Leverantörer

Vill du bli leverantör till oss eller är du det redan? För dig som redan är leverantör till Gekås Ullared är det bara att logga in, så kan du ta del av aktuella instruktioner men även lite tips inför ditt besök hos oss. Information och instruktioner finns främst på engelska.

Vi har uppdaterat våra instruktioner!

Nya instruktioner finns publicerade sedan 2023-06-27.
New instructions have been published since 2023-06-27.

 

Skandinaviens största varuhus, Gekås Ullared, ligger 100 km från Göteborg och 200 km från Malmö. I det 44 500 m² stora varuhuset säljs ”allt för hemmet som får plats i en bil”. Den största produktgruppen är kläder för dam, barn och herr. Dessutom säljer vi bland annat väskor, hemtextil, heminredning, husgeråd, belysning, rengöring, kroppsvård, kosmetika, leksaker, babytillbehör, hemelektronik, media, häst- och husdjurstillbehör, verktyg, fritidsartiklar och livsmedel. 2019 till 5,6 miljarder SEK.

Gekås Ullared har inga skulder och alla investeringar som görs bekostas med hjälp av den vinst som företaget gör. Företaget har under en följd av år tilldelats utmärkelsen AAA av Dun & Bradstreet Soliditet AB. Ett gott betyg för oss och en trygghet för dig som leverantör. Gekås Ullared är inte börsnoterat, och det finns inte heller några planer på en börsintroduktion.

Inköpsavdelningen

Vår inköpsavdelning här på Gekås Ullared sköter större delen av alla inköp från kontoret i Ullared.

På företaget arbetar närmare 25 heltidsinköpare och 15 inköpsassistenter, som jobbar i olika team. Varje team består av en eller flera inköpare, som ansvarar för specifika produktgrupper, och assistenter som jobbar med inköparna inom teamet.

Endast en mindre del av vårt sortiment består av parti-inköp. Merparten av vårt utbud köps in via ordinarie köpkanaler. Vi gör våra inköp såväl genom agenter och importörer, som genom direktkontakt med leverantörer.

Besöksadress
Danskavägen 13, 311 60, Ullared, Sverige

Brev och paket (mindre än en halv-pall)
Gekås Ullared AB, 311 85 Ullared, Sverige

Gods (halv-pall och större)
Danskavägen 13, 311 60, Ullared

Inloggning

Du som redan är leverantör till Gekås Ullared kan logga in här.