Tävlingar

Nedan hittar du alla våra pågående tävlingar, samt vinnare och svar från nyligen avslutade tävlingar. Observera att Gekås Ullared inte är avsändare till pågående tävlingar som inte står listade här. Välkommen att delta och lycka till!

Pågående tävlingar:

Vinn produkter från Sylvanian Families
Just nu har vi en tävling på Gekås Ullareds Facebook-sida där vinsten är ett hus och en djurfamilj från varumärket Sylvanian Families. Mer information finns i tävlingsinlägget på Facebook. Vinnaren kontaktas efter avslutad tävling.

Vinn övernattning i Skogslänga för upp till 6 personer
Just nu pågår en tävling för alla Shoppingkortskunder där vi ger möjlighet att vinna en övernattning för upp till 6 personer.
Läs mer>>

Nyligen avslutade tävlingar:

//Vinn övernattning i en KABE husbil eller husvagn

I samarbete med KABE tävlade vi ut två nätters övernattning i en KABE husvagn eller husbil.

 

//Vinn en Dacia Duster

I samarbete med Dacia tävlade vi ut en Dacia Duster till ett värde av 193 300 kr. Vinnaren blev Nadya Jakobsson från Stockholm.

Utdrag från motiveringen:

”Anledningen till att jag vill vinna bilen är för att jag verkligen behöver den. Just nu har jag en gammal Saab som inte fungerar bra alls. Jag undviker att köra med den då jag inte känner mig säker i den och vill därför ej köra min son i den. På grund av det här så undviker jag att hälsa på min mamma som bor 30 mil bort, vilket är så tråkigt. Ibland startar den inte och då måste jag starta den med startkablar och det är väldigt jobbigt, som sist jag när jag skulle ta min son till sjukhuset på natten. Då fick jag ringa en taxi istället, för ingen kunde hjälpa mig. Dessutom är AC:n trasig och jag har inte råd att laga den. Min son är 6 månader och han mår inte bra av att sitta i den nu på sommaren pga. att det blir varmare i bilen än ute. Min ekonomi tillåter mig tyvärr inte att köpa någon ny bil just nu.

Så om jag skulle vinna den här snygga bilen skulle jag bli av med alla de här problemen ovan, jag skulle kunna hälsa på min mamma oftare och livet skulle bli lite lättare. Jag skulle till och med våga mig på att köra hela vägen ner till Ullared. Tidigare har jag bara tagit bussen, men då blir man ändå begränsad i tid och hur mycket man kan shoppa. Så skulle jag känna mig väldigt stolt (och tuff!) att få köra runt i den.”