Mobilreparation på Gekås Ullared

Söker du efter en professionell mobilreparatör som alltid har bra priser? Med erfarna tekniker och långa garantitider? Då har du kommit helt rätt. Varmt välkommen till Mobilservice by Phoneix - mobilreparationer med Sveriges bästa priser och garantier.

Hos oss kan du genomföra alla reparationer från världens mest kända varumärken som Apple, Samsung och Huawei. Har du en trasig mobilkamera, dåligt batteri eller en sprucken baksida? Sådant lagar vi dagligen. Och till de bästa priserna du kan hitta i Sverige. Förutom bra priser ligger vår styrka i erfarenheten som våra tekniker besitter. De har jobbat med detta under lång tid och genomfört allt från enklare reparationer till mer komplicerade åtgärder. Kom förbi vår disk i varuhuset vid takkub I9 med din mobiltelefon eller surfplatta. Inga frågor är för svåra och vi hjälper dig med allt som har med mobilreparationer, mobilservice och underhåll att göra.

Boka tid för att laga mobilen – när det passar dig

Just nu erbjuder vi alla våra kunder som besöker Gekås Ullared möjligheten att boka en tid i förväg när de lämnar in en reparation. Vi har tagit fram ett enkelt bokningssystem för att våra kunder skall kunna planera och genomföra sin resa till Gekås på bästa sätt. Lämna in telefonen när du kommer fram, shoppa, och hämta sedan ut den. Du sparar tid och du kan planera ditt besök utefter dina villkor.

Genom vårt bokningssystem väljer du vilken dag och tid du önskar att genomföra en bokning. Genom att du bokar tid ser vi till att du garanterat får din mobiltelefon eller surfplatta klar samma dag som du lämnar in den. Vi ser till att de reservdelar som behövs finns på plats och att teknikerna tar hand om dig, oavsett hur mycket vi har att göra i butiken. Klicka här för att komma till bokningssidan.

Drop-in service – Mobilreparation på 60 minuter

Om du redan är på plats i Ullared, eller inte har hunnit boka en tid, är du självklart välkommen att besöka oss på drop-in service. Våra tekniker står alltid redo vid kassan för att ta emot dig och lyssna på vad som är trasigt i din mobiltelefon eller surfplatta. Vi lagerhåller nästan alla reservdelar för Apple. Framförallt batterier och skärmar då det är våra vanligaste reparationer. Om du behöver reparera din Huawei eller Samsung rekommenderar vi att du ringer eller mailar oss innan.

Dagens mobiltelefoner har oftast väldigt känsliga baksidor. Många är gjorda i glas som lätt spricker eller går sönder. Vi lagar dagligen baksidor på olika modeller och framförallt på modeller från iPhone-serien. Reparationer på iPhone-baksidor genomför vi med den senaste lasertekniken och fördelen för dig som kund är att priserna på dessa reparationer blir betydligt lägre.

Mobiltillbehör, skal och fodral

Genom vårt samarbete med varumärket Holdit kan vi erbjuda våra kunder det absolut senaste från deras kollektioner. Snygga skal, fodral och tillbehör hittar du i i varuhuset.

Exempel på tillbehör som du hittar hos oss: laddare, billaddare, skal, fodral, displayskydd, AirPods-fodral och mycket mer  till oslagbara priser. Precis som man förväntar sig när man besöker Sveriges populäraste besöksmål.

Hygien och säkerhet vid mobilreparationer

Efter varje reparation ser vi till att noggrant rengöra och desinficera din mobiltelefon eller surfplatta. Detta har vi alltid gjort, men vi vill vara extra tydliga med detta nu då vi vet att våra kunder värderar renlighet och hygien högre än någonsin.

Öppettider

Under rådande situation har PhoneIX följande öppettider tills vidare:

Måndag – fredag 9.00 – 19.00
Lördag 9.00 – 18.00
Söndag 9.00 – 16.00

Kontaktuppgifter Mobilservice by Phoneix
Telefon: 0700-90 32 96

Mail: gekas@phoneix.se