Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Flickkläder med charmiga motiv och mönster på

Barnkläder

Glöm inte att utforska vår fina barnklädersavdelning på övre plan nästa gång du besöker varuhuset. Välj och vraka mellan söta och bekväma barnkläder med charmiga motiv och mönster på.

Blåblommigt porslin som fungerar till alla tillfällen

Till hemmet

Hitta ditt nya favorit porslin till köket på vår Till hemmet-avdelning. Detta blåblommiga porslinset fungerar utmärkt att duka fram till både vardag som fest.

Praktiskt minikylskåp

Media

Sätt guldkant på tillvaron med ett minikylskåp. Att äga ett Minikylskåpet är inte bara en dröm som går i uppfyllelse utan den är även praktisk att ha med sig på båten, i bilen eller på kontoret för att alltid ha välkyld dryck nära till hands. Fyll kylskåpet med din favorit förtäring och njut av att du har denna iögonfallande inredningsdetalj i din ägo och dess innehåll. Båda minikylskåpen kommer med ett behändigt bärhandtag.

Presentkorgar

Till hemmet

En personlig presentkorg är alltid uppskattat att få och fungerar att ge bort som både julklapp, inflyttningspresent, födelsedagspresent och vid andra speciella tillfällen. På Till hemmet-avdelningen har vi fyllt på med korgar i olika storlekar och skepnader som väntar på att bli fyllda med fina gåvor!

Skönhetsprodukter från Swiss Clinic

Kosmetik

På kosmetikavdelningen kan du få tag i skönhetsprodukter från det exklusiva skönhetsmärket Swiss Clinic för ett oslagbart bra pris. Här hittar du olika serum som är gjorda av naturliga ingredienser, samt deras populära skin roller som gör huden slätare och reducerar samt förebygger synligheten av celluliter och bristningar.

Skärbräda och smörkniv med julmotiv

Till hemmet

Dessa fina träskärbrädor med tillhörande smörkniv finner du på vårt fantastiska jultorg på Till hemmet-avdelningen. En perfekt julklapp att ge bort till alla jultokiga som gillar att använda stämningsfulla detaljer till juldukningen.