Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Björn Borg väskor

Väskor

Funderar du på en ny väska? Just nu finns det ryggsäckar och axelremsväskor i olika modeller från populära Björn Borg i neutrala färger på vår väskavdelning. Perfekta för att packa träningsgrejerna, skolböckerna eller lunchen i.

Flugpannband, flughuvor och flugmedel till din häst

Hästsport

Går insekterna på din häst? På vår hästsportavdelning på nedre plan finner du flughuvor, flugpannband i olika storlekar samt flugmedel som hjälper din häst för att få en lugn vår och sommar utan att störas av de flygande odjuren.

Förvaringskorgar

Till hemmet

På vår Till hemmet-avdelning finner du dessa fina förvaringskorgar i olika storlekar och material. Korgarna går att använda till det mesta, bara fantasin sätter gränser. En snygg inredningsdetalj som passar utmärkt till för att förvara dina filtar jämte soffan!

Nickelodeon slime

Leksaker

Ha kul med slime! Slime är något som de flesta barnen tycker om, och riktiga slime-älskare kan ägna timmar åt att blanda sitt eget slime och leka med. På vår leksaksavdelning har vi ett stort sortiment av Nickelodeons slime-leksaker. Bland annat slime i olika färger och slime som lyser i mörkret samt olika roliga spel.

Fotboll- och innebandymål

Sport och Fritid

Gillar du att lira boll? På vår hobby- och fritidsavdelning hittar du massvis med olika sorters mål som fungerar utmärkt att lattja och träna med när andan faller in. Målen är lätta att montera och fungerar även utmärkt att förvara på små ytor.

Gardiner för alla rum

Hemtextil

På vår hemtextilsavdelningen finner ni gardiner i alla möjliga färger, mönster och material. Här finns bland annat sammetsgardiner, korta och långa gardinlängder, hissgardiner med mera. Att byta gardiner är ett enkelt och snabbt sätt att och förnya stilen i ett rum. Här kommer ett smakprov vad du hittar i varuhuset just nu!