Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Juliga örhängen och diadem

Kosmetik

Skapa julstämning med smycken! På vår kosmetikavdelning finns det roliga örhängen och diadem och pynta dig själv med under jul. Vad sägs om ett par festliga örhängen i form av julkulor, granar eller tomtar? Eller ett diadem med en julklapp eller renhorn på?

Retrosnygg servis från Sagaform

Till hemmet

Nu kan ni fynda denna charmiga servis från Sagaform i designsamarbete med Margot Barolo. På vår Till hemmet-avdelning hittar du just nu kaffemuggar, espressomugg i 4-pack, skål samt stapelbar skål med lock i 2-pack.

Hösten modefavoriter från damavdelningen

Damkläder

Hur vi klär oss för vardag och fest flyter mer och mer ihop. Ett tips för att skapa en lyckad outfit är att mixa material och stilar. Byxor i skinnimitation är trendigare än någonsin och passar perfekt att matcha till en snygg stickad tröja och en gosig jacka i pile.

Häftiga bordslampor

Belysning

På vår belysningsavdelning finner du dessa häftiga bordslampor i vitt, grått och svart. Stilrena lampor som är utformade som två händer som håller i en glödlampa. Lampan i blir en vacker detalj i hemmet och blir lika fin att ha i sovrummet som vardagsrummet.

T-shirtar med Coca Cola

Barnkläder

På vår barnavdelning kan du fynda trendiga T-shirts med Coca Cola logo i olika färger. Ett riktigt måste-ha-plagg i höst som passar perfekt att ha i höst till ett par jeans eller under en skön ziptröja.

Lek med dinosaurier

Leksaker

Har du ett dinosaurietokigt barn där hemma? Ta då en sväng förbi vår leksaksavdelning. Där har vi nämligen samlat leksaker för alla barn som älskar dinosaurier. Handplocka barnens favoritdinosaurie eller ta ett helt set med dinosaurier av olika arter.