Tillbaka till nyheter
Sommarens sköna uteplats

Sommarens sköna uteplats

Den 18 april 2024

Tillbaka till nyheter

Skapa din sommardröm med plats för frukost på balkongen, sköna dagar i solstolen och grillkvällar med hela familjen runt bordet. Välkommen till vårt showroom för utemöbler och hitta möblerna och tillbehören som gör din uteplats komplett.

SHOPPA DINA UTEMÖBLER HÄR

 

Matgruppen Holmsund är en av kundfavoriterna. Designen är klassisk och möblemanget är tillverkat i träimiterad polywood på en stomme av svartlackad stål. Tåligt och lättskött!

 

Upptäck vårt breda och prisvärda sortiment av utemöbler med hemleverans. Beställer gör du enkelt och smidigt i varuhuset eller online.

Oavsett om du är på jakt efter en matgrupp med plats för många, en skön loungesoffa till balkongen eller en solbädd för D-vitamin-uppladdning så är vår rekommendation densamma: Styr kundvagnen till varuhusets andra plan och upptäck vårt stora showroom för utemöbler! Här kan du se hela utbudet, provsitta alla möbler och tanka hjärnan full av inspiration för att skapa dina drömmars uteplats.

 

Välj fritt bland våra bord och stolar för att matcha ihop en komplett matgrupp som passar just dina behov.

 

När du väl har bestämt dig för vilka möbler du vill ha finns det två sätt att beställa – vid självutcheckningen på plats i showroomet, eller när det passar dig på gekas.se. Våra utemöbler köps med hemleverans och fraktkostnaden avgörs utifrån din leveransadress. Ett urval av mindre skrymmande möbler, samt tillbehör som dynor och vissa parasoller, kan du köpa och ta med direkt från varuhuset.

 

Njut lite extra av sommarens soliga dagar i solbädden Torino. Modellen är gjord av luftigt flätad konstrotting på en stomme av aluminium, och en bekväm dyna i tålig polyester. För den lilla balkongen eller uteplatsen är kafésetet Lucca med grön mosaik perfekt!

 

SE ALLA VÅRA UTEMÖBLER HÄR