Höghöjdsbanan Ullared

Ge dig ut i Gekås höghöjdsbana och häng med på ett äventyr bland trädtopparna. I parken kan du kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar och klättra över nät. En upplevelse för hela sällskapet!

Höghöjdsbanan ligger vackert belägen intill slalombacken i hjärtat av vår boendeanläggning, Gekåsbyn. I skydd av träden hittar du en hel liten värld av linor, repstegar och hängbroar.

Utmana kompisar, familjen eller kollegor och få en upplevelse utöver det vanliga. Parken har aktiviteter för barn från 8 år och uppåt.

Olika svårighetsgrader

Höghöjdsbanan består av fyra olika banor som skiljer sig åt i höjd och svårighetsgrad. Banorna Upplevelsebanan (5 m), Fitnessbanan (8 m) och Äventyrsbanan (13 m) har åldersgräns 8 år. Högriskbanan (18m) är från 11 år.
Barn mellan 8 och 10 år måste alltid ha minst en aktivt klättrande vuxen per 3 barn med sig.

Vanliga frågor och svar om Höghöjdsbanan >>

Halloweenklättring

Missa inte chansen att få en skräckblandad upplevelse under höstlovet då Höghöjdsbanan förvandlas till ett kusligt område i skuggorna av trädtopparna. Boka din plats för en skräckblandad upplevelse den 5-6 november.
Läs mer….

 

Pris

195 kr för barn upp till 12 år.
295 kr för vuxna och barn som fyllt 12 år och äldre.

Priset gäller säsongen 2021.

Under rådande omständigheter har vi vidtagit följande åtgärder:

Öppettider

V. 34-44

Lördag-söndag kl.09.00, 10.00 & 13.45.

OBS! Tänk på att komma i god tid. Läs med fördel igenom och fyll i användarvillkoren hemma och ta med till aktivitetsreceptionen. Påselning sker på bokad tid!
Höghöjdsbanan har vinteruppehåll från v. 45.

Konferens eller kickoff

Höghöjdsbanan är en perfekt aktivitet för konferensen. Du kan boka klättringen i samband med din konferensbokning i Gekåsbyn. Läs mer om våra konferensmöjligheter >>

Boka

Ring vår bokningsavdelning på 0346-37501 för mer information eller besök vår aktivitetsreception i Gekåsbyn.

Bokningsförfrågan Höghöjdsbanan

Här kan du göra en bokningsförfrågan till höghöjdsbanan. Förfrågningar besvaras vardagar. För bokning samma dag kontakta vår bokningsavdelning.
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
    Ange önskad starttid, aktiviteten pågår cirka två timmar
    För bokningar med upp till nio deltagare finns möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd för 95kr. Avbeställningsskyddet ger dig möjlighet att avboka med full återbetalning fram till dagen före aktiviteten.