Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Spela sällskapsspel

Leksaker

Ett roligt sällskapsspel kan förgylla vilken familjemiddag eller kompishäng som helst. På vår leksaksavdelning finns en hel uppsjö av roliga spel att välja mellan. Här kommer lite blandade tips från varuhuset!

Bada med Babblarna

Babytillbehör

Några av barnens stora favoriter är de färgglada Babblarna. Figurerna är både roliga och pedagogiska och hjälper de minsta att utveckla både språk och logiskt tänkande. På vår babyavdelning finns massor av produkter med Babblarna, bland annat denna serie med hår- och kroppsvårdsprodukter. Vi har också både badlakan och badcapar med motiv från Babblarna. Perfekta presenter till alla små Babblarna-fans!

Skolplanscher vintagestil

Till hemmet

Gillar du den lite lantliga och vintageinspirerade stilen? Då tror vi att dessa tavlor skulle passa perfekt hemma hos dig! Den lilla varianten är 30×40 cm har motiv av exotiska djur medan den stora är 40×60 cm och har botaniskt motiv.

Nyhet från Marabou

Livsmedel

Senaste nytt i godissortimentet på vår livsmedelsavdelning är Marabou Kex. Fyra lager av frasiga rån täckta med Marabous klassiska mjölkchoklad. Mellan rånen finns en hasselnötssmakande fyllning. Har du hunnit testa den?

Snyggaste vattenflaskan

Sport och Fritid

Behöver du ny vattenflaska till jobbet eller träningspasset? Du ska du inte missa dessa snygga varianter som väntar på sport- och fritidsavdelningen. Flaskorna rymmer 55 cl och har praktiskt silikonhölje, synlig vattenmängd och hängögla på korken.

Väskor i säsongens trendfärg

Väskor

Vårens starkast lysande trendfärg är utan tvekan gult! Denna härliga färg skiner som en sol över hela modebilden 2019. Om du vill fixa trenden på ett enkelt och snyggt sätt kan du satsa på en gul accessoar. På vår väskavdelning finns flera olika modeller i gult. Hittar du någon favorit?