Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Fila på herravdelningen

Herrkläder

På vår herravdelning har vi fått in nya produkter från det 90-talsnostalgiska varumärket Fila. Just nu hittar du bland annat boxer-kalsonger, och strumpor i olika modeller.

Effektiva tvättprodukter till hästen

Hästsport

Är det dags att ge ponnyn eller hästen en riktigt grundlig vårtvättning? På vår hästsportsavdelning i Gula varuhuset hittar du riktigt effektiva tvättprodukter från varumärket Galloping Goop. Har du en skimmel kan vi tipsa om silverschampot som gör underverk för nyansen på päls, man och svans.

Modetips i storlek 68–86

Barnkläder

Även på vår barnavdelning poppar vårens modenyheter upp som svampar. Bland säsongens nyheter finns mycket lekfulla mönster, bräda toner och sköna plagg med ribbad kvalitet. Här kommer lite tips från sortimentet i storlek 68–86.

Smaksätt med Saturnus Coffee Syrup

Livsmedel

På vår livsmedelsavdelning i Gula varuhuset har vi fått in Saturnus Coffee Syrup som gör ditt kaffe till en helt ny smakupplevelse med balanserad sötma. Välj mellan smakerna hasselnöt och vanilj. På Saturnus hemsida hittar du flera recept på goda kaffedrinkar.

Träningskläder för dam & herr

Damkläder

Sportavdelningen i Gula varuhuset är välfylld med nyinkomna träningskläder för både dam och herr. Passa på att ge dig själv en kickstart i träningsrutinen med lite nya kläder som morot. Bland vårens nyheter hittar du både välkända varumärken som Fila, Svea och Björn Borg, och våra egna varumärken till riktigt bra priser.

Putsa smidigt med elektrisk fönsterskrapa

Hem-El

Vårsolen lyser in genom fönstren och det syns tydligt att det varit en lång vinter med både snö och regn. Så gör dig själv en tjänst och investera i en elektrisk fönsterskrapa som gör putsningen enkel, smidig och effektiv. På hemelavdelningen i Blå varuhuset har vi tre olika modeller att välja mellan.