Tävlingar

Nedan hittar du alla våra pågående tävlingar, samt vinnare och svar från nyligen avslutade tävlingar. Observera att Gekås Ullared inte är avsändare till pågående tävlingar som inte står listade här. Välkommen att delta och lycka till!

Pågående tävlingar

Tävling Hotell Ulla

Tisdag 22 juni slår vi upp portarna till nya Hotell Ulla och för att fira lite extra vill vi bjuda in dig som heter Ulla eller Ulf på en premiärövernattning. Tävlingsreglerna är enkla: Heter du Ulla eller Ulf i antingen förnamn, mellannamn eller dubbelnamn har du nu chans att vinna en gratis övernattning på Hotell Ulla. Datumen för övernattningen är 29/6, 30/6 juni eller 1/7. I vinsten ingår 1 övernattning i hotellrum, inklusive frukostbuffé. Självklart får alla vinnare ta med sig 1–2 gäster med valfritt namn.

Du som heter Ulla eller Ulf tävlar genom att skriva en kommentar på Gekås Instagramkonto och motivera varför just du vill övernatta på Hotell Ulla. Tävlingen avslutas söndag 20/6 klockan 20.00. Vinnarna väljs sedan ut och kontaktas av Gekås Ullared. Tänk på att du måste kunna visa upp giltig legitimation med ditt namn. Tävlingen arrangeras av Gekås Ullared och är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Just nu har vi inga fler pågående tävlingar. Håll utkik efter nästa tävling i vårt nyhetsbrev eller i våra sociala kanaler.

Nyligen avslutade tävlingar:

Tävla och vinn med Gekåskortet

Grattis till Fia, Elisabeth och Camilla som alla handlat med sitt Gekåskort och tipsat om smarta sätt att tjäna fler bonuspoäng. Alla tre vinner en övernattning i Gekåsbyn samt 15 000 bonuspoäng.

Deras tips lyder:

Instagram – Vinn en Weber-grill

Grattis @petra.andersson.31924 som vann en Weber-grill, Genesis II, värde 8995 kr i vår Instagram-tävling.

Hennes godaste grilltips är:
”Lax med färska kryddor, champinjoner med smör och vitlök, rabarber med smör och socker insvept i olika aluminiumpaket. Står och sköter sig själv på grillen så tiden istället kan ges till barnen i studsmattan eller en kubbtävling med fina vänner”.

Instagram – Vinn presentkort på Gekås Ullared

Grattis @pranarummet, @swardtherese, @ma83gu, @corneliaalmen och @joakimtidqvist som vann vår Instagram-tävling där vi tävlade ut 5 presentkort till ett värde av 500 kr på Gekås Ullared.

Instagram – Vinn en gellackmanikyr hos Hår & Häpna

Grattis @laibor3 som vann vår Instagram-tävling om en manikyr med gellack hos Gekås egen salong Hår & Häpna.

Motivering:
Mitt Barnbarn öskar sig i födelsedagspresent att få åka till Ullared av mig, hon har aldrig varit där. Tänk om hon kunde få visa upp snygga naglar från Hår & Häpna i varuhuset då vore hennes dag fulländad.

Instagram – Vinn en bilbarnstol från Axkid

Grattis Emelie från Malmö som vann tävlingen om ett bilbarnstol från Axkid.

Motivering:
Hade så gärna velat vinna denna till min dotter som snart behöver byta från babyskydd till bilbarnstol och har hört så bra om Axkid så vill självklart ha en säker, trygg och snygg stol som hon kan ha länge.