Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Servis i bambu

Till hemmet

Är du sugen på en ny servis till sommarens middagar och fikastunder utomhus? Då kommer här ett tips direkt från Till hemmet-avdelningen i varuhuset. En fin servis i tåligt bambumaterial. Du kan köpa både bringare, skål, tallrik och mugg från samma servis och välja mellan flera olika färger.

Kickbikes och sparkcyklar

Sport och Fritid

Kickbikes och sparkcyklar är ett både roligt och smidigt sätt att ta sig fram på. Vi har flera coola varianter för alla åldrar. Välj vilken storlek, färg och motiv som passar dig bäst. Du hittar dessa på vår hobby- och fritidsavdelning på nedre plan.

Vällingmaskin Baby Brezza

Babytillbehör

Småbarnsföräldrarnas bästa vän Baby Brezza finns just nu på babyavdelningen. En mjölkersättning- och vällingmaskin som blandar perfekt tempererad och doserad mjölkersättning/välling utan luftbubblor eller klumpar. Du fyller på maskinen med pulver och steriliserat vatten och väljer vilken mängd du önskar och inom några sekunder är flaskan klar!

Underkläder från Calvin Klein

Damkläder

Här kommer ett hett tips direkt från damavdelningen, nämligen de populära underkläderna från Calvin Klein. Trosor och toppar i svart och grått. Perfekt för dig som vill fylla på underklädesgarderoben med lite nytt som både är snyggt och bekvämt.

Handdukar i sommarens trendfärger

Hemtextil

Är det dags att köpa nya handdukar? Då får du inte missa vår hemtextilavdelning när du är i varuhuset. Där kan du välja och vraka mellan handdukar i olika material, storlekar och färger. Gult, rosa, blått och grått är riktiga trendfärger i vår och sommar.

Grästrimmers från Ryobi

Sport och Fritid

Nu är det läge att börja klippa gräset och fixa trädgården inför en förhoppningsvis lång och härlig sommar. Säsongstorget är fullt av trädgårdsmaskiner, växter och tillbehör – allt du kan tänkas behöva för att få en fin trädgård. Just nu hittar du bland annat flera olika grästrimmers från Ryobi.