Bloggen

Här på bloggen visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Var därför noga med att kolla inläggens datum när du läser.

Tuffa anteckningsböcker och dagböcker

Leksaker

Låt barnen skriva ner sina tankar och hemligheter i ett tufft fluffigt anteckningsblock eller i en dagbok med lås på. Du hittar dem i massa roliga utföranden på vår leksaksavdelning.

Skinande rent med Kärcher

Sport och Fritid

På vår hobby- och fritidsavdelning finns det flera produkter och redskap från populära Kärcher som hjälper dig att hålla rent och fint. Passa på att ta en sväng till den nedersta våningen i varuhuset för att fynda professionella rengöringsmaskiner för att få till en ordentlig vårstädning både inomhus och utomhus.

Amplar och blomlådor

Blommor

Även om det fortfarande kan kännas långt bort så är det inte länge kvar tills våren är här på riktigt. På blomavdelningen har vi fått in flera blomlådor och amplar som kan pryda uteplatsen med fina blommor. Här kommer ett litet smakprov på en del av sorterna som finns i lager just nu.

Tapetsera hemmet

Sport och Fritid

Vi har utökat vårt sortiment med en helt ny avdelning nere i källaren på Hobby- & fritidsavdelningen, nämligen tapeter och tapetseringstillbehör. Tapeterna är från varumärket Fiona som används av många professionella tapetserare och finns i 30 olika mönster. Hitta dina favoriter som får pryda väggarna där hemma.

Herrkläder från Fila

Herrkläder

Med dessa snygga streetkläderna från varumärket Fila får du lätt till en sportig och bekväm outfit. Matcha en hoodie med jeans, sneakers och en mössa, eller varför inte en t-shirt med stort tryck, ett par shorts och en keps till sommaren? Du hittar alla plagg på herravdelningen.

Handväska i vårfärger

Väskor

På väskavdelningen hittar du just nu denna fina lilla handväska. Väskan finns i två riktigt härliga vårfärger, ljusrosa och ljusblå, samt i svart och beige. Med en fin liten knytdetalj och axelrem som går att ta av gör det den till en perfekt väska både till vardags och festliga tillfällen.