Bussarrangör Gekås Ullared

Bussarrangörer

Vad kul att ni är intresserad att köra bussturer till Gekås Ullared! Fyll i dina kontaktuppgifter och ”skicka in”, så blir du sökbar för alla som vill resa med buss på shoppingtur till Sveriges största varuhus. Ni som redan är registrerade kan alltid komma åt och ändra era uppgifter när ni är inloggade.

Inför er resa

Här hittar du information som är bra att veta inför kommande resor till oss i Ullared. På plats kan du alltid vända dig till Kundtjänst i varuhuset för att få hjälp. När Kundtjänst är stängd kan du alltid vända dig till Varubyte utanför Kassalinjen. Har du frågor eller funderingar maila oss gärna: buss@gekas.se

Föranmäl din bussresa

Glöm inte att föranmäla er ankomst minst två dagar innan avresa. Det gör att vi kan planera bemanningen i varuhuset.  I föranmälan anger ni ankomsttid och avgångstid. När ni föranmält er ankomst kan ni hämta ut Bussbonus-häfte i Kundtjänst med kuponger för mat, fika och andra erbjudanden (gäller endast chaufför och värdinna).

Anmälan gör ni enklast till buss@gekas.se
Det går även att ringa och föranmäla er bussresa till Kundtjänst på tel. 0346-375 00 (+46 346-375 00).

Registrering

Registrera er i Kundtjänst inne i varuhuset när ni anlänt.  Om möjligt ser vi gärna att chauffören och värdinnan anländer samtidigt. Vid registrering i Kundtjänst är det viktigt att ni tar kölapp, och väntar på er tur, så våra medarbetare i Kundtjänst kan hjälpa alla i tur och ordning. Bussbonus delas ut till alla chauffören och en värdinna per ca 50 passagerare (1 buss).

Subventionering av resor till Ullared i lågsäsong

Vi sätter stort värde på att du som är bussresearrangör ger våra kunder möjlighet att ta sig till Ullared på ett klimatsmart och prisvärt sätt. Subventioneringen har tagits fram för att hjälpa er bussbolag att locka fler kunder att välja ett miljövänligt färdmedel och förlägga sin resa under vår lågsäsong.

Presentkort

Under januari och februari 2024 kan du marknadsföra dina resor på ett extra förmånligt sätt!
Vi subventionerar alla resenärer med ett presentkort på 100 kronor att handla för i varuhuset. Ett perfekt tillfälle att skapa ett attraktivterbjudande till era kunder!
Erbjudandet gäller både för 1-dagars turer och resor med övernattning till Ullared t.o.m. 29 februari 2024. Presentkorten levereras som PDF och skrivs ut av er inför resan till Ullared.
Beställning av presentkort öppnar i mitten på december. 

Boendeerbjudande

Erbjud dina resenärer shoppingresa med övernattning på Hotellet och bussresa till Gekås Ullared med gränslös shopping till ett oslagbart pris. För endast 695 kr för 2 personer i dubbelrum.
Erbjudande gäller ankomst 3/1 – 3/3 2024.
Boka via telefon 0346-37500 eller via gekasbyn@gekas.se.

Boka boendepaket med Kaffekalas

Nu har du möjlighet att erbjuda dina resenärer bussresa med övernattning, shopping och Kaffekalas i Eventhallen för endast 595 kronor per Person i delat dubbelrum. 8 februari klockan 14.00 bjuder ”Mr Melodikrysset” Anders Eldeman på musikkryss i Eventhallen i Ullared. På scen står också Lennart Palm och Marie Arturén. (Ord. pris inkl kaffe och kakbuffé 250kr)

Önskar du göra dagsresa med Kaffekalas bokas biljetter hos arrangör FC Vin & Event på 0704-32 34 24  eller fredrik@vinevent.se

Busskyltar

Vill ni ha en skylt med Gekås Ullareds logga att sätta i framrutan finns de att hämta i Kundtjänst.

Dagvila

Gulan villan är numera utbildningslokal och finns inte tillgänglig för dagvila. Nu finns istället möjlighet att boka del i Parhus på Gekåsbyn. Det kostar 300 kronor/ tillfälle och då ingår sänglinne och handduk. Städning ingår inte, utan man får städa efter sig. Det finns ett begränsat antal och vi kan dessvärre inte garantera tillgång. Bokning görs via mail till rebecca.k@gekas.se

Parstuga bokas i förväg och det är först till kvarn som gäller. Nyckelkort till Parhuset hämtas på hotellet och det finns plats att parkera bussen på grusplanen nedanför skidbacken.

Boka resa med övernattning

För dig som kör längre turer kan paketerbjudande med övernattning vara ett bra alternativ. Förutom boende kan du också boka frukost, lunch, fika och middag. Hos oss får ni var tionde stuga eller hotellrum utan kostnad och ni har fri avbokning av boende fram till 4 veckor före ankomst. Skicka er förfrågan till gekasbyn@gekas.se så återkommer vi med bokningsförslag.

Beställ tidningen Destination Ullared

Vill du erbjuda era resenärer trevlig läsning i bussen på resan till Gekås Ullared, kan du beställa tidningen Destination Ullared. Destination Ullared är Gekås eget magasin fylld med information, inspiration och tips inför besöket till varuhuset. Destination Ullared utkommer två gånger om året, i mars och  i september.

Maila din beställning med antal tidningar, vilket bussbolag och adress till buss@gekas.se.

Boka dagstur med mat

Erbjud era resenärer ett paket med resa och mat, fika eller lunch med Gekås digitala värdekort!

Värdekorten laddas med valfritt belopp mellan 40 och 150 kronor och hämtas ut i Kundtjänst,  eller i Hotellets reception. Vi har också möjlighet att skicka värdekorten till er via PostNord. Beställer ni värdekort tio dagar innan uthämtningsdag, lämnar Gekås tio procent rabatt på det totala värdet. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda rabatten om ni väljer att vi ska skicka korten till er. Ni får beställa hur många värdekort ni vill men minst 15 stycken. Faktura skickas i efterhand till angiven adress.

Värdekorten är giltiga i två år och kan nyttjas i alla matställen i varuhuset eller vid köp av vara.

När ni fyller i formuläret spar vi uppgifter om er. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy

Inloggning

För att kunna logga in behöver ni vara registrerade.

Registrera bussbolag

Här fyller du i kontaktuppgifter för ditt bussbolag och från vilka orter du avreser. När du skickat in blir ditt bussbolag sökbart för alla resenärer som söker shoppingtur med buss till Gekås Ullared.

Registrera dig här