Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Sommarens mest populära tävlingsspel

Sport och Fritid

Vi har nu fått in ett Spikeball-set i varuhuset, det nya trendiga spelet som tagit världen med storm. Ett roligt tävlingsspel för både vuxna och barn som kan spelas nästan överallt då det är väldigt smidigt att ta med sig. Man spelar i två lag med två spelare i vardera lag. Alla spelare får röra sig fritt runt nätet för att försöka finta sina motspelare. Man får skicka bollen mellan sig inom laget två gånger innan den måste studsa i nätet igen. Vinnaren är den som först får 21 poäng. Du hittar spelet på säsongstorget samt på vår hobby- och fritidsavdelning. Samla ihop ett gäng kompisar och spela i trädgården, på stranden, på skolgården eller inomhus. Vi garanterar både motion och en massa glädje!

Smarriga proteinbars från Barebells

Livsmedel

En proteinbar är alltid bra att ha i väskan, både om du varit och tränat eller bara vill ha ett riktigt gott mellanmål. Barebells proteinbars är utan tillsatt socker och berikade med protein och finns i en mängd olika goda smaker. Här nedan ser du vilka smaker vi har i varuhuset just nu. Vilken är din favorit?

Bekväma t-shirts från Levi’s

Herrkläder

Nu kan du fynda klassiska bas-t-shirts från Levi’s i 95 procent bomull och 5 procent elastan. De finns både med rundad och v-ringad hals i tre olika färger, vitt grått och svart. Du hittar dem på varuhusets herravdelning.

Kylboxar och kylväskor för alla tillfällen

Sport och Fritid

För sommarens alla uteaktiviteter, picknickar och långa dagar på stranden är en kylbox eller kylväska ett måste för att hålla mat och dryck kall och fräsch. På säsongstorget har vi laddat upp med olika varianter för alla tillfällen. Välj mellan kylväskor i flera olika storlekar och kylboxar i traditionella färger eller snygga somriga mönster.

Matporslin i gammaldags stil

Till hemmet

Här kommer ett hett tips från Till hemmet-avdelningen. Med vår populära porslinsserie Ester får du enkelt en klassisk och elegant dukning. Porslinet har ett tradionellt blommönster och finns i olika färger. I serien hittar du tallrik, assiett och en djup tallrik som tål både diskmaskin, ugn och mikrovågsugn.

Inredning för barnrummet

Babytillbehör

På vår babyavdelning finns en massa snygg inredning för barnrummet. Här kommer lite blandade tips från sortimentet!