Radstuga

Klicka här för att se vart stugan ligger.

Radstugan har plats för fyra personer och är 28 m². I allrummet finns en bäddsoffa med enklare komfort för två personer och sovrummet har två enkelsängar. På framsidan finns en uteplats. Stugan är också försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, micro, porslin, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar.

Tre stycken av våra radstugor är anpassade för gäster med funktionsvariation. För mer information och bokning är ni varmt välkommen att ringa på tel. 0346-375 00.

Det ingår en parkeringsplats till din stuga. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen (nummer 62 på områdeskartan).

Husdjur och rökning ej tillåtet radstugorna.

Stugan hyrs i självhushåll. Slutstädning går att lägga till mot en avgift. Med information hittar ni under Bra att veta.

 

Boka Radstuga

Checka in och lås upp med mobilen!

Att "boa" in sig hos Gekås Ullared har aldrig varit smidigare! Checka in online och få nyckeln direkt i mobilen när ditt boende är tillgängligt. Du slipper onödiga köer i receptionen och kan fokusera på shoppingen!

Checka in med AeroGuest

Fyrstjärnig camping!

Gekåsbyn har blivit klassificerad med fyra stjärnor av SCR Svensk Camping, vilket garanterar en högstandard på vår camping och stugby. Välkommen att uppleva det bästa av naturen och bekvämligheten hos oss.

Läs mer