Barn

Den 24 augusti 2023

Marie Serneholt AW23

Marie Serneholts nya höstkollektion i samarbete med Gekås är en lekfull mix av det bästa inför höst och vinter. Mjuka stickade tröjor, trendiga jackor och festliga skjortor och klänningar för både stora och små.

Se sortiment

Den 14 augusti 2023

New season AW23 – Barnkollektionen

Lekfulla mönster, trendiga nyheter och oslagbart sköna material. Nu är varuhusets barnavdelning påfylld med nyheter för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 20 juli 2023

Gör dig redo för skolstart

Höstens trendigaste outfits, ett brett utbud av skolväskor och funktionella ytterplagg för alla åldrar. I varuhuset shoppar du allt för skolstarten till oslagbart bra priser.

Se sortiment

Den 15 juni 2023

Shoppa allt för baby & barnrum!

Shoppa allt till din bebis under ett och samma tak! Vi har allt du behöver för att ta hand om bebisen och samtidigt göra den första tiden till enklare och roligare upplevelse.

Se sortiment

Den 27 april 2023

Barnsligt kul med utelek!

Äntligen tid för fartfyllda Bobbycar-race, kreativt skapande i sandlådan och härliga vattenlekar i vårsolen! Vi har fyllt varuhuset med massor av roliga utomhusleksaker för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 31 mars 2023

NEWS SS23: Badmode BARN

Ladda barnens garderob för sköna stranddagar och härlig utomhuslek. På varuhusets barnavdelning har sommarens badkläder och sköna plagg redan tagit plats!

Se sortiment