Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Mat och godis till din gnagare

Husdjur

För dig med hamster, kanin eller annan gullig gnagare måste vi tipsa om ett besök på varuhusets husdjursavdelning. Här finns det. Förutom inredning och leksaker till buren, också massor av godis och snacks. Senaste nytt i hyllan är bland annat torkade mjölmaskar som är rika på protein och som gnagarna älskar.

Laga mat med Airfryer

Hemelektronik

Friterad mat associeras ofta som osund mat, men så behöver det verkligen inte vara. Med en airfryer blir maten god och krispig den använder en minimal mängd olja i tillagningsprocessen. För dig som vill införskaffa en airfryer finns det flera bra modeller att välja mellan på vår hemelektronikavdelning.

Herrsandaler från skoavdelningen

Skor

Behöver du komplettera sommargarderoben med ett par nya sandaler? På vår skoavdelning finns sandaler i massor för alla stilar och smaker. Här kommer lite tips på sköna herrsandaler som finns i utbudet just nu.

Blomstrande textilmönster i hemmet

Hemtextil

Addera blomstrande mönster för att skapa en extra somrig känsla hemma! På vår hemtextilsavdelning hittar du denna blommiga textilserie med gardin, bordstablett, grillvante, grytlapp och dukar.

Sola säkert med Malibu

Kosmetik

Oavsett om du vill ha en hög och skyggande solskyddskräm eller en produkt med låg faktor och bronzing-effekt så har varumärket Malibu vad du söker. Så passa på att spana in utbudet på vår kosmetikavdelning! Men kom ihåg att alltid sola säkert och se till att du inte bränner huden.

Dekorativa solcellslampor

Belysning

Sprid stämningsfullt ljus i din trädgård eller på uteplatsen, helt utan ström eller batteri. Solcellslampor laddas nämligen av solljuset under dagen och tänds sedan automatiskt på kvällen. På vår belysningsavdelning hittar du ett brett utbud av lampor, lyktor, ljusslingor och lysande dekorationer.