Hotellet

Med moderna bekvämligheter och närhet till det bästa som Ullared har att erbjuda, är Hotellet i Ullared den ultimata platsen att koppla av och ladda upp inför eller efter en intensiv shoppingdag.

Ett hotell, två byggnader

En inglasad gångbro löper fem meter över vägen och förbinder våra två hotellbyggnader med varandra. Den nyare delen har 154 dubbelrum med jordnära färger, naturliga material och lekfull design. I den ursprungliga delen av Hotellet har vi en mix av tvåbäddsrum och fyrbäddsrum för familjen eller kompisgänget.

Alla älskar buffé

På Hotellet är buffé vårt paradkoncept! Självklart startar du dagen med en härlig frukostbuffé i en av våra hotellrestauranger.* Ta för dig av färska frallor, frukt, yoghurt, äggröra, bacon och massa annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe. Planerar du en extra tidig start på dagen går det bra att förbeställa frukostpaket att ta med. Meddela receptionen senast kl. 20 kvällen innan.

Avrunda shoppingdagen med middag på Hotellet i en av våra två hotellrestauranger – Matsalen och Innergården. Här serveras våra populära middagsbufféer med något för alla smaker. På Innergården dukar vi upp en BBQ-inspirerad buffé med smaker från det amerikanska köket, och i Matsalen kan du njuta av vår klassiska buffé med kötträtter och vegetariskt alternativ som du kombinerar med goda tillbehör, sallader och såser.

*Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i. 

Parkering

Hotellet har 80 garageplatser fördelade i den östra och den västra hotellbyggnaden samt 60 parkeringsplatser utomhus i närhet av Hotellet. Se karta för mer info.

Parkeringsplats går att boka direkt vid bokningstillfället eller ring till bokningsavdelningen på 0346-37500 för att lägga till en plats på din bokning. Det går också bra att stå kostnadsfritt på varuhusets stora kundparkering.

Boka vår härligaste hotellupplevelse

Våra övernattande gäster tilldelas rum i båda hotellbyggnaderna men vi ger alla möjlighet att lämna önskemål om placering vid bokningen.

BOKA HOTELLET

Konferens med shoppingpuls

Se till att nästa konferens hamnar mitt i Sveriges populäraste besöksmål. Hotellet erbjuder konferenslokaler för upp till 130 personer och upptill 350 personer i intilliggande Eventhallen. Vi har även lokaler som passar för de mindre sällskapen och enskilda mötena. Möjligheterna är oändliga med närheten till varuhuset, och vårt utbud av aktiva äventyr, matupplevelser och avslappnat umgänge.

LÄS MER

Boka vår populära kvällsbuffé på Hotellet

Framåt kvällen dukar vi fram Hotellets populära kvällsbuffé med varierande kött-, fisk-, och vegetariska rätter anpassade efter säsongen. Alla är välkomna att boka oavsett boende på Hotellet eller ej. Förboka ditt bord direkt online eller chansa på drop in.

LÄS MER & BOKA BORD