Glasögonfabriken

Glasögonfabriken har en unik verksamhet där tillverkning, slipning och leverans av glasögon sker på plats i butiken - samma dag. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till låga priser och till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Köper du dessutom fler par glasögon får du 50% rabatt på upp till ytterligare fyra par, vid samma köptillfälle.

Ta chansen att skaffa nya glasögon medan du shoppar! Välkommen till Glasögonfabriken!

En av Sveriges största optikbutiker

Ett stenkast från varuhusets gula byggnad hittar du butiksytan på hela 750 m² och ett sortiment som består av ca. 5 000 bågar. Boka din synundersökning online eller chansa på drop-in när du är på besök i Ullared. Glasögonfabriken ligger i Gallerian utanför varuhusets utgång och ägs av Gekås Ullared AB.

Boka tid innan du kommer eller ta med befintligt recept

För att vara säker på att få en tid för undersökning kan det vara smart att förboka. Har du nyligen gjort en undersökning hemma så går det bra att ta med receptet och beställa glasögon utan att boka tid. Vi tar drop-in i mån av tid. Klicka här för att boka tid online >>.

Öppettider: Vardagar 09-19, lördagar 09-17, söndagar 11-17.

 

 

Så här fungerar ett besök:

  1. Boka tid online eller chansa på drop-in.
    Välj mellan Styrkekontroll (optikerassistent) eller Synundersökning (leg. optiker).
  2. Förundersökning. En förundersökning görs på alla oavsett vilken typ av synundersökning du bokat. Här mäter vi trycket i ögat för att se att det ligger inom gränserna för normala värden. Vi mäter även ögat med en autorefraktor för att få en tidig indikation på eventuellt synfel och se behov av korrektion.
    Kom gärna i god tid till din undersökning. Gärna 20 minuter innan utsatt tid.
  3. Välja ut dina favoritbågar bland vårt stora utbud och beställ i kassan.
  4. Passa på att spendera tid i Ullared för shopping och/eller en bit mat.
  5. Hämta dina färdiga glasögon samma dag. (För leverans samma dag gäller beställning före kl. 15 på vardagar och kl. 11 på lördagar och att produkten finns i lager. Beställda glasögon kan alltid skickas utan extra kostnad).

90 dagars nöjd kundgaranti!

Vi vill alltid att du som kund ska känna dig nöjd med dina nya glasögon! Därför vill vi att du hör av dig inom 90 dagar om något inte känns bra.