Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Små axelväskor från väskavdelningen

Väskor

Väskor kan man aldrig få för mycket av. Dessa eleganta axelväskor finner du i höstens färger gult, orange och självklart den klassiska svarta. Axelremmen består av en kedja som matchar knäppet, oerhört smakfullt!

Dekorativa muffinsformar

Rengöring

Det är alltid gott och uppskattat med hembakat. Muffins är både enkelt att baka och kan göras i olika varianter efter tycke och smak, bara fantasin sätter stopp! Lägg dina muffins i ett par fina muffinsformar, vilket gör att dem ser extra goda ut. Du hittar muffinsformarna på Rengöringsavdelningen.

Smaksatta dadlar

Livsmedel

Sugen på något sött? På vår Livsmedelsavdelning hittar du smaksatta dadlar med smak av kakao eller lakrits ett nyttigare alternativ istället för godis!

Festliga piñatas

Till hemmet

På kalas är piñatas en garanterad stämningshöjare. Gör er redo för ett godis- och prylregn utan dess like! Sätt på födelsedagsbarnet en ögonbindel och ett slagträ/pinne i handen och sedan är ni gång. Fyll gärna piñatan med konfetti för en extra effektfull upplevelse! Du hittar allt för festen på Till hemmet-avdelningen i närheten av kassalinjen.

Kreativa golv- och taklampor

Belysning

Dessa fantasifulla lampor som påminner om små klättrande krabater med glödlampor som huvuden

finner du på vår belysningsavdelning, häftiga va?

Frukt- och svamptork

Hem-El

Vid den här årstiden är skogen och naturen full av svamp, bär och frukt. Passa därför på att ge dig ut och plocka för att sedan fylla skafferiet med dessa torkade godsaker så du klarar dig hela vintern! Att torka svamp och frukt kan kräva en hel del tid och utrymme, men inte med en frukt-och svamptork. Ställ bara in rätt temperatur med ett enkelt knapptryck så sköter sig torkningen av sig själv.