Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Julklappstips Playmobil

Leksaker

Hos oss på Gekås kan du hitta julklappar till stora och små. Ett julklappstips är de populära figurerna i plast från Playmobil.  På  vår leksaksavdelning hittar du en mängd olika set från Playmobile som kan roa barn i flera timmar.

Inredning för barnrummet

Okategoriserad

På vår babyavdelning kan du göra riktigt fina fynd till barnrummet. Här har vi nämligen samlat massa fin inredning och allt från bäddset och sänghimlar till tavlor, prydnadssaker och möbler väntar i varuhuset. Just nu har vi till exempel fina stolar och puffar i sammet som säljer som smör. Missa inte att spana in inredningssortimentet allra längst in i varuhuset!

Planera vårens blomsterlökar

Sport och Fritid

Plantera på hösten och njut av en blomstrande trädgård till våren! Vill du ha prunkande rabatter fyllda med krukos, påskliljor och tulpaner på vårkanten är september och oktober perfekt för att peta ner blomsterlökar i rabatter och krukor. På vårt ingångstorg har vi samlat massor av härliga blomsterlökar som passar säsongen. Välj dina favoriter, plantera och invänta vårsolens stålar!

Lampskärmar i sammet

Belysning

Sammet, sammet, sammet – överallt ser vi detta trendiga material! På vår belysningsavdelning finns just nu massor av bra fynd för den sammetsfrälsta. Vi har lampskärmar till både bords- och taklampor, och i alla möjliga nyanser för att passa i just ditt hem. Missa inte vårt mixsortiment där du själv kombinerar lampfot med passande skärm som du gillar. Vill du ha lite inspiration kommer här lite tips från hyllorna!

Inred med tavlor

Till hemmet

Att pryda väggarna med tavlor är ett bra sätt att skapa ett personligt hem som känns ombonat och genomtänkt. Varför inte göra en stor tavelvägg och hänga samman utvalda favorittavlor? Behöver du uppdatera dig på tavelfronten finns det massor att välja mellan på vår Till hemmet-avdelning. Just nu har vi canvastavlor med alla möjliga motiv och stilar, svartvita retrofotografier, fina skolplanscher och posters till riktigt fyndpris. Här kommer lite shoppingtips!

Roliga prylar för julen

Till hemmet

Vårt säsongstorg är nu fyllt till bredden med härliga julsaker och det finns allt du kan tänkas behöva för att skapa ett stämningsfullt hem i december. Vi har dekoration och inredning i alla dess former, stämningsfull adventsbelysning, pynt till granen och ljus i massor. Sedan har vi dessutom de lite udda, roliga prylarna som sätter en humoristisk twist på julfirandet. Eller vad sägs om fjolårets succé nissedörren, fönsterdekor med tomtar eller roliga slipsar och kepsar? Botanisera runt på jultorget och upptäck alla skojigheter som gömmer sig i sortimentet.