Bastuflotten

Avrunda din shoppingdag med ett avkopplande bastubad mitt ute i naturen. Bastubåten ligger vackert belägen i Musasjön nära varuhus och camping. Från soldäcket upp på taket kan du njuta av utsikten och solnedgången.

Boka en kväll med gänget. En bra avslutning på en lyckad shoppingdag i varuhuset och en perfekt uppladdning för en skön afton tillsammans. Mjuka upp kroppen i den vedeldade bastun och ta ett svalkande dopp i Musasjön. På flera platser runt sjön finns fina grillplatser där ni kan laga en bit mat. När sjön ligger blanksvart i den trollska sommarkvällen är det svårt att tro att du befinner dig ett stenkast från Skandinaviens största varuhus. En dag i varuhuset och en kväll på bastuflotten blir en skön kombination av bästa shoppingen och avkoppling med familj och vänner.

Bokningsinformation

Ett sällskap per kväll. 800 kronor för 3 timmar, max 15 personer.

Välkommen med din bokning till:

E-post: gekasbyn@gekas.se

Telefon: 0346-375 01

Mer information om bastuflotten

Bastuflotten är uppeldad och varm vid ankomst. Det finns ved så att ni själva kan elda ytterligare under kvällen. Möjlighet till omklädningsrum finns i Bastuflotten, där finns även handdukar. Toalett finns i området kring badplatsen, och är endast öppen sommartid, men ingen dusch. Grillplatser finns runt sjön. Vid ankomst får du information om var bastuflotten finns, nyckel och karta.