Tävlingar

Nedan hittar du alla våra pågående tävlingar, samt vinnare och svar från nyligen avslutade tävlingar. Observera att Gekås Ullared inte är avsändare till pågående tävlingar som inte står listade här. Välkommen att delta och lycka till!

Tävlingar:

Tävla och vinn en Weber-grill på Instagram!
Mellan torsdag 4/3 och fredag 30/4-2021 har vi en tävling på vårt Instagram-konto @gekasullared där vi tävlar ut en gasolgrill, Genesis II från Weber, till ett värde av 8995 kr.
Klicka här för att komma till tävlingen >>

Tävla och vinn med Gekåskortet
Under perioden 24/3 till fredag 30/4-2021 kan alla Gekåskortskunder tävla om övernattningar i Gekåsbyn samt extra bonuspoäng till Gekåskortets bonuskonto.

Läs mer om tävlingen här >>

Nyligen avslutade tävlingar:

Instagram – Vinn presentkort på Gekås Ullared

Grattis @pranarummet, @swardtherese, @ma83gu, @corneliaalmen och @joakimtidqvist som vann vår Instagram-tävling där vi tävlade ut 5 presentkort till ett värde av 500 kr på Gekås Ullared.

Instagram – Vinn en gellackmanikyr hos Hår & Häpna

Grattis @laibor3 som vann vår Instagram-tävling om en manikyr med gellack hos Gekås egen salong Hår & Häpna.

Motivering:
Mitt Barnbarn öskar sig i födelsedagspresent att få åka till Ullared av mig, hon har aldrig varit där. Tänk om hon kunde få visa upp snygga naglar från Hår & Häpna i varuhuset då vore hennes dag fulländad.

Instagram – Vinn en bilbarnstol från Axkid

Grattis Emelie från Malmö som vann tävlingen om ett bilbarnstol från Axkid.

Motivering:
Hade så gärna velat vinna denna till min dotter som snart behöver byta från babyskydd till bilbarnstol och har hört så bra om Axkid så vill självklart ha en säker, trygg och snygg stol som hon kan ha länge.