Tävlingar

Nedan hittar du alla våra pågående tävlingar, samt vinnare och svar från nyligen avslutade tävlingar. Observera att Gekås Ullared inte är avsändare till pågående tävlingar som inte står listade här. Välkommen att delta och lycka till!

Pågående tävlingar

Från och med söndag 4 december har vi en tävling på vårt Instagram-konto @gekasullared där vi tävlar ut varsin julfigur med ett värde på 99-199 kr till fem vinnare!

Tävlingsreglerna är enkla, allt du behöver göra för att bli den lyckliga vinnaren är att:

– Gilla detta inlägg.

– Följ Gekås Ullared på Instagram.

– Kommentera vilken julfigur du skulle vilja vinna!

– Tagga någon i kommentarsfältet som älskar tomtar.

Tävlingen avslutas onsdag 7 december 2022. Fem stycken vinnare väljs ut av en jury på Gekås och presenteras därefter här och på tävlingsinlägget på Instagram torsdag 8 december. Var noga med att kontrollera avsändaren på DM så du inte drabbas av spam.

Lösningar:

Destination Ullared – Korsord

Destination Ullared höst 2022 LÖSNING

Nyligen avslutade tävlingar:

Tävling Instagram – Vinn en konstjulgran! 

Grattis till @pernille_ekberg som vunnit en konstjulgran inkl. LED-belysning.

Tävling Instagram – Sov som på hotell – Hemma! 

Grattis till @jennyelisabeth4 som vunnit en hotellsäng med alla tillbehör till sin mamma Helen.

Tävling Konstjulgran inkl. LED-belysning

Grattis @byjohan som vann en konstjulgran inkl. LED-belysning i vår tävling där han skulle motivera vilket julgranspynt som har en given plats i hans julgran. Motiveringen lyder:

”En alldeles speciell tomte i glas som har hängt med i många generationer. Jag fick ärva den av min farmor Inga-Britt som var den i släkten som senast hade den i sin ägo. Hon älskade julen lika mycket som jag gör nu. Tomten får alltid hänga högst upp i granen, strax under stjärntoppen, och symbolisera alla fina minnen”.

Tävling Hotell Ulla

Grattis @ulundegard och @ulfimariapark som vann varsin övernattning på nyöppnade Hotell Ulla.

Tävla och vinn med Gekåskortet

Grattis till Fia, Elisabeth och Camilla som alla handlat med sitt Gekåskort och tipsat om smarta sätt att tjäna fler bonuspoäng. Alla tre vinner en övernattning i Gekåsbyn samt 15 000 bonuspoäng.

Deras tips lyder:

Instagram – Vinn en Weber-grill

Grattis @petra.andersson.31924 som vann en Weber-grill, Genesis II, värde 8995 kr i vår Instagram-tävling.

Hennes godaste grilltips är:
”Lax med färska kryddor, champinjoner med smör och vitlök, rabarber med smör och socker insvept i olika aluminiumpaket. Står och sköter sig själv på grillen så tiden istället kan ges till barnen i studsmattan eller en kubbtävling med fina vänner”.

Instagram – Vinn presentkort på Gekås Ullared

Grattis @pranarummet, @swardtherese, @ma83gu, @corneliaalmen och @joakimtidqvist som vann vår Instagram-tävling där vi tävlade ut 5 presentkort till ett värde av 500 kr på Gekås Ullared.

Instagram – Vinn en gellackmanikyr hos Hår & Häpna

Grattis @laibor3 som vann vår Instagram-tävling om en manikyr med gellack hos Gekås egen salong Hår & Häpna.

Motivering:
Mitt Barnbarn öskar sig i födelsedagspresent att få åka till Ullared av mig, hon har aldrig varit där. Tänk om hon kunde få visa upp snygga naglar från Hår & Häpna i varuhuset då vore hennes dag fulländad.

Instagram – Vinn en bilbarnstol från Axkid

Grattis Emelie från Malmö som vann tävlingen om ett bilbarnstol från Axkid.

Motivering:
Hade så gärna velat vinna denna till min dotter som snart behöver byta från babyskydd till bilbarnstol och har hört så bra om Axkid så vill självklart ha en säker, trygg och snygg stol som hon kan ha länge.