Barn

Den 3 november 2022

Julklappstips för barn i alla åldrar

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att hjälpa tomten på traven med julklappsbestyren. Spana in våra bästa julklappstips för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 29 september 2022

Säsongens senaste modenyheter till barn

Nu har vi fyllt på barnavdelningen med de senaste höstnyheterna! Här hittar du sköna, funktionella och snygga kläder för barn i alla åldrar!

Se sortiment

Den 13 september 2022

Höstens ytterkläder för barn

Fyll barnens höstgarderob med funktionella ytterplagg! Här hittar du bland annat fodrade regnkläder, jackor, byxor och overaller för alla åldrar. Vi har även gott om mössor, vantar och skor som passar perfekt när det vankas lek utomhus.

Se sortiment

Den 9 september 2022

Höstens skönaste barnkläder

Sköna material, glada färger och avslappnad passform. Visst låter det som ett perfekt recept på klockrena barnkläder? Dessa matchande set är en riktig garderobsfavorit som passar både i skolan och hemma i soffan.

Se sortiment

Den 19 augusti 2022

Marie Serneholt barnmodekollektion hösten 2022

Nu kan du äntligen se höstens barnmodekollektion designat av Marie Serneholt här på webben. Torsdagen den 1 september är det premiär för kollektionen i varuhuset.

Se sortiment

Den 18 augusti 2022

FALL/WINTER22: Barnkollektionen

Sköna material, djurinspirerande mönster och funktionella vardagsplagg. Häng med så visar vi höstens modenyheter för barn i alla åldrar.

Se sortiment