Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Godis och naturgodis i lösvikt

Livsmedel

Svenska folket älskar verkligen lösgodis och Gekås kunder är inget undantag! I varuhuset har vi både godis och naturgodis i lösvikt och det säljer som smör. Vilka är dina favoriter i lösviktshyllan?

Inredningsfokus!

Till hemmet

Varuhuset är välfyllt med nya inredningsdetaljer som sätter stilen för våren och sommaren. På hemsidan guidar inredningsduon JosefssonLjung dig till shoppingtipsen och detaljerna som sätter stilen för säsongen. Vi passar även på att tipsa om inredningsnyheterna som finns i varuhuset just nu.

Se reportaget här >>

Flaggor, vimplar och tillbehör

Sport och Fritid

Här kommer tips till dig som har flaggstång på tomten! På vår hobby- och fritidsavdelning hittar du nämligen både flaggor, vimplar och praktiska tillbehör för din flaggstång. Passa på att införskaffa vad du behöver inför sommarens alla flaggdagar!

Boktips från varuhuset!

Media

Du har väl inte missat vår bokavdelning som ligger i anslutning till mediaavdelningen i varuhuset? Här hittar du massor av prisvärda böcker och flera av de senaste utgivningarna väntar på hyllan. Just nu är många nyfikna på Läckberg och Fexeus nya spänningsroman Kult.

Nya påslakan till sovrummet

Hemtextil

Är du sugen att förnya sovrummet nu när vårsolen lyser in? Då finns det massor av fina bäddset på hemtextilsavdelningen som enkelt och snabbt ger sovrummet ett lyft. Här kommer lite blandade tips!

Nyheter i storlek 134/140-170

Barnkläder

På vår barnkläderavdelning har vi precis fått in YALE-nyheter i storlekarna 134/140-170. Välj mellan bekväma t-shirts, hoodies och byxor i tre olika färger.