Parhus med gemensamt badrum

Klicka här för att se vart parhuset ligger.

Parhuset med delat badrum är ett perfekt boende för tonårsfamiljen eller om ni är två par som reser tillsammans. Bokar ni två Parhus delar ni samma badrum och kan utnyttja hela huset med fyra bäddar. Båda delar av huset är försett med eget kök med kokplatta, kylskåp, porslin, stek-och kokutrustning, kaffebryggare, TV, täcke och kuddar. Parhuset har en enklare komfort i form av en bäddsoffa för två personer. Har ni endast bokat ett Parhus delas dusch och toalett med grannen som hyr andra halvan av huset.

Parhusen renoverades under 2018 och har en trevlig altan.

Det ingår en parkeringsplats till din stuga. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen (nummer 62 på områdeskartan).

Husdjur och rökning ej tillåtet.

Obs! Ni behöver boka två delar i parhuset för att kunna utnyttja hela huset med 4 bäddar.

Stugan hyrs i självhushåll. Slutstädning går att lägga till mot en avgift. Mer information hittar ni under Bra att veta.

Boka Parhus

Checka in och lås upp med mobilen!

Att "boa" in sig hos Gekås Ullared har aldrig varit smidigare! Checka in online och få nyckeln direkt i mobilen när ditt boende är tillgängligt. Du slipper onödiga köer i receptionen och kan fokusera på shoppingen!

Checka in med AeroGuest

Fyrstjärnig camping!

Gekåsbyn har blivit klassificerad med fyra stjärnor av SCR Svensk Camping, vilket garanterar en högstandard på vår camping och stugby. Välkommen att uppleva det bästa av naturen och bekvämligheten hos oss.

Läs mer