Bra att veta Camping & stugbyn

Bokning & incheckning
Boka din campingplats eller stuga på vår hemsida, på telefon 0346-375 00 eller mail gekasbyn@gekas.se.

Den smidigaste incheckningen inför ankomst, gör du själv direkt i mobilen via appen AeroGuest. Följ instruktionerna i ditt välkomstmail som kommer några dagar innan din ankomstdag. Läs mer om digital incheckning här.

Vill du hellre checka in i bemannad reception, se till att ha ditt bokningsnummer nära till hands vid ankomst.
För information om receptionerna och dess öppettider, se här.

I mån av plats går det bra att förlänga din vistelse med ytterligare nätter och behålla ditt boende. Förlängning ska då ske senast kl. 11.00 på avresedagen.

Gruppbokningar
Är ni ett större sällskap och vill boka flera boenden görs det enkelt via vår webbokning. Här kan du boka upp till fyra stugor eller campingplatser på samma bokning. Sök på önskat datum och välj boende, tryck på boka för att lägga till i kundkorgen. Välj sedan ytterligare ett boende och tryck boka tills antalet boenden stämmer med önskat antal. Vid bokning av flera stugor eller campingplatser tilldelas sällskap tillsammans i den mån det går. Lämna gärna upplysningar eller önskemål som kan vara bra för oss att känna till. Uppgifter lämnas i sista steget vid webbokning.

Ankomst/incheckning
Vår reception för incheckning i Gekåsbyn Camping & Stugby ligger på Falkenbergsvägen 21. Se aktuella öppettider för att veta vad som gäller under just din vistelse. Öppettider för in- och utcheckning >>
Sen ankomst? Har ni inte möjlighet att checka in under våra öppettider ska bokningen vara förskottsbetalad. Kontakta oss så hjälper vi er!

Karta över Camping & stugbyn
Här hittar du områdeskarta för Camping och stugby >>

Avresa/utcheckning
För att undvika köer vid hemresa finns på flera ställen på Gekåsbyn röda brevlådor för snabbutcheckning. Här lämnar du ditt nyckelkort eller bomkort och kan sedan åka vidare mot nya resmål.

Bad
Vid Musasjön i Ullared finns en badplats*, toaletter och promenadslinga. Vill du promenera dit kan du med fördel gå promenadvägen genom skogen över berget.
 * Toaletterna hålls öppna under sommarhalvåret.

Barn
De flesta barnfamiljer väljer att bo i stuga då det är smidigt att kunna ha närhet till bil och andra aktiviteter i Gekåsbyn.
Barnsäng eller barnstol går att förboka för 80 kr/vistelse per del.

Har du barn som just börjat sova utan blöja så kan ni meddela oss vid bokningen så kan vi förse stugan med madrasskydd.

Betalning
Vid onlinebokning sker betalning direkt vid bokningstillfället med kort. Vid telefonbokning sker betalning via betallänk som skickas i samband med bekräftelse eller vid incheckning i receptionen. Våra receptioner är kontantfria av miljö- och säkerhetsskäl.

Campingkortet
Gekåsbyn är ansluten till branschorganisationen SCR Svensk camping. Därför kan du använda SCRs campingkort ”Camping Key Europe” när du övernattar på Gekåsbyns camping eller i stugbyn. Camping Key Europe är ett kort som gäller för dig och din familj på anslutna campingplatser i hela Europa. Med kortet får du en olycksfallsförsäkring och mängder av olika rabatter och erbjudanden. Du kan läsa mer om förmånerna på SCRs hemsida. Camping Key Europe >>

Frukostpaket och kvällsbuffé
Förutom frukostpaket för avhämtning erbjuder Gekåsbyns Bistro ett varierat utbud av smakrika bistrorätter, pizza, sallad och kvällsbuffé*.
Välj själv om du vill äta i Bistron eller ta med till stugan eller Campingplatsen.

Förbeställ frukostpaket och kvällsbuffé* redan vid bokningstillfället eller ring 0346-375 00. Pris för buffé är 169 kr (barn under 12 år, 69 kr).
Läs mer och se utbud på Gekåsbyns Bistro.

* Kvällsbuffé serveras under särskilda perioder och helger. 

Campingplats
Ditt campingfordon skall uppställas efter gällande regler från brandmyndigheten. Fordonet ska backas in mitt för platsskylten med 4 meters avstånd mellan campingenheterna. Endast en dragbil per hyrd campingtomt är tillåtet, övriga bilar hänvisas till gästparkeringen. Campingplatserna har eluttag på 10 amp och EU-koppling. De markbundna kanalerna fås via antennkabel. Tillgång till servicehusets alla faciliteter ingår i din campingavgift. Våra campingplatser varierar i storlek, uppge därför både längd och fordonstyp vid bokningstillfället.
Observera att förtält ej är tillåtet på grusade platser på 300-området eller på husbilsplats med el. Där är endast markis tillåtet.

Cyklar
För dig som vill ut på en cykeltur finns cyklar att hyra i Aktivitetsreceptionen mitt i Gekåsbyn.

Grillning
All grillning måste ske med försiktighet och på behörigt avstånd från allt brännbart. Använd gärna våra iordningställda grillplatser eller på våra utställda grillplattor.

Husdjur
Husdjur är tillåtna i Hundstugorna, Kompaktstugorna och Lägenheterna.
Husdjur får inte lämnas ensamma i stugorna. Hundar ska hållas kopplade på hela Gekåsbyns område. Vid bron in till Gekåsbyn finns en hundrastgård där djur kan springa fritt.

Gratis WiFi
Hos oss kan du surfa fritt. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs och det är helt gratis. Det finns wi-fi på hela området men vi kan dock endast garantera tillgång i Radstugorna och Skogslängorna.

Kundvagnar
Kring varuhuset, på Gekåsbyn och utanför Hotellet och Motellet finns kundvagnsparkeringar. Vi uppskattar om du ställer tillbaka din kundvagn på avsedd plats. Det är inte tillåtet att ta in kundvagnar i något boende och detta av säkerhetsskäl så att boendet snabbt går att utrymma i händelse av brand. Sedan har vagnarna också ganska vassa kanter som skadar väggar och inredning.

Kvarglömda saker
Titta noga så att du inte glömmer något kvar efter vistelsen här hos oss. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av dig till oss snarast efter avresa om du glömt kvar något.

Miljöhus
På Stugby- och campingområdet har vi miljöhus med olika sorteringskärl. De kärl som finns är brännbart, matavfall, papper/kartong, metall, tidningar, ofärgat glas, färgat glas, batterier och metallavfall. För mer information om miljöhusen är du välkommen att kontakta receptionen.

Nattro
Vi vill att alla ska vakna utvilade inför en ny shoppingdag och kunna sova gott om natten. Därför ska det vara lugnt och tyst på Gekåsbyn efter kl. 23 på kvällen. Blir du störd går det bra att ringa till våra ronderande vakter på telefon 010-470 51 06.

Parkering

En parkeringsplats ingår per stuga med 2-6 bäddar och två parkeringsplatser ingår i stuga med 8 bäddar.
Extra bilar hänvisas till gästparkeringen vid infarten till Gekåsbyn (se områdeskarta nummer 61 och 62).
Laddplatser för elbil finns på gästparkeringen, vid Bad & bastu samt vid Storstugan.

Rökfritt
Observera att rökning är förbjuden i samtliga byggnader, rum och stugor. Överträdelse debiteras med saneringskostnaden. Rökförbud gäller också på lekplatser, vid badtunnor och vid våra entréer till gemensamhetslokaler.

Shoppingbuss
Parkeringen vid varuhuset är periodvis väldigt hårt belastad och för att underlätta för alla boende gäster går under högsäsong vår egen shoppingbuss. Smidigt och miljövänligt. Mer information om Shoppingbussen >>

Städning
Gekåsbyn är certifierad med miljömärkningen Green Key. Vi arbetar ständigt med att minska miljöpåverkan och förbättra det sociala ansvarstagandet. Det innebär att vi bland annat jobbar för att minska våra kemikalieförbrukning. Vi använder miljöanpassade rengöringsprodukter som är skonsamma för dig och miljön.

Var noggrann med städningen så att nästa gäst får en lika trevlig upplevelse som du. Städinstruktioner och all utrustning som behövs finns i stugan. Toalettpapper, kökstrasa, diskborste och diskmedel finns i alla boenden. Tänk på att ta med egen diskhandduk. Vid anmärkning på städningen tillkommer en avgift.

Städning av boendet går att lägga till mot en avgift, då behöver ni endast diska, ställa tillbaka porslin i skåpen och slänga soporna så tar vi hand om resten! Kontakta Gekåsbyn via vårt kontaktformulär eller på tel. 0346-375 00 om du vill lägga till städning på en befintlig bokning.

Självhushåll gäller för alla stugor, förutom ”Skogslängan” där slutstäd ingår.

Säkerhet
Det är många gäster som bor hos oss och rör sig i vårt område. Tänk därför på att köra försiktigt och hålla låg fart i hela Ullared. Skulle ni behöva akut hjälp så ring SOS på 112. Är det icke akuta ärenden finns Gekås personal på plats dygnet runt och nås via Gekåsbyns växel på 0346-375 00. Nattetid finns Securitas nattvakt till er hjälp. Hjärtstartare finns på flera platser i Ullared och vill du veta var de är placerade så se kartan du får vid ankomst eller läsa under besöksinformation >>

Sänglinne
Boka sänglinne och handduk direkt vi bokningstillfället eller säg till i receptionen. Hyra av sänglinne är 80 kr/set, inklusive en duschhandduk.

Tillgänglighet i Gekåsbyn
På Gekåsbyn gör vi vårt bästa för att gäster med funktionsvariation ska få samma avkoppling och glädje som våra övriga besökare. Mer om tillgänglighet  i Gekåsbyn >>

Frågor?

Hör av dig till Gekåsbyn via vårt kontaktformulär eller telefon 0346 – 375 00

Fyrstjärnig camping!

Gekåsbyn har blivit klassificerad med fyra stjärnor av SCR Svensk Camping, vilket garanterar en högstandard på vår camping och stugby. Välkommen att uppleva det bästa av naturen och bekvämligheten hos oss.

Läs mer

Köp Camping Key Europe

Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt kort blir din semester bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping är det rekommenderat att du har ett Camping Key Europe. Kortet är numera digitalt och aktiveras i appen My Camping Key. Det kostar 199 kronor och är giltigt i 12 månader.

Läs mer & köp Camping Key Europe