Bastuflotten

FÖR NÄRVARANDE ÄR BASTUFLOTTEN STÄNGD PÅ GRUND AV LÅGA VATTENNIVÅER.
Avrunda din shoppingdag med ett avkopplande bastubad mitt ute i naturen. Bastubåten ligger vackert belägen i Musasjön nära varuhus och camping. Från soldäcket upp på taket kan du njuta av utsikten och solnedgången.

 

Boka en kväll med gänget. En bra avslutning på en lyckad shoppingdag i varuhuset och en perfekt uppladdning för en skön afton tillsammans. Mjuka upp kroppen i den vedeldade bastun och ta ett svalkande dopp i Musasjön. På flera platser runt sjön finns fina grillplatser där ni kan laga en bit mat. När sjön ligger blanksvart i den trollska sommarkvällen är det svårt att tro att du befinner dig ett stenkast från Skandinaviens största varuhus. En dag i varuhuset och en kväll på bastuflotten blir en skön kombination av bästa shoppingen och avkoppling med familj och vänner.

Boka

Ett sällskap per kväll.

800 kronor (3 timmar) max 15 personer

Välkommen med din bokning till:

E-post: gekasbyn@gekas.se

Telefon: 0346-37501

Mer information om bastuflotten

Bastuflotten är uppeldad och varm vid ankomst. Det finns ved så att ni själva kan elda ytterligare under kvällen. Möjlighet till omklädningsrum finns i Bastuflotten, där finns även handdukar. Toalett finns i området kring badplatsen, och är endast öppen sommartid, men ingen dusch. Grillplatser finns runt sjön. Vid ankomst får du information om var bastuflotten finns, nyckel och karta.