Bloggen

Här visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Kuvertväskor med axelkedjor

Väskor

Matcha sommaroutfiten med en fin kuvertväska! Nu har vi fått in nya kuvertväskor med axelkedjor. Finns i gult, blått och svart i perfekt storlek för att ta med till alla tillställningar i sommar. Missa inte dessa på väskavdelningen.

Tavlor

Till hemmet

Piffa upp väggarna med nya tavlor! På vår Till hemmet-avdelning har vi ett brett utbud av tavlor som du kan välja mellan. Dekorera hemmet med motiv av blommor, städer, kartor, porträtt, frukter, fjädrar eller trendiga mönster!

Godnattsagor för rebelltjejer 2

Till hemmet

Boken Godnattsagor för rebelltjejer är blev en hit världen över. Nu har nummer 2 av boken precis släppts. Godnattsagor för rebelltjejer 2 är precis som den första boken fylld av drivna och häftiga kvinnor som alla stått upp för sina ideal. Sanna, stärkande, rörande och inspirerande historier, som är långt ifrån den vanliga prinsessan. Sagorna är sanna och inspirerar till att våga tro att man kan bli precis vad man vill! Båda böckerna finns på vår Till hemmet-avdelning.

Dewalt cirkelsåg

Sport och Fritid

Såga rakt med rätt cirkelsåg. Cirkelsågen hjälper dig i alla dina projekt och är ett bra basverktyg att ha hemma. Just nu har vi Dewalt cirkelsåg vid sport- och fritidsavdelningen till riktigt bra pris!

Tillbehör och kemprodukter till poolen

Sport och Fritid

Sköt om din pool med rätt utrustning! På vår sport- och fritidsavdelning på nedre plan hittar du just nu tillbehör och kemprodukter till poolen. Perfekt för att ha koll på poolen och hålla den fin och fräsch.

Somriga utomhusleksaker

Leksaker

Sommar och massor av utelek! På vår leksaksavdelning har vi nu fyllt på med ännu mer somriga utomhusleksaker. Passa på att få med några nya underhållande saker hem så att du kan ha ännu roligare på sommarlovet!