Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Fynda gratulationskort

Till hemmet

På Gekås finns det massor av prisvärda produkter som är bra att bunkra upp med hemma. En av dessa är gratulationskort. På vår Till hemmet-avdelning finns kort i alla möjliga storlekar, stilar och budskap. Just nu finns bland annat dessa fina kort med grafiskt snygga textbudskap!

Ta hand om skägget!

Kosmetik

Här kommer lite tips till alla skäggbärare! För att få en välskött och snyggt skägg gäller det att ge det daglig omvårdnad. På vår kosmetikavdelning finns allt du behöver för att ta hand om skägget!

Sällskapsspel i smidigt format

Leksaker

Här kommer lite tips på roliga sällskapsspel i smidigt format. Dessa spel är perfekta att ta med i bilen när det bär av på roadtrip, eller ha i sommarstugan eller på semesterresan.

Handväskor för alla stilar

Väskor

Är du sugen på en ny väska så här på vårkanten? Här kommer lite tips från vår väskavdelning!

Pallar från Till hemmet-avdelningen

Till hemmet

Tack vare att Till hemmet-avdelningen, tillsammans med belysning- och hemtextilsavdelningen, har fått större yta i varuhuset får vi bland annat plats med fler småmöbler i sortimentet. Senaste nytt på denna arena är pallar med stoppad sits från Day. Välj mellan grå eller gammelrosa tyg på sitsen.

Frukt och grönt mot förkylning

Livsmedel

Så här års vill det till att förse kroppen med nyttigheter för att hålla vinterförkylningarna borta. Både ingefära och citrusfrukter är beprövade i många bra huskurer. Citron är antiseptisk och hjälper till att minska svullnad i hals och näsa. Ingefära är inflammationshämmande och passar särskilt bra att kombinera med citron i frukostshoten eller morgon-teet.