Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Dags att planera höstlökar!

Blommor

Nu är det dags att sätta igång med höstens mysiga trädgårdsbestyr! Det är nämligen nu du ska plantera alla lökar som kommer blomma lagom till våren nästa år. Vid ingångstorget i varuhuset har vi samlat massor av fina vårlökar för dig att välja mellan.

Ny smak från Marabou

Livsmedel

Senaste nytt i Marabouhyllan är smaken Lakrits, hallon & caramel som är den sista vinnaren i Marabous tävling där svenska folket fick nominera sina favoritsmaker. Har du testat den nya smaken?

Höstväxter i Gröna Rummet

Blommor

Fixa en fin höstplantering att ställa på balkongen, uteplatsen eller entrétrappan! På vår växtavdelning Gröna Rummet har vi fått in både plantor och arrangerade grupper med ljung.

Säsongens garner och tillbehör

Hemtextil

Nu när hösten anlänt finns det mer tid för mysiga inomhusaktiviteter som handarbete. Tillhör du skaran som gillar att sticka och virka så finns det fina fynd att göra på vår hemtextilsavdelning. Här hittar du både garner av olika slag och redskapen du behöver för att skapa fina alster av dem.

Inredningstips: Medicinskåp

Till hemmet

Förvara dina mediciner i ett skåp som är både snyggt och praktiskt. På vår Till hemmet-avdelning har vi fått in stilrena medicinskåp med frostat glas som du hänger upp på väggen.

Glenn Strömberg Collection AW21

Herrkläder

Succén fortsätter och nu visar vi höstens herrmodekollektion designad i samarbete med fotbollslegendaren Glenn Strömberg. Hitta dina nya favoriter bland kollektionens sköna byxor, dressade skjortor och skräddade ytterplagg. Köper du två valfria plagg från Glenn Strömberg Collection så får du Glenns bok “Med smak för Italien – mat, minnen och möten” eller en specialdesignad tygkasse på köpet. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Idag, fredag 17 september kl. 14-17, är även Glenn på plats i varuhuset för att presentera sin kollektion!

Se hela kollektionen från Glenn Strömberg HÄR >>