Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Sänggavel i sammet

Till hemmet

Du missar väl inte att vi har riktigt snygga sänggavlar i sammet på vår Till hemmet-avdelning? Gavlarna finns i 90 cm och 120 cm bredd i färger grått och svart.

Plattång från GA:MA

Hem-El

Är du på jakt efter en plattång som är både bra, effektiv och snygg? Då kan vi tipsa om modellen Urban från kvalitetsvarumärket GA:MA. Tack vare den rundade designen och den vridbara sladden som roterar i 360 grader kan du enkelt skapa både lockiga och raka frisyrer.

Inspireras av kokböcker

Till hemmet

Ibland behöver man lite extra inspiration i köket och då är en inspirerande kokbok perfekt att ta hjälp av. På vår mediaavdelning kommer det ständigt in nya boktitlar i sortimentet. Så oavsett om du vill lära dig baka grytbröd, grilla somriga läckerheter eller laga goda rätter med viltkött så hittar du kunskap och inspiration i varuhuset.

Inred med speglar

Till hemmet

Spegeln har blivit en inredningsdetalj att räkna med och har idag en given plats i hemmet. Och den fyller inte bara en praktisk funktion utan kan lika gärna bli en del av tavelväggen i vardagsrummet. Vill du addera en snygg spegel i hemmet finns det massor av fina modeller i olika stilar på vår Till hemmet-avdelning. Här kommer våra bästa tips!

Shorts och kjolar

Damkläder

Se till att din sommargarderob är snygg och bekväm på en och samma gång! Nu har vi fått in en serie shorts och kjolar på damavdelningen som är tillverkat av mjukt sweatmaterial. Perfekt för en avslappnad sommardag!

Lyxig handtvål från Lexington

Kosmetik

Ge ditt badrum en extra lyxig känsla med flytande handtvål från svenska varumärket Lexington. På vår kosmetikavdelning kan du just nu fynda handtvål i 300 ml-flaskor med dofterna Deepest Blue och Casual Luxury.