Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Vattenflaska i aluminium från SIGG

Till hemmet

En lätt och praktiskt vattenflaska i aluminium från schweiziskta företaget SIGG. Läckagesäkra vattenflaskor som är gjorda av återanvändbart material och kan enkelt bäras med ett finger. Finns i tre trendiga färger på vår Till hemmet-avdelning.

Gör glass i stora lass

Hem-El

Gör din egen glass! Att göra glass är roligt att göra för både barn och vuxna. Friheten att smaksätta den med exakt vad du vill och samtidigt få full koll på vad glassen innehåller. På vår hemelavdelning finns det två olika glassmaskiner att fynda.

Tum- och fingervantar till barn

Barnkläder

Förbered dig redan nu för kommande höst och vinter. På barnavdelningen på övre plan av varuhuset finns det nämligen tum- och fingervantar som värmer frusna fingrar på både små och stora barn.

Gröna träningskläder från damavdelningen

Damkläder

Dags att uppdatera träningsgarderoben? För dig som gillar färgen grön finns det nu flera fina träningskläder i just den nyansen på vår damavdelning. Toppar, linnen, shorts, cykelbyxor och tights från märket OTP.

Förvaringskorgar och tavlor till barnrummet

Babytillbehör

På vår babyavdelning finns det fina inredningsdetaljer för de allra minsta. Bland annat dessa praktiska förvaringskorgar som är bra till att gömma undan leksaker eller smutstvätt i samt fina tavlor att smycka väggarna med.

Dags att sylta, safta och konservera

Till hemmet

Nu är naturen full av frukt och bär. Plocka och ät dem som de är eller passa på att göra lite god saft eller sylt utav det. På vår Till hemmet-avdelning hittar du redskapen och tillbehör för enkelt kunna plocka, rensa och göra godsaker av din skörd. Häll upp resultatet i vackra flaskor eller burkar och ta med som gå-bort-present.