Höghöjdsbanan Ullared

Ge dig ut i Gekås höghöjdsbana och häng med på ett äventyr bland trädtopparna. I parken kan du kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar och klättra över nät. En upplevelse för hela sällskapet!
Höghöjdsbanan har vinteruppehåll och öppnar igen till sommaren 2024.

Höghöjdsbanan ligger vackert belägen i skogen i hjärtat av vår boendeanläggning, Gekåsbyn. I skydd av träden hittar du en hel liten värld av linor, repstegar och hängbroar.
Utmana kompisar, familjen eller kollegor och få en upplevelse utöver det vanliga. Parken har aktiviteter för barn från 8 år och uppåt.

Olika svårighetsgrader

Höghöjdsbanan består av fyra olika banor som skiljer sig åt i höjd och svårighetsgrad. Banorna Upplevelsebanan (5 m), Fitnessbanan (8 m) och Äventyrsbanan (13 m) har åldersgräns 8 år. Högriskbanan (18m) är från 11 år.
Barn mellan 8 och 10 år måste alltid ha minst en aktivt klättrande vuxen per 3 barn med sig.

Vanliga frågor och svar om Höghöjdsbanan >>

Pris

195 kr för barn 8-10 år.
295 kr för vuxna och barn från 11 år.

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

Öppettider

Höghöjdsbanan har vinteruppehåll från v. 45.

OBS! Tänk på att komma i god tid. Läs med fördel igenom och fyll i användarvillkoren hemma och ta med till aktivitetsreceptionen. Påselning sker på bokad tid!

Konferens eller kickoff

Höghöjdsbanan är en perfekt aktivitet för konferensen. Du kan boka klättringen i samband med din konferensbokning i Gekåsbyn. Läs mer om våra konferensmöjligheter >>

Bokningsförfrågan Höghöjdsbanan

Här kan du göra en bokningsförfrågan till höghöjdsbanan. Förfrågningar besvaras vardagar. För bokning samma dag kontakta vår bokningsavdelning på 0346-375 00.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
    Ange önskad starttid, aktiviteten pågår cirka två timmar
    För bokningar med 1–9 deltagare gå det att lägga till ett avbeställningsskydd för 95 kr. Avbeställningsskyddet ger er möjlighet att avboka med full återbetalning fram till kl. 18 dagen före aktiviteten. Kostnaden för avbeställningsskydd återbetalas ej.