Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Fler fynd för halloween!

Till hemmet

Ni missar väl inte vårt stora halloweensortiment på väntar på säsonsgtorget? Här finns allt och lite till för dig som ska gå på läskig fest eller kanske anordna en själv. Förutom dekorationer och dukning kan du också fynda maskeraddräkter, masker, make up och tillbehör av olika slag. Här kommer lite blandade tips från hyllorna. Vad ska du klä ut dig till i år?

Missa inte vårt halloweenreportage på Inspiration! >>

Årets Legokalendrar

Leksaker

Senaste nytt på vår leksaksavdelning är adventskalendrar med Lego-tema. Detta är den optimala nedräkning mot julen för alla små legoentusiaster där ute. Just nu har vi Lego Star Wars med ett juligt rymdtema, Lego Friends som innehåller 24 små presenter som till exempel rullskridskor och cupcake, och Lego City som bjuder på spännande överraskningar på temat juligt storstadsliv. Skynda att fynda!

Sammetsklänning för gravida

Damkläder

Sammetstrenden har tagit Sverige med storm och den visar inga som helst tecken på att mattas av. Just nu är helrätt att gå all in på sammet, oavsett om det är i inredningen och i garderoben. För dig med växande gravidmage kan vi tipsa om denna ursnygga sammetsklänning från gravidsortimentet på vår damavdelning. Perfekt för höstens och vinterns alla fester och kalas. Klänningen finns i tre färger: vinröd, grön och svart. Vilken är din favorit?

Bordsspel för hela familjen

Okategoriserad

Spel är klassiska julklappar och visst är det ett kul sätt att umgås. På leksaksavdelningen har vi flera olika bordsspel som roar hela familjen. Vilket spel blir julens favoritspel?

Hundleksaker för glada hundar

Husdjur

Alla hundar älskar att leka och det är ett utmärkt sätt att stärka relationen till sin hund. På husdjursavdelningen hittar du en mängd olika hundleksaker som kan roa en fyrbent vän.

Fina skogstomtar

Till hemmet

Klart att tomten inte alltid klär sig i rött! På vår Till hemmet-avdelning kan du stöta på detta gäng med tomtar och nissar som bär snygga rockar av skinn- och pälslook. Visst hade de varit snygga jämte den gröna granen granen?