Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Adventskalendrar med choklad och godis

Livsmedel

Julen har definitivt tjuvstartat på varuhusets livsmedelsavdelning! Förutom julgodis, glögg och kakor har vi dessutom plockat fram adventskalendrar med choklad och godis i massor. Vi börjar med att ta en titt på de som lockar den yngre målgruppen allra mest. Välj och vraka mellan Kinderchoklad, Haribo-godis och klassiska chokladkalendrar med alla upptänkliga motiv.

Så syns du i höstmörkret!

Friluftsliv

Årets mörkaste tid är här och det är extra viktigt att synas i trafiken för att minska risken för olyckor. Vi har laddat upp med reflekterande produkter för både vuxna och barn, så väl som för våra fyrfota familjemedlemmar.

Se alla produkter med pris här >>

Doftljus med shoppinginspiration

Till hemmet

Precis innanför varuhusentrén hittar du Gula butiken där vi samlat alla produkter från vår specialdesignade jubileumskollektion. Senaste nytt i butiken är dessa stilrena doftljus där doftsinspirationen är hämtad från shoppingupplevelsen här i Ullared. Ljusen finns i tre färger: vit, svart och grå.

Lekfulla smyckeskrin till barnen

Kosmetik

Ge bort ett smyckeskrin som låter barnen samla alla sina finaste smycken och egenpärlade alster. På vår kosmetikavdelning har vi fått in dessa pastellfärgade skrin med fin illustration av svan, kanin eller rådjur.

Dekorera med marmorfat

Till hemmet

Marmor är ett gediget naturmaterial som verkligen adderar en rustik känsla till din inredning. På Till hemmet-avdelningen har vi laddat upp med fat, brickor och skärbrädor i olika former och bara fantastin sätter gränser för hur du kan använda dem. Servera chark eller tilltugg, använd det som ljusfat eller som en vacker yta att förvara smycken på. Vilken är din favorit?

Halloweensmink

Till hemmet

Halloweensortimentet har anlänt till varuhuset och det är dags att dyka ner bland produkterna och se vad som finns att fynda. Vankas det halloweenfest kan vi tipsa om alla produkter som hjälper dig att fixa en skrämmande snygg sminkning. Här kommer några tips på temat!