Barn

Den 5 maj 2022

Summer Days: Barnkollektionen

Sommarsäsongen betyder sommarlov, bad i massor och härliga dagar utomhus för alla barn. Vi tipsar om badkläder och sommarmode för både liten, mellan och stor!

Se sortiment

Den 28 april 2022

Dags för utomhuslek!

Det väntas en härlig säsong av utomhusaktiviteter och lek för barn i alla åldrar. Passa på att bunkra upp med roliga utomhusspel, sandleksaker, fordon, såpbubblor och mycket mer. Vi tipsar om vårens nyheter i varuhuset här!

Se sortiment

Den 6 april 2022

Marie Serneholt barnmodekollektion våren 2022

Nu finns vårens barnmodekollektion i varuhuset designat av sångerskan, programledaren och influencern Marie Serneholt. Kollektionen är en lekfull och trendig barnmodekollektion med plagg för barn i alla åldrar. Se kollektionen här!

Se sortiment

Den 4 november 2021

Julklappstips för barn i alla åldrar

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att fundera över årets julklappar till barnen. Här tipsar vi om ett urval från vårt sortiment från leksaksavdelningen i varuhuset!

Se sortiment

Den 21 oktober 2021

Marie Serneholt

Funktionellt. Hållbart. Snyggt. Varmt. Bekvämt. Matchande. Och prisvärt! Den nya barnkollektionen checkar alla boxar för höstruskiga och vinterkyliga dagar.

Se sortiment

Den 30 september 2021

Säsongens modenyheter till barn

Säsongens  modenyheter till barn är här och bjuder på en härlig blandning av lekfulla mönster, sköna material och trendiga vardagsplagg.

Se sortiment