Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Dricksglas för alla tillfällen

Till hemmet

Är det dags för att uppdatera köket med några nya dricksglas? På vår Till hemmet-avdelning hittar du glas för alla möjliga drycker och tillfällen. Dricksglas som är fina att duka till både fest och vardag.

Vårfina löpare och dukar

Hemtextil

På hemtextilavdelningen har vi fått in massor av fina dukar och löpare som passar perfekt till våren. Att byta ut textilier och små detaljer är ett bra sätt att ändra känslan i hemmet beroende på årstid.

Smidiga uppfällbara tält

Sport och Fritid

Har du planer på att tälta i sommar? Passa då på att redan nu köpa ett smidigt uppfällbart tvåmanna-tält från hobby- och fritidsavdelningen. Perfekt att packa med sig då det knappt tar någon plats alls när det är ihopfällt.

Simvästar och armpuffar till barn

Leksaker

På leksaksavdelningen har vi fått in flera olika varianter av flytredskap som säkrar badstunden för dina barn. Välj mellan olika lekfulla motiv, bland annat superpopulära Babblarna eller Bamse.

Ledljus till toalettstolen

Hem-El

Behöver du ofta springa på toaletten på natten och är trött på att bli bländad av taklampan? På hemelektronikavdelningen har vi nu fått in en nattlampa till toalettstolen som känner av när du närmar dig och då tänds. Ljuset går att få i åtta olika färger.

Grillmarinader för alla smaker

Livsmedel

Våren är här och snart börjar även värmen smyga sig på. Förbered dig för den härliga grillsäsongen och fyll på skafferiet med grillmarinader, grillolja och rub. På Livsmedelsavdelningen har vi flera olika märken och smaker så att du kan hitta just dina favoriter.