Om Gekåskortet

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Läs mer om våra smarta villkor och hur du kan börja samla bonus i vardagen.

Ansök om Gekåskortet under juli och få 100 kr i Välkomstcheck när du gjort ditt första köp med kortet.
Sms:a "Gekås" till 71 690 och ansök idag!

Vad är Gekåskortet?

Gekåskortet är vårt eget Mastercard som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank. Med Gekåskortet får du obegränsad bonus på alla köp och du väljer själv att betala med faktura månaden efter eller delbetala över en längre period. Det är smart shopping!
Klicka här för att läsa mer i vår folder.

Smarta villkor

Obegränsad bonus

Börja shoppa smart i vardagen med nya Gekåskortet! Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i varuhuset, betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr att shoppa för i varuhuset. Kortet har ett obegränsat bonussystem utan årsavgift eller fakturaavgift. Med Gekåskortet kan du själv välja att ta med din fysiska bonuscheck när du handlar eller använda en digital version som du visar upp i kassan.

Ett kort utan årsavgift och fakturaavgift

Gekåskortets största fördel förutom bonusen är att kortet kan användas helt utan extra avgifter. Ingen årsavgift och ingen fakturaavgift så länge betalning sker inom förfallotid.

Flexibel betalning

Med Gekåskortet kan du planera din shopping och betala på det sätt som passar dig. Du väljer själv om du vill betala med faktura månaden efter inköp helt utan extra kostnader eller delbetala över en längre period. Du väljer själv ditt betalsätt när du får fakturan som antingen kommer i brevlådan eller digitalt om du är ansluten till Kivra.

När du betalar med Gekåskortet hos någon av Gekås verksamheter har du alltid möjlighet att flexa dina inköp som överstiger 1 000 kr. Det innebär att du flyttar köpet från din vanliga månadsfaktura och istället betalar det separat med möjlighet till unika delbetalningsalternativ. Du flexar ditt köp i Resurs app eller på Resurs Mina sidor.

Representativt exempel på delbetalningsalternativ 12 månader
Kredit 10 000kr/12 mån/295kr uppl.avg. månad 2/Adm.avg 39kr per mån/
Ord. delbet. per mån 873kr/ Totalbelopp 10 763 kr/Rörlig ränta 0%/ Effektiv ränta 7,33%

Extrakort

Samla familjens inköp och kostnader på ett och samma Gekåskonto och maximera din bonus. Fyll i blanketten för att beställa ditt extrakort, skriv ut och skicka till Resurs Bank. Tänk på att familjemedlemmen måste vara över 13 år och vara bosatt på samma adress som huvudkortinnehavaren. Extrakortet är helt kostnadsfritt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Resurs Bank på 0771 – 11 22 33.

Blankett för beställning av extrakort >>

 

Fler förmåner finner du under Förmåner & erbjudanden.