Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Rottingliknande väskor

Väskor

Sugen på en ny handväska? På vår väskavdelningen finner du dessa rottingliknande väskorna med brun skinnimitation. Otroligt fina axelväskor som har plast för de allra nödvändigaste prylarna som du vill ha med dig dagligen såsom telefon, nycklar, glasögon med mera.

Damjackor i vårens färger

Damkläder

Nu börjar äntligen allt fler vårjackor trilla in på vår damavdelning. Härliga jackor i tunnare modeller i ljusa och våriga färger. Scrolla ner för att bli inspireras av säsongens nyheter!

Sängtillbehör till barnsängar

Babytillbehör

På vår babyavdelning finns det ett brett sortiment av sängtillbehör till barnsängar och spjälsängar. Täcken och kuddar i ekologisk bomull, mysiga sänghimlar och babynest samt sängkläder med häftiga mönster.

Slicksten Horslyx mini

Hästsport

Dessa slickstenarna från Horslyx är praktiska att använda vid exempelvis klippning, skoning eller veterinärbesök för att lugna din häst om den är stressad eller rädd alternativt som belöning när din häst har presterat riktigt bra. Finns i flera olika smaker på vår hästsportavdelning på nedre plan av varuhuset.

Lys upp hemmet med belysning

Belysning

Belysning är en funktionell inredningsdetalj som verkligen behövs i hemmet. Och eftersom adventsbelysningen har åkt ner i lådan igen hos de flesta är det nu många som blir sugna på att lysa upp hemmet med ny belysning. Därför kommer här lite tips på lampfötter som går att hitta på vår belysningsavdelning just nu.

Stora trådlösa högtalare

Hem-El

Slipp trasslet med ljudkablar genom att skaffa en trådlös högtalare! Dessa bluetooth-högtalarna i större modell har kraftfullt ljud och är idealisk att använda vid fester, karaoke, presentationer eller andra mindre sammankomster. Många utav dem är dessutom rullbara och därmed enkla att bära eller att ta med sig. De trådlösa högtalarna finns att få tag i på vår hemelektronikavdelning.