Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Sköna vinterjackor

Damkläder

När höstlöven börjar falla och vintertiden gör sig påmind skämmer vi bort oss själva med en snygg vinterjacka. I en varm kappa känner du dig alltid uppklädd, och för mer kalla dagar går en dunjacka i snygg färg alltid hem.

Sammet förvaringslåda

Till hemmet

Hos oss hittar du mängder med smarta och praktiska förvaringslådor. Nu har vi fått in snygga och stilrena förvaringslådor klädda i sammet, som passar alla rum.

PowerA Wired Controller för Nintendo Switch

Media

Nu har vi specialversioner ”Zelda”, ”Super Mario”, ”Yoshi” kontroller för Nintendo Switch, som är designade för spelälskare! Denna traditionella styrenhet är officiellt licensierad av Nintendo, med en mjuka touch och en 8ft flyttbar USB-kabel för snabb svarstid och gott om spelutrymme.

Trendiga blusar

Damkläder

Blustrenden håller i sig och nu finns det en blus för alla tillfällen. Hitta dina favoriter bland säsongens olika modeller, material och färger. Blusen är ett tidlöst plagg som är snyggt och enkelt att matcha till både byxor och kjol. Välj bland klassisk vit, svart eller mönstrade blusar på vår damavdelning!

Julklappstips Playmobil

Leksaker

Hos oss på Gekås kan du hitta julklappar till stora och små. Ett julklappstips är de populära figurerna i plast från Playmobil.  På  vår leksaksavdelning hittar du en mängd olika set från Playmobile som kan roa barn i flera timmar.

Inredning för barnrummet

Okategoriserad

På vår babyavdelning kan du göra riktigt fina fynd till barnrummet. Här har vi nämligen samlat massa fin inredning och allt från bäddset och sänghimlar till tavlor, prydnadssaker och möbler väntar i varuhuset. Just nu har vi till exempel fina stolar och puffar i sammet som säljer som smör. Missa inte att spana in inredningssortimentet allra längst in i varuhuset!