Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Tvålpumpar

Till hemmet

En ny tvålpump är ett enkelt sätt att ge badrummet ett lyft. På avdelningen Till hemmet finns en hel massa tvålpumpar i olika färger och stilar att välja och vraka bland.

T-shirts från Wrangler

Damkläder

Det ikoniska jeansmärket Wrangler är en riktig klassiker som burits av både cowboys och rockstjärnor i årtionden. Missa inte de fräscha t-shirtarna från Wrangler som just nu finns på damavdelningen i varuhuset.

Upptäck vår väskavdelning

Väskor

På vår väskavdelning finns allt från snygga handväskor och gulliga barnryggsäckar till praktiska resväskor och resetillbehör. Spana in vårt breda utbud vid ditt nästa besök i varuhuset! Se mer väskor med priser här!

Mattor för barnrummet

Hemtextil

En matta på golvet gör barnrummet lekvänligt och ombonat. Fina mattor med gulliga motiv för de allra minsta finns på vår hemtextilsavdelning.

Kokböcker

Media

Hitta ny matinspiration bland kokböckerna på vår bokavdelning i varuhuset. Upptäck nya favoriter bland matkreatörer som Tareq Taylor, Jennie Walldén och många fler.

Dörrstopp

Till hemmet

Säsongen för öppna ytterdörrar närmar sig! För att hålla dörren på plats kan en praktisk dörrstopp komma väl till pass. Med en bastant dörrstopp slipper du dörrar som slår igen när det blir korsdrag, och kan låta sommarluften svepa genom hemmet.