Bloggen

Här visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Vego från Hälsans kök

Livsmedel

Passa på att  shoppa vegetariskt! På vår livsmedelsavdelning hittar du vego från Hälsans kök. Just nu har vi sojaburgare, sojakorv och sojafärs som alla är rika på protein och lätta att tillaga. Ett användbart tips om du vill fylla på frysen med vegetariskt till bra pris!

Trendiga ryggsäckar

Väskor

Ryggsäckar är riktigt populärt i höst och på vår väskavdelning väntar nu dessa ryggsäckar. Perfekta att packa träningsgrejerna, skolböckerna eller lunchen i. Skona axlarna och satsa på en trendig ryggsäck!

Väggklockor

Till hemmet

En klocka på väggen kan verkligen sätta stilen på ett rum. Passa på att ge ditt hem en ny look i höst med en av våra klockor. Här kommer tips på några väggklockor som du just nu hittar på Till hemmet-avdelningen!

Kattgodis!

Husdjur

Fjäska för katten och köp hem ett lager kattgodis! På vår husdjursavdelning på nedre plan har vi massor av olika sorters godis. Allt för att alla katter ska kunna hitta något som faller i smaken. Vilket är din katts favoritgodis?

Leksaker från Brio

Leksaker

På vår Leksaksavdelning hittar du just nu leksaker från Brio. Leksaker i trä som står för hållbarhet och kvalitet sedan många år tillbaka. Välj bland ett stort utbud och låt barnen leka och utvecklas tillsammans med sina nya favoritleksaker!

Böcker för hjärngympa

Till hemmet

Håll igång hjärnan och tänk till! På Till hemmet-avdelningen kan du nu hitta flera med böcker med tema hjärngympa. Välj mellan logiska utmaningar, logiska klurigheter, IQ-test och smarta utmaningar för hela familjen. Känner du någon som gillar utmaningar så är dessa böcker perfekta presenttips!