Bussarrangörer

Vad kul att ni är intresserad att köra bussturer till Gekås Ullared! Fyll i dina kontaktuppgifter och ”skicka in”, så blir du sökbar för alla som vill resa med buss på shoppingtur till Sveriges största varuhus. Ni som redan är registrerade kan alltid komma åt och ändra era uppgifter när ni är inloggade.

Inför er resa

Här hittar du information som är bra att veta inför kommande resor till oss i Ullared. På plats kan du alltid vända dig till Kundtjänst i varuhuset för att få hjälp. Har du frågor eller funderingar maila oss gärna: buss@gekas.se

Föranmäl din bussresa

För att ha möjlighet att planera bemanningen i varuhuset ber vi er att föranmäla er ankomst minst två dagar innan avresa. I föranmälan anger ni ankomsttid och avgångstid. När ni föranmält er ankomst kan ni hämta ut Bussbonus-häfte i Kundtjänst med kuponger för mat, fika och andra erbjudanden (gäller endast chaufför och värdinna).

Anmälan gör ni enklast till buss@gekas.se
Det går även att ringa och föranmäla er bussresa till Kundtjänst på tel. 0346-375 00 (+46 346-375 00).

Registrering

Registrera er i Kundtjänst inne i varuhuset när ni anlänt.  Om möjligt ser vi gärna att chauffören och värdinnan anländer samtidigt. Vid registrering i Kundtjänst är det viktigt att ni tar kölapp, och väntar på er tur, så våra medarbetare i Kundtjänst kan hjälpa alla i tur och ordning. Bussbonus delas ut till alla chauffören och en värdinna per ca 50 passagerare (1 buss).

Busskyltar

Vill ni ha en skylt med Gekås Ullareds logga att sätta i framrutan finns de att hämta i Kundtjänst.

Boka resa med övernattning

För dig som kör längre turer kan paketerbjudande med övernattning vara ett bra alternativ. Förutom boende kan du också boka frukost, lunch, fika och middag. Hos oss får ni var tionde stuga eller hotellrum utan kostnad. Boka boende och mat via gekasbyn@gekas.se.

Beställ tidningen Destination Ullared

Vill ni erbjuda era resenärer trevlig läsning i bussen på resan till Gekås Ullared, kan ni beställa tidningen Destination Ullared. Destination Ullared är Gekås eget magasin fylld med information, inspiration och tips inför besöket till varuhuset. Destination Ullared utkommer två gånger om året. Första numret i mars och andra numret kommer ut i september

Maila din beställning med antal tidningar, vilket bussbolag och adress till buss@gekas.se.

Gula Villan

Som busschaufför eller reseledare har du möjlighet att koppla av i Gula Villan, som ligger bakom varuhusets entré. I Gula Villan kan ni koppla av, sova eller vila upp er under tiden som era passagerare shoppar. Nyckelkort till Gula Villan hämtar ni hos utgångsvakterna. I Gula villan är det självhushåll, så man får själv bädda och plocka undan efter sig. Det går inte att förboka rum och vi kan dessvärre inte garantera tillgång på bäddar.

Vid frågor maila till buss@gekas.se

Boka dagstur med mat

Erbjud era resenärer ett paket med resa och mat, fika eller lunch med Gekås digitala värdekort!

Värdekorten laddas med valfritt belopp mellan 40 och 150 kronor och hämtas ut i Kundtjänst,  eller i Hotellets reception. Vi har också möjlighet att skicka värdekorten till er via PostNord. Beställer ni värdekort tio dagar innan uthämtningsdag, lämnar Gekås tio procent rabatt på det totala värdet. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda rabatten om ni väljer att vi ska skicka korten till er. Ni får beställa hur många värdekort ni vill men minst 15 stycken. Faktura skickas i efterhand till angiven adress.

Värdekorten är giltiga i två år och kan nyttjas i alla matställen i varuhuset, campingbutiken eller vid köp av vara.

När ni fyller i formuläret spar vi uppgifter om er. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy

Inloggning

För att kunna logga in behöver ni vara registrerade.

Registrera bussbolag

Här fyller du i kontaktuppgifter för ditt bussbolag och från vilka orter du avreser. När du skickat in blir ditt bussbolag sökbart för alla resenärer som söker shoppingtur med buss till Gekås Ullared.

Registrera dig här