Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Badlakan med sommarskuggan

Hemtextil

Sommarskuggan är en omåttligt populär karaktär som bland annat hittar på hyss i tv-serien Sommarlov. I berättelsen har Sommarskuggan också fått sällskap att skurkarna Vinterskuggan och Lavaskuggan. På vår hemtextilsavdelning finns nu badlakan med alla tre figurer att fynda. Perfekt presenttips till alla små fans där ute!

Uppdatera med nya taklampor

Belysning

Nu börjar kvällarna bli lite dunkla och det kanske är dags att uppdatera hemmet med nya taklampor. På vår beslysningsavdelning finns många fina nyheter att upptäcka!

Airpodfodral från Holdit

Media

Förvara dina Airpods på snyggaste sätt med färgglada fodral från Holdit! Du hittar dem på vår mediaavdelning.

Body mist med tropiska dofter

Kosmetik

Body mist, eller kroppsspray, är väldoftande som parfym men har en mildare doft som gör att du kan spraya den över hela kroppen. På vår kosmetikavdelning hittar du just nu body mist med doft av vattenmelon, lime och blåbär.

Höstens första damjackor

Damkläder

Även om vi fortfarande njuter av sommaren så börjar höstens modenyheter smyga sig in i varuhuset. På vår damavdelning har vi fått in de första höstjackorna och det finns mycket trendiga fynd att upptäcka. Här kommer ett smakprov!

Kickbikes för alla åldrar

Sport och Fritid

På vår stora sportavdelning är så klart streetsport en av produktkategorierna. Här hittar du kickbikes och scooters för både stora och små, trehjuling och springcykel. Här kommer lite tips från sortimentet!