Öppet köp

På Gekås Ullared är det alltid öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Det innebär att du kan byta mot en annan vara eller få pengarna tillbaka. Finns inte kvitto kan Varubyte återskapa ditt kvitto med hjälp av inköpsdatum och slutsumma. Om du betalt med kort finns denna information på ditt kontoutdrag.

Öppet köp med kvitto eller kontoutdrag

Ta med dig kvittot och varan i obruten förpackning, så hjälper vi dig. Finns inte kvitto kan Varubyte ta fram ett nytt om du uppger datum och slutsumma för ditt inköp. Om du betalt med betalkort hittar du datum och slutsumma för ditt inköp om du gör ett kontoutdrag.

Du har alltid tillgång till ditt kontoutdrag på din internetbank. Om du inte har tillgång till internet kan du se ditt kontoutdrag som ett kvitto från en bankomat, alternativt kan du personligen besöka din bank och be om ett kontoutdrag.

Julklappsbyten gäller från 27 september 2021 till och med 9 januari 2022.

Skicka tillbaka varan till oss och få pengar tillbaka

Om du har långt till Ullared kan du skicka tillbaka varan med originalkvitto eller kopia inom 30 dagar från köptillfället och få pengar tillbaka. Vid öppet köp står du för fraktkostnaden och du kan inte byta till en ny vara utan endast få pengarna tillbaka.

Skicka din vara tillsammans med clearings- och kontonummer samt telefon eller mailadress till

Gekås Ullared AB
311 85 Ullared

Observera att du inte kan använda dig av Schenker Privatpak när du skickar varor till oss.

 

För mer info kontakta kundservice genom att fylla i vårt formulär, klicka här.