Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Dekoration – dödskalle

Till hemmet

Ett enkelt sätt att piffa upp ett rum är att dekorera. På Till hemmet-avdelningen hittar ni denna fantastiskt häftiga dödskalledekoration med yta i sammet!

Inspiration från damavdelningen

Damkläder

Låt dig inspireras! På vår avdelning för damkläder hittar du allt från det senaste till mer säkra stil- och klädtrender. Men vi delar även med oss av våra outfittips. Just nu hittar du dessa stilsäkra outfits med tillhörande accessoarer på damavdelningen.

Bäddset – påslakan och örngott till barn

Hemtextil

Skapa en mysig sovplats med mjuka och sköna sängkläder med barnens favoriter på. På Hemtextilavdelningen har vi fått in fantastiska bäddset med bl.a. Bamse och My Little Ponny!

Juldiadem med tomteluva och renhorn

Kosmetik

Nu finns det underbara juldiadem med jultema i varuhuset. Juldiadem är en självklar ingrediens till julfesten eller till din Crazy Christmas- outfit.

Protein bars från Barebells

Kroppsvård

Denna proteinbar är perfekt att använda som ett välförtjänt efter-tränings-snack eller som mellanmål. Välj bland flera goda smaker såsom hazelnut & nougat , caramel & cashew, salty peanut eller årets limited Christmas edition mint dark chocolate!

Hårfärgningsprodukter för män

Kosmetik

På vår kosmetikavdelning hittar ni nu Cameleo från Delia för män, en uppsättning hårfärgningsprodukter som även kan användas till skägget och mustaschen. Till detta har de även tagit fram en serie av skägg- och mustaschpomada och skägg- och mustascholja.