Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Dekoration till barnrummet

Babytillbehör

Vår babyavdelning är just nu fylld till bredden med fina inredningsdetaljer och leksaker till barnrummet i nedtonade pastellfärger.

Streetwear från SVEA

Damkläder

Svenskt design när den är som bäst! SVEA har sedan starten 1998 gått sin egen väg och hela tiden levererat mode med en unik look. Vi tipsar om guldkornen från årets sommarkollektion!

Klicka här om du vill få mer inspiration och se priser.

Cykelhjälmar för stora och små

Sport och Fritid

Sommaren är på ingång och det är många som börjar cykla! Ett tips från vår Hobby- och fritidsavdelning är att tänka på säkerheten och införskaffa en bra hjälm. Här ser du ett axplock från de snygga hjälmarna som finns i varuhuset nu.

Trendiga mobilskal

Media

Ett mobilskal är inte bara ett bra skydd för mobilen utan också en väldigt snygg detalj som du kan matcha med dina kläder. Här kommer ett smakprov på vilka mobilskal som finns på mediaavdelningen i varuhuset just nu.

Pynta med blommor

Blommor

Ett väldigt bra sätt att piffa till hemmet är med hjälp av blommor. På blomavdelningen hittar du allt från snittblommor till klassiska krukväxter och bärplantor. Här kommer ett smakprov på vad som finns i varuhuset just nu.

Badkläder till barnen

Barnkläder

Nu är det många barn i vårt avlånga land som längtar efter lek och bad på stranden. På vår barnavdelning hittar du bad- och uvkläder i alla möjliga färger och mönster.