyra stjärnor är den i absolut toppskick. Inga visuella skador eller maximalt finns 1-2st mycket små märken.

✦✦✦✧✧
Har mobilen fått tre stjärnor finns visst tecken på slitage, men inte några stora repor eller hack.

✦✦✧✧✧
Har mobilen fått två stjärnor finns vissa större märken och repor.

✦✧✧✧✧
Har mobilen fått en stjärna är den i ett visuellt dåligt skick, men fullt fungerande om inte annat angivits. Här hamnar även de som inte har fungerande Touch- eller Face-ID (för iPhone).