Glasögonfabriken

Glasögonfabriken har en unik verksamhet där tillverkning, slipning och leverans av glasögon sker på plats i butiken - samma dag. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till låga priser och till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Köper du dessutom fler par glasögon får du 50% rabatt på de fyra efterföljande paren.

Ta chansen att skaffa nya glasögon medan du shoppar! Välkommen till Glasögonfabriken!

En av Sveriges största optikbutiker

Ett stenkast från varuhusets gula byggnad hittar du butiksytan på hela 750 m² och ett sortiment som består av ca. 5 000 bågar. Boka din synundersökning online eller chansa på drop-in när du är på besök i Ullared. Glasögonfabriken ligger i Gallerian utanför varuhusets utgång och ägs av Gekås Ullared AB.

Boka tid för synkontroll eller ta med befintligt recept

Vi erbjuder två typer av synundersökning – Styrkekontroll och Synundersökning. Styrkekontroll är en enklare synundersökning som fastställer ditt synfel och avgör vilken styrka du behöver. Denna kontroll räcker för att prova såväl enkelslipade som progressiva glasögon. Synundersökning är en grundlig kontroll av dina ögon och din syn som utförs av våra legitimerade optiker.

För att vara säker på att få en tid för undersökning kan det vara smart att förboka. Har du nyligen gjort en undersökning hemma så går det bra att ta med receptet och beställa glasögon utan att boka tid. Vi tar drop-in i mån av tid. Klicka här för att boka tid online >>.

Öppettider: Vardagar 09-19, lördagar 09-17, söndagar 10-17.

Vi erbjuder ett brett utbud av glas som anpassas efter dina förutsättningar och behov. Enkelslipade glas från 200 kr och progressiva glas från 1500 kr.

Så här går det till:

  1. Boka tid online eller chansa på drop-in. Välj mellan Styrkekontroll (optikerassistent) eller Synundersökning (leg. optiker).
  2. Anmäl ditt besök i kassan. Kom gärna ca. 20 minuter före bokad tid så du hinner kika runt bland bågarna inför ditt val.
  3. Undersökning av optiker/optikerassistent.
  4. Välj dina favoritbågar och beställ i kassan. Bågarna justeras och anpassas efter dig redan innan tillverkning för en smidig utlämning.
  5. Medan du väntar – upptäck det stora shopping- och matutbudet i Ullared.

Köp fler till halva priset!

Vid köp av fler än ett par glasögon får du 50 procent rabatt på de fyra efterföljande paren. Rabatten dras på de billigaste glasögonparen och gäller i upp till 90 dagar efter ditt första köp.

 

90 dagars nöjd kundgaranti

Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd med dina nya glasögon! Om något inte känns helt hundra, hör av dig inom 90 dagar så hjälper vi dig att undersöka vad som kan ha blivit fel.

Boka tid på glasogonfabriken.se