Hotellet

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet, med 264 rum, två hotellrestauranger och konferensmöjligheter för upptill 130 personer.

2 byggnader = 1 hotell

En inglasad gångbro löper fem meter över vägen och förbinder våra två hotellbyggnader med varandra. Den nya delen har 154 dubbelrum med jordnära färger, naturligamaterial och lekfull design. I den ursprungliga delen av Hotellet har vi en mix av tvåbäddsrum och fyrbäddsrum för familjen eller kompisgänget. Våra övernattande gäster tilldelas rum i båda hotellbyggnaderna men vi ger alla möjlighet att lämna önskemål om placering i vid bokningen. Läs mer om den nya delen av Hotellet.

Alla älskar buffé

På Hotellet är buffén vårt paradkoncept! Självklart startar du dagen med en härlig frukostbuffé i våra hotellrestauranger, Matsalen eller Innergården.* Ta för dig av färska frallor, olika pålägg, uppskuren frukt och yoghurt med massor av goda tillbehör. På buffén finns också varma klassiker som äggröra, kokt ägg, bacon och annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.

*Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i.

Framåt kvällen dukar vi fram Hotellets populära middagsbuffé med rätter som varierar efter säsong och tema. Vi kan lova att det alltid finns både kötträtter och vegetariskt alternativ som serveras tillsammans med olika goda tillbehör, sallader och såser. Efter buffén finns också möjlighet att runda av middagen med något sött. Dryck av alla de slag beställer du i baren! Buffén serveras både i Matsalen och Innergården, du väljer vilken restaurang vid bokningstillfället.

Parkering

Hotellet har 80 garageplatser fördelade i den östra och den västra hotellbyggnaden samt 60 parkeringsplatser utomhus i närhet av den västra hotellbyggnaden. Garageplats går att boka direkt vid bokningstillfället eller ring till bokningsavdelningen på 0346-37501 för att lägga till en plats på din bokning. En garageplats kostar 110 kr per natt. Utomhusparkeringarna är kostnadsfria i mån av plats. Det går också bra att stå kostnadsfritt på varuhusets stora kundparkering.

Konferens med shoppingpuls

Se till att nästa konferens hamnar mitt i Sveriges populäraste besöksmål. Hotellet erbjuder konferenslokaler för upp till 130 personer och upptill 350 personer i  intilliggande Eventhallen. Vi har även lokaler som passar för de mindre sällskapen och enskilda mötena. Möjligheterna är oändliga med närheten till varuhuset, och vårt utbud av aktiva äventyr, matupplevelser och avslappnat umgänge.

Läs mer om vårt konferenserbjudande här >>

Boka vår härligaste hotellupplevelse

Shoppingnära boende!

BOKA HOTELLET