Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Tomtedräkt och Luciakläder för barn

Barnkläder

Hos oss hittar du barnens bästa tomte- och luciakläder som passar till julens alla luciatåg och framträdanden.

Snygga kavajer på damavdelningen

Damkläder

Passa på att uppdatera garderoben! Klassisk kavaj till dam i två säkra färger. Matcha kavajen beroende på tillfälle och situation.

Champion VR-glasögon 3D Smartphone

Media

Upplev Virtual Reality på ett enkelt sätt med Champion VR-glasögon. Genom att ladda ner appar eller spel till din smartphone kan du få en unik och spännande upplevelse. Champion VR-glasögon fungerar även med YouTube-klipp och andra filmklipp som är gjorda för VR-glasögon!

Nick’s organiska Soy- och Black Bean spagetti

Livsmedel

Bönpasta gjord endast på ekologiska bönor och vatten. Ett perfekt alternativ till vanlig pasta. Naturligt fritt från vete och gluten!

Pippi Långstrump – leksaker och Villekulla

Leksaker

Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest kända och omtyckta karaktärer och har varit älskad av barn i flera generationer. På leksaksavdelningen har vi ett stort utbud av Pippi Långstrump-leksaker som bjuder in till många timmar av rolig lek!

Stekpanna och kastrull från Senso Kitchen

Till hemmet

Riktigt bra stekpanna och kastrull från Senso Kitchen som ger en unik smakkaraktär till dina måltider och förhöjer matlagningsupplevelsen. Senso Kitchen stekpanna och kastrull passar alla typer av spisar och kommer med greppvänligt och ergonomiskt silikonhandtag.