Presentkort

Svårt att hitta rätt present? Då är Gekås presentkort den perfekta gåvan. Presentkorten gäller som betalningar i samtliga verksamheter som Gekås AB äger. Förutom som betalmedel i varuhuset, Gekåsbyns alla boendealternativ och Gekås alla restauranger, ingår Glasögonfabriken, Guld & Silver och Blomstergruvan som ni hittar i Gallerian utanför varuhuset.

Våra presentkort finns att köpa i Kundtjänst och i alla våra kassor och det går även att beställa presentkort online.

Beställ presentkort här!

Hade du beställt ett oladdat presentkort innan 5/4-2018?

Vi har bytt presentkortsleverantör till GoGift och tyvärr är det inte längre möjligt att ladda på oladdade presentkort ni beställt av oss. Detta gäller även förbrukade presentkort som du vill ladda på igen. Ni som har ett oladdat presentkort beställer enkelt ett nytt via GoGift. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär!

Två nyheter!

1. Med GoGift köper du färdigladdade presentkort och behöver inte gå in på Gekås webbplats för att ladda presentkortet med pengar. Du kan antingen få ett presentkortet hemskickat, direkt i mobilen som SMS eller som ett Mail.

2. Har du frågor kontaktar du GoGift på tel. +46 010-138 84 44 eller kundtjanst@gogift.se så hjälper dem dig.

Bonus med shoppingkortet eller den perfekta gåvan

Shoppingkortet är laddat med förmåner som hjälper dig shoppa smart, dessutom får du bonus vart du än handlar. Svårt at hitta rätt present? Då är presentkortet den perfekta gåvan. Vårt presentkort gäller i hela varuhuset!

PresentkortShoppingkortet