breadcrumb
AktiviteterBastuflotten

Bastuflotten

Avrunda din shoppingdag med ett avkopplande bastubad mitt ute i naturen. Bastubåten ligger vackert belägen i sjön omsluten av den halländska skogen. Från soldäcket uppe på taket kan du njuta av utsikten och solnedgången.

Boka en kväll med ditt gäng. En bra avslutning på en händelserik shoppingdag i varuhuset och en perfekt uppladdning för en skön afton tillsammans. Mjuka upp kroppen i den vedeldade bastun och ta ett svalkande dopp i Musasjön. På flera platser runt sjön finns fina grillplatser där ni kan göra iordning en bit mat. När sjön ligger blanksvart i den trolska sommarkvällen är det svårt att fatta att du befinner dig ett stenkast från Skandinaviens största varuhus. En dag i varuhuset och en kväll på bastuflotten blir en skön kombo av shopping och avkoppling med familj och vänner.

BOKA
Ett sällskap per kväll.
1050:-/kväll (3 timmar) Max 15 personer

Välkommen med din bokning till:
E-post: gekasbyn@gekas.se
Telefon: tel. 0346-37501

Mer info om Bastuflotten
Bastun är uppeldad och varm vid ankomst. Det finns ved så att ni själva kan elda på ytterligare under kvällen. Möjlighet till omklädning finns i Bastuflotten, där finns även handdukar. På taket finns ett härligt soldäck. Toalett finns i området kring badplatsen, och är endast öppen sommartid, men ingen dusch. Grillplatser finns runt sjön. Vid ankomst får du information om var bastubåten finns, nyckel och karta.