Barnvänligt

Besöket på Gekås Ullared är en upplevelse för hela familjen. Efter att ha promenerat runt med kundvagn och shoppat en stund finns det möjlighet att slappa av i vårt filmrum eller gå till amningsrummet. I Gekåsbyn hittar ni en 950 kvm stor lekplats!

På plan 3 och 4 i varuhuset har vi en shoppingfri zon. Här finns det gott om utrymme för de allra minsta barnen att både äta och koppla av.

Amningsrum

I vårt amningsrum på Plan 3 finns det möjlighet för dig att ge ditt barn mat i lugn och ro. Här finns mikro för att värma välling och ersättning, och sköna stolar att sitta i.

Filmrum

I anslutning till Restaurangen på Plan 3 finns det möjlighet för de lite större barnen att titta på film och bara ta det lugnt. I filmhörnan visar vi bland annat SF-klassiker, Disney-filmer och annat kul.

Roco – The Roller Coaster

Intill Restaurangen på plan 3 i varuhuset hittar du Roco- the Roller Coaster. En interaktiv aktivitet för alla barn och vuxna från 120 cm och uppåt. Dra ditt finger på skärmen och rita upp din egen bergochdalbana för ett hisnande äventyr.

Äta – bra att veta

Barnmat finns att köpa i Restaurangen och Rosa fiket på Plan 3. I Restaurangen går det att få barnportioner av alla de rätter som finns på menyn. Mikro för att värma medhavd barnmat finns i Restaurangen, Rosa fiket, Sportbaren och Macka & Jos.

Lekplats i Gekåsbyn

På Gekås område hittar du en 950 kvm stor lekplats som är byggt för att tillmötesgå de yngre besökarna. Gekås nya och mest äventyrliga lekplats öppnades sommaren 2017 och är bland annat uppbyggt med olika hinderbanor, flera gungor och två linbanor.

Du hittar lekplatsen i centrum av Gekåsbyn.