Besöksinformation

Här hittar du shoppingäventyr utöver det vanliga! Oavsett om du kommer till Ullared över dagen eller bor över har vi sammanställt lite bra saker att veta inför ditt besök på länkarna nedanför. Välkommen till Gekås Ullared!

Kundvagnar

Kundvagnar finns att hämta i kundvagnsgaragen runt om på våra parkeringar utanför varuhuset. Se till att ha pollett, eller tiokronors mynt till hands. Kundvagnspollett får du i kundtjänst eller hos utgångsvakten.

Alla våra kundvagnar är försedda med märkning på handtagen. Våra  kundvagnar är markerade med en symbol och ett nummer.

Lägg ditt kundvagnsnummer på minnet så råkar du inte ta fel vagn i shoppingvimlet, eller ta en bild med mobilen. Kundvagn med barnsits finns i stora kundvagnsgaraget vid parkeringen eller hos Securitasvakterna vid utgången. Behöver du kundvagn med babysits eller rullstolsanpassad kundvagn kan du be personalen i Kundtjänst eller Securitasvakterna vid in- eller utgången om hjälp.

Wi-Fi

På Gekås Ullared kan du surfa fritt! Oavsett om du befinner dig i varuhuset, på Hotellet, Motellet, campingen eller i stugbyn, så har du tillgång till fri surf när du kopplar av från shoppingen. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs.

Toaletter

Du hittar toaletter på vår parkering och utanför varuhusentrén. Det finns även toaletter vid kundtjänst och utanför kassalinjen och vid Sportbaren, samt på Barnavdelningen och på Plan 3 och 4. Handikapptoaletter (varav två stycken med taklyft) och skötrum finns på flera ställen runt om i varuhuset. Handikapptoalett med lift finns vid Kundtjänst och på Plan 4, nyckel till handenhet och sele hämtas i kundtjänst eller i Kaffebaren. Vid varuhusets utgång finns en handikapptoalett med avspolningsmöjligheter.

Laddskåp för mobiler

På Plan 2 vid ingången till Kaffebaren har laddskåp för mobiler satts upp. Här har du möjlighet att i ett låst skåp ladda din mobil under tiden du äter, leker eller shoppar. I skåpet finns de tre vanligaste sladdarna och även USB-utgång för dig som har med dig egen sladd. Nyckel till skåpen hämtar och lämnar du i Kaffebaren.

Kundvagnsparkering

På Plan 2 har vi en stor kundvagnsparkering där du kan lämna din vagn om du t ex tar en paus på Plan 3. Med hjälp av färger och siffror hittar du enkelt din kundvagn igen.

Betalning

I kassorna accepteras följande valutor: SEK, NOK och EURO. Vi tar endast utländska sedlar, ej mynt. Efter beslut av Dansk Nationalbank har vi ingen möjlighet att ta emot betalning med danska sedlar. Behöver du ta ut pengar så hittar du bankomat i anslutning till ICA butiken i Ullareds centrum. Vi begränsar oss till att ta emot maximalt 25 stycken svenska mynt per köp i Gekås samtliga kassor. Detta för att undvika köer, tekniska problem och för att måna om arbetsmiljön.

Hjärtstartare

Totalt finns det 6 hjärtstartare på Gekås Ullared. Dessa är utplacerade geografiskt över hela vår anläggning. Se lista på platser där du hittar hjärtstartare nedan.

Vi har årligen ca 4,8 miljoner besökare hos oss på Gekås Ullared. Därför är det en trygghet att veta att vi har hjärtstartare på plats ifall olyckan skulle vara framme.

Här hittar du hjärtstartare:
– Varuhusets kundutgång, vid vaktdisken.
– Hotellet, receptionen.
– Gekåsbyn utomhus vid personalbyggnad
– Varuhusets restaurang på Plan 3
– Receptionen i varuhuset
– Securitas rondbil som åker på alla larm (dygnet runt).

Alla ska kunna använda hjärtstartarna i händelse av hjärtstopp. Vår utbildade organisation vid sjukdom/olycksfall finns alltid på företaget dygnet runt, årets alla dagar. Telefon 0346-375 57.

Receptfria läkemedel

Vanliga receptfria läkemedel, som värktabletter, nässpray och sluta-röka-produkter finns att köpa i Spelbutiken utanför kassalinjen. Söker du ett bredare utbud finns det ett apotek på Boråsvägen 3 i Ullared.

Tanka biogas i Ullared

Kör du biogasbil? Då kan du passa på att tanka när du besöker Ullared! Du hittar tankstationen vid infarten från Falkenberg, på Falkenbergsvägen 21.

Lämna in dina el-produkter

Från och med den 1 oktober har du möjlighet att lämna dina trasiga elektriska och elektroniska produkter till oss i samband med att du köper en ny, motsvarande vara hos oss.

Lämna in din trasiga el-produkt hos oss i Varubyte innan man handlar.
Du kan även fortsättningsvis lämna uttjänt elektronik på kommunens insamlingsplatser. Du hittar närmaste Återvinningscentral på din kommuns hemsida eller via www.sopor.nu. Bra för dig och bra för miljön! Läs mer om producentansvar och hur elektroniska produkter återvinns på El-kretsen.se.

Systembolaget

Sedan våren 2023 finns numera Systembolaget i anslutning till Gekås parkering. På systembolaget.se kan ni se aktuella öppettider och utbud.