Bloggen

Här visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Dressad outfit från damavdelningen

Damkläder

Här ser du tips på en dressad outfit från damavdelningen! Den fina kombinationen av mönstrat grått tillsammans med en rosa topp känns riktigt trendigt och passar perfekt till både jobbet, afterworken och festen i sommar.

Campingkök och frystorkad mat

Sport och Fritid

Här kommer tips från vår sport- och fritidsavdelning! Där väntar nu campingkök och flera sorters frystorkad mat. Passar både för friluftsliv, campingsemester och om man vill bunkra upp hemma!

Skolkalender 2018/2019

Till hemmet

Även om sommarlovet precis har börjar för de flesta kan det vara skönt att förbereda sig i tid inför nästa termin. Passa på att fynda en ny skolkalender inför läsåret 2018/2019 när du är här och sommarshoppar nästa gång! Skolstartstillbehör finns nu på vår Till hemmet-avdelning.

Lyktor i bambu

Till hemmet

Gör uteplatsen extra mysig med lyktor i bambu! Dessa fina lyktor finns i 36 och 51 cm höga i naturfärgat och vitt med en glascylinder i mitten. Perfekta för att höja mysfaktorn när du sitter ute på härliga sommarkvällar.

Trendiga hyllor

Till hemmet

Fynda trendiga hyllor! På vår Till hemmet-avdelning väntar nu flera varianter av dessa populära hyllor. Här kommer tips på den geometriska hyllan och dekorationshus. Missa inte dessa om du vill ha ett riktigt trendigt hem!

Anteckningsböcker med enhörningstema

Till hemmet

Skriv ner dina idéer och planer. Nu har vi fått in anteckningsböcker med enhörningstema. Smidiga att ta med överallt och dessutom magiskt snygga! Ge bort i present eller köp några till dig själv, på Till hemmet-avdelningen är det bara att välja ut ditt favoritmotiv!