Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Flipflops från Jack & Jones

Herrkläder

Finns det något smidigare på sommaren än flipflop-sandaler? Perfekt för varma dagar och strandutflykt. På vår herravdelning hittar du snygga flipflops från varumärket Jack & Jones. Skynda att fynda!

Finn crisp som snacks

Livsmedel

Upptäck en ny favorit i snackshyllan!  Finn Crisp Snacks är bakade med 100 procent fullkornsråg och finns i olika goda smaker. Testa som topping på en somrig sallad eller tillsammans med din favoritdipp till fredagsmyset.

Ladda för kräftskiva!

Till hemmet

Sensommaren är högsäsong för kräftskiva men redan nu har vi laddat upp varuhuset med festliga dekorationer och dukningsdetaljer. Passa på att införskaffa allt du behöver för kommande festligheter! Kräftsortimentet hittar du på Till hemmet-avdelningen.

Håll koll på temperaturen

Sport och Fritid

Investera i en klassisk termometer och få stenkoll på graderna under både sommar- och vintersäsongen. På vår fritidsavdelning på nedre plan finns flera olika varianter att välja mellan.

Rockiga kaffemuggar

Media

Har du någon musikälskare med förkärlek för rock i bekantskapskretsen? I så fall borde du ta en sväng förbi mediaavdelningen när du är i varuhuset och spana in våra coola muggar med motiv av ikoniska rockband. Det blir garanterat en uppskattad present!

Färdiga pannkakor i kyldisken

Livsmedel

Letar du efter det perfekta mellanmålet som passar för både stranden och hemmalivet under sommarlovet? Då kan vi tipsa om färdiga pannkakor och plättar som finns i kyldisken på vår livsmedelsavdelning. Garanterat uppskattat bland både stora och små.