Hotellet

Hotellet i Ullared, beläget endast 250 meter från det ikoniska gula varuhuset, erbjuder ett gästvänligt boende för besökare som vill utforska Sveriges populäraste shoppingdestination. Med moderna bekvämligheter och närhet till det bästa som Ullared har att erbjuda, är Hotellet i Ullared den ultimata platsen att koppla av och ladda upp inför eller efter en intensiv shoppingdag.

Ett hotell, två byggnader

Med totalt 264 rum, två hotellrestauranger och konferensmöjligheter för upptill 130 personer välkomnar vi gäster från världens all hörn. En inglasad gångbro löper fem meter över vägen och förbinder våra två hotellbyggnader med varandra. Hotellet med smakfull inredning i jordnära färger, naturligamaterial och lekfull design har en mix av både tvåbäddsrum och fyrbäddsrum för att möta både par, familj och kompisgäng. Våra övernattande gäster tilldelas rum i båda hotellbyggnaderna men vi ger alla möjlighet att lämna önskemål om placering i vid bokningen.

Läs mer om Hotellets utbyggnad som stod klar hösten 2022.

Boka Hotellet

Alla älskar buffé

På Hotellet är buffé vårt paradkoncept! Självklart startar du dagen med en härlig frukostbuffé i våra hotellrestauranger.* Ta för dig av färska frallor, frukt, yoghurt, äggröra, bacon och massa annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.
Planerar du en extra tidig start på dagen går det bra att förbeställa frukostpaket att ta med. Meddela receptionen senast kl. 20.00 kvällen innan.

Framåt kvällen dukar vi bland annat fram Hotellets populära middagsbuffé med rätter som varierar efter säsong och tema. Dryck av alla de slag beställer du i baren!
Se hotellrestaurangernas respektive sida för utbud.

Till Matsalen    Till Innergården

*Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i. 

Parkering

Hotellet har 80 garageplatser fördelade i den östra och den västra hotellbyggnaden samt 60 parkeringsplatser utomhus i närhet av Hotellet. Se karta för mer info.

Parkeringsplats går att boka direkt vid bokningstillfället eller ring till bokningsavdelningen på 0346-37500 för att lägga till en plats på dig bokning. Det går också bra att stå kostnadsfritt på varuhusets stora kundparkering.

Konferens med shoppingpuls

Se till att nästa konferens hamnar mitt i Sveriges populäraste besöksmål. Hotellet erbjuder konferenslokaler för upp till 130 personer och upptill 350 personer i  intilliggande Eventhallen. Vi har även lokaler som passar för de mindre sällskapen och enskilda mötena. Möjligheterna är oändliga med närheten till varuhuset, och vårt utbud av aktiva äventyr, matupplevelser och avslappnat umgänge.

Läs mer om vårt konferenserbjudande här >>

Boka Hotellet

Boka vår populära kvällsbuffé på Hotellet

Framåt kvällen dukar vi fram Hotellets populära kvällsbuffé med varierande kött-, fisk-, och vegetariska rätter anpassade efter säsongen. Alla är välkomna att boka oavsett boende på Hotellet eller ej. Förboka ditt bord direkt online eller chansa på drop in.

LÄS MER & BOKA BORD