Hotellet

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet, med 264 rum, två hotellrestauranger och konferensmöjligheter för upptill 130 personer.

2 byggnader = 1 hotell

En inglasad gångbro löper fem meter över vägen och förbinder våra två hotellbyggnader med varandra. Den nya delen har 154 dubbelrum med jordnära färger, naturligamaterial och lekfull design. I den ursprungliga delen av Hotellet har vi en mix av tvåbäddsrum och fyrbäddsrum för familjen eller kompisgänget. Våra övernattande gäster tilldelas rum i båda hotellbyggnaderna men vi ger alla möjlighet att lämna önskemål om placering i vid bokningen. Läs mer om den nya delen av Hotellet.

Alla älskar buffé

På Hotellet är buffé vårt paradkoncept! Självklart startar du dagen med en härlig frukostbuffé i våra hotellrestauranger.* Ta för dig av färska frallor, frukt, yoghurt, äggröra, bacon och massa annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.

Planerar du en extra tidig start på dagen går det bra att förbeställa frukostpaket att ta med. Meddela receptionen senast kl. 20.00 kvällen innan.

Framåt kvällen dukar vi bland annat fram Hotellets populära middagsbuffé med rätter som varierar efter säsong och tema. Dryck av alla de slag beställer du i baren!
Se hotellrestaurangernas respektive sida för utbud.

Till Matsalen    Till Innergården

*Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i. På vardagar under vintersäsong hänvisas samtliga gäster till Matsalens frukostbuffé i den Östra byggnaden.

Parkering

Hotellet har 80 garageplatser fördelade i den östra och den västra hotellbyggnaden samt 60 parkeringsplatser utomhus i närhet av Hotellet. Se karta för mer info.
Garageplats går att boka direkt vid bokningstillfället eller ring till bokningsavdelningen på 0346-375 00 för att lägga till en plats på din bokning. En garageplats kostar 110 kr per natt. Utomhusparkeringarna är kostnadsfria i mån av plats. Det går också bra att stå kostnadsfritt på varuhusets stora kundparkering.

Konferens med shoppingpuls

Se till att nästa konferens hamnar mitt i Sveriges populäraste besöksmål. Hotellet erbjuder konferenslokaler för upp till 130 personer och upptill 350 personer i  intilliggande Eventhallen. Vi har även lokaler som passar för de mindre sällskapen och enskilda mötena. Möjligheterna är oändliga med närheten till varuhuset, och vårt utbud av aktiva äventyr, matupplevelser och avslappnat umgänge.

Läs mer om vårt konferenserbjudande här >>

Boka vår härligaste hotellupplevelse

Shoppingnära boende!

BOKA HOTELLET