Barn

Den 27 februari 2024

Funktionella ytterkläder för lek och bus!

Förbered barnen inför våren med funktionella ytterplagg så att de kan njuta av utomhuslek i alla väder. Vår barnavdelning är full av plagg som tål både vatten, vind och livliga lekar.

Se sortiment

Den 2 november 2023

Julklappstips för barn i alla åldrar

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att hjälpa tomten på traven med julklappsbestyren. Spana in våra bästa julklappstips för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: Barnkollektionen

Höstens barnmode är en mix av sköna material och trendiga siluetter. På varuhusets barnavdelning hittar du allt från funktionella ytterplagg och varma accessoarer till basplagg att bära på förskolan och coola favoritplagg för äldre barn.

Se sortiment

Den 26 september 2023

Funktionella ytterkläder till barnen

Varuhusets barnavdelning har fyllts med funktionella och värmande ytterplagg! Fodrade regnkläder, vinterjackor, thermobyxor och overaller samt värmande accessoarer för barn i alla åldrar.

Se sortiment

Den 24 augusti 2023

Marie Serneholt AW23

Marie Serneholts nya höstkollektion i samarbete med Gekås är en lekfull mix av det bästa inför höst och vinter. Mjuka stickade tröjor, trendiga jackor och festliga skjortor och klänningar för både stora och små.

Se sortiment

Den 14 augusti 2023

New season AW23 – Barnkollektionen

Lekfulla mönster, trendiga nyheter och oslagbart sköna material. Nu är varuhusets barnavdelning påfylld med nyheter för barn i alla åldrar!

Se sortiment