Bloggen

Här visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Shorts

Damkläder

För dig som söker nya shorts kommer här tips från damavdelningen! Vi har flera härliga modeller i olika mönster och färger. Passa på att få med ett eller flera par nya shorts i kundvagnen och ladda inför fler varma dagar!

Stickade plädar i grafiskt mönster

Hemtextil

Hitta mysiga stickade plädar i grafiskt mönster. På vår hemtextilsavdelning väntar dessa mjuka filtar som ger ett lyxigt intryck i hemmet. Välj mellan flera fina färger.

Taklampor med glaskupor

Belysning

Är du på jakt efter nya taklampor? Kolla då in dessa nya taklampor med glaskupor som just nu väntar på belysningsavdelningen. Stilrena, trendiga och passar i alla rum!

Somriga klänningar

Damkläder

Sommarvärmen är här och på vår damavdelning väntar härligt somriga klänningar. Fixa klänningen till midsommar, till grillfesterna eller sköna klänningar att ha till vardags. Just nu har vi fått in massor av nytt. Skynda att fynda!

Veckans vinnare – The Pac

Jakten på Storsäljaren

Jakten på storsäljaren sändes som vanligt igår på kanal 5. Som alltid tävlade många smarta uppfinnare. Vinnaren valdes noga och blev tillslut The Pac!

The Pac är en unik laddningssladd med synlig ström. Den fungerar på mobiler och surfplattor och slocknar när det är fulladdat.

Redan från och med i dag kan du hitta laddningssladden från tv-programmet vid ingångstorget. Passa på att få med den häftiga sladden hem!

Mermaid kuddar

Hemtextil

Med en yta av paljetter kan du skapa dina egna mönster på kuddarna. Mermaid kuddar är just nu riktigt trendigt och dessutom underhållande. Välj dina favoritfärger på vår hemtextilsavdelning!