Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Modenyheter från herravdelningen

Herrkläder

Varuhuset fortsätter att fyllas med säsongens trendiga modenyheter! På vår herravdelning kan du shoppa loss bland dressade skjortor och finstickade tröjor, sköna T-shirts och värmande ytterplagg.

Kläder för hela luciatåget

Barnkläder

December är här och julens alla högtider väntar runt knuten. Se till att redan nu inventera barnens garderober efter luciakläder. Behöver något uppdaterat kan du köpa det på vår barnavdelning i god tid. Perfekt knep för att minska julstressen!

Skridskor med Bamsemotiv

Sport och Fritid

De sötaste skridskorna med Bamsemotiv hittar du just nu bland alla vintersportprodukter i varuhuset! Modellen är justerbar i storlek 30-33.

Julinredning i alla stilar

Belysning

December är äntligen här och det är tid att verkligen frossa in pynt, dekorationer och allmänt julmys. På vårt stora jultorg finns allt du behöver för att skapa den där mysiga julstämningen hemma. Här kommer lite tips!

Hårstyling utan värme

Kosmetik

Att locka och styla håret utan värmeverktyg är en stor trend på sociala medier som Tiktok och Instagram. Vill du ha lite hjälp på traven med utförandet så finns nu dessa smarta produkter på vår kosmetikavdelning. Välj själv om du satsar på spolar eller lockband.

Julens godsaker från Gille

Livsmedel

Vad sägs om möra drömmar med smak av saffran eller Söta kondisbitar med pepparkaka och ett överdrag av härlig vit glasyr? Detta är två av nyheterna från Gille som just nu väntar, i gott sällskap av julens andra godsaker, på livsmedelsavdelningen.