Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Julig bordsdekoration

Belysning

Dessa härliga bordsdekorationer/ljusstakar i trä drivs av batterier blir fina inredningsdetaljer att ställa fram på bordet eller fönstret till advent och jul. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när du vill att ljusstaken ska lysa. Finns i två olika juliga versioner på vår belysningsavdelning.

Grimmor till häst

Hästsport

Det finns nog ingen hästägare som klarar sig utan en grimma. På vår hästsportsavdelning finns det flera grimmor till din häst att välja mellan. Snygga hästgrimmor för vardag, tävling eller när du bara vill göra din häst lite extra fin.

Tomtar i brunt och beigt

Till hemmet

Dessa fina tomtarna passar perfekt för dig som vill få in julkänslan i sitt hem men inte vill använda sig av färgen röd som många andra annars förknippar med julen. Underbara tomtar i härlig beige och brun nyans som blir en fin detalj i julinredningen. Tomtarna finns tre olika storlekar på vårt jultorg.

Vardagsfina damkläder

Damkläder

Satsa på att få in lite mer färg och mönster i din garderob! På vår damavdelning finns det massvis med vardagsfina klädesplagg i enfärgat eller med snygga mönster på. Härliga vardagskläder som livar upp vilken grå dag som helst och passar att bära på både på jobbet och i hemmet.

Bärbara bluetooth-högtalare från JBL

Hem-El

På vår hemelektronikavdelning har vi ett stort utbud av trådlösa högtalare med lång batteritid och Bluetooth-teknik från populära varumärket JBL. Lätta och smidiga högtalare att bära med sig så du eller ditt sällskap kunna njuta av musik vart ni än befinner sig. Prisvärda Bluetooth-högtalare som levererar kraftfullt ljud i förhållande till sin storlek.

Pyssla med Frost

Leksaker

Låt barnen få färglägga sin alldeles egen Frost väska! På vår leksaksavdelning får du tag i väskor som går att måla på samt skrivset och pennor med Frostmotiv för en kreativ lekstund. Perfekta julklappar till alla Frost-älskare som gillar att pyssla och rita.