breadcrumb
Öppet köp

Öppet köp

På Gekås Ullared har du alltid öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Det innebär att du kan byta mot en annan vara eller få pengarna tillbaka. Finns inte kvitto kan vi eventuellt hjälpa till att återskapa ditt kvitto med hjälp av inköpsdatum och slutsumma på köpet. Om du betalt med kort finns denna info på ditt kontoutdrag.

Ta med dig kvittot och varan i obruten förpackning, så hjälper vi dig. Finns inte kvitto kan vi eventuellt hjälpa till att ta fram kvitto. Om du vet datum och exakt slutsumma för ditt inköp, så kan vi förhoppningsvis hitta ditt kvitto. Om du betalt med kort kan du med hjälp av ett kontoutdrag få fram datum för inköpet samt kvittots exakta slutsumma. 

Du kan också skicka tillbaka varan med originalkvitto eller kopia inom 30 dagar från köptillfället och få pengar tillbaka. Vid öppet köp står du för fraktkostnaden själv. Observera att du inte kan byta till en ny vara via post utan endast få pengarna tillbaka.

Skicka din vara tillsammans med clearing- och kontonummer samt telefonnummer eller mailadress till: Gekås Ullared AB, 311 85 Ullared

Observera att du inte kan använda dig av Schenker Privpak när du skickar varor till oss.