Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Matchande set i vintervänligt material

Damkläder

Det matchande modet fortsätter och ett tvådelat set är en outfit som alltid funkar. På varuhusets damkläderavdelningen hittar du just nu snygga kjolar och tröjor med hög hals i färgerna svart, beige och grön. Snyggt och bekvämt set som passar perfekt till vinterns alla kyliga dagar vi har framför oss.

Markera ut vägen med snöpinnar

Sport och Fritid

I mörker och vid snöfyllda vägar kan det vara svårt att se hur vägen går. Genom att placera ut snöpinnar längst med vägkanten kan man tydligt se vart vägen slutar och på så sätt undvika olyckor. Eller hemma för att markera ut vart muren börjar för att inte riskera att köra in i den. På hobby- och fritidsavdelningen på nedre plan hittar du snöpinnar i 6-pack och annan övrig utrustning som snöskyfflar och tösalt som kan vara bra att ha nu när snön landat.

Nyheter för gnagaren

Husdjur

Har du en liten gnagare där hemma som behöver ny inredning till sin bur? På vår husdjursavdelning på nedre plan hittar du allt de små djuren kan tänkas behöva. Nyheter på avdelningen är bland annat dessa tillbehör från Albert Kerbl. Olika hus, snackslådor, roliga rör och agilityhinder är några av de spännande produkterna som din gnagare kanske kan få i julklapp.

Brandvarnardagen

Sport och Fritid

Glöm inte kolla brandvarnaren! Idag, 1 december är det den officiella Brandvarnardagen. Då ska du testa dina brandvarnare så att de säkert fungerar, eller passa på att byta batterierna i förebyggande syfte. Vill du brandsäkra hemmet ytterligare finns både brandvarnare, släckare, brandfiltar och annan utrustning på varuhusets hobby- och fritidsavdelning på nedre plan.

Snygga damkläder i storlek 48-58

Damkläder

Här kommer ett litet smakprov på vad det finns för snygga plagg att fynda på vår damavdelning i storlek 48-58 just nu. Skinnbyxor, skinnkjol och snygga toppar i velour väntar på dig i varuhuset!

Padelnyheter från Varlion

Sport och Fritid

Nu kommer ett inlägg med nyheter för den padelintresserade. Bland sortimentet hittar du nu nämligen padelracket och annat tillbehör från varumärket Varlion. Botanisera bland olika racket, väskor, grepplindor och bollar.