Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Nytt från damavdelningen

Damkläder

Sugen på vårshopping? Då är du välkommen till varuhuset för nu börjar vårmodet äntligen göra entré på vår damavdelning! Här kommer ett smakprov på fina djurmönstrade plagg i härliga toner av beige och grönt.

Dekorationer till baby shower

Pyssel och kontor

Planerar du en baby shower? Glöm inte dekorationerna! Är det någon gång man ska dekorera mycket så är det på en baby shower. På vår Till hemmet-avdelning hittar du girlanger, ballonger, engångsartiklar och andra fina tillbehör för att göra en baby shower rolig och minnesvärd för de blivande föräldrarna!

Ladda för grillsäsongen med Weber

Sport och Fritid

Bli kung på att grilla! På vårt säsongstorg har vi byggt upp en stor miljö med grillar och diverse grilltillbehör från den amerikanska grilltillverkaren Weber. Här får du tag i grymma rengörings- och underhållsprodukter till både gasol – och kolgrillar samt praktiska matlagningsredskap som underlättar ditt grillande.

Roliga badleksaker för lata sommardagar

Leksaker

Bli coolast på stranden! På vår leksaksavdelning hittar du massvis med roliga flytleksaker att glida runt på varma sommardagar. Välj mellan uppblåsbara flamingos, enhörningar, svanar, pizzaslicar eller varför inte svalka av dig på en flytande glass? De uppblåsbara badleksakerna passar utmärkt för att roa både barn och vuxna.

Häftig rörlampa

Belysning

Hur häftig är inte denna bordslampan från vår belysningsavdelning? Den blir verkligen inte bara en lampa utan även en fantastisk inredningsdetalj. Bordslampan är gjord av bronsliknande rör och är konstruerad som en sittande varelse. Glöm inte att köpa till snygg glödlampa!

Locka till dig pollinerare med ett insektshotell!

Sport och Fritid

Sätt upp en trivsam bostad till alla härliga insekter i din trädgård! Ett insektshotell är en underbar boplats för många av våra värdefulla insekter. I gengäld hjälper de till att pollinera blommor, frukt och bär samt att bekämpa skadeinsekter. Du hittar insektshotellet på vårt säsongstorg.